Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
oksana rašė:As sapnavau kazkokia moteri-jauna,grazi ,bet blogiete :D lyg ir vampyre,tai as ja visaip mesinejau ,pjoviau kakla su peiliu ,venas jai,bet ji labai ilgai truko kol numire ir labai aiskiai prisimenu ,kad buvo daug kraujo ir ,kad ji nuolat juokesi(cia gal kosmaras vadinasi?)

Panasu Oksana, kad gyveni isimtinai remdamasi tik protu.Tavyje pasamones uzuomagos yra, bet kazkodel labai silnai isreikstos.
Moters ivaizdis aiskinamas kaip protas, tad gal galima butu sakyti, jog pokyciu ilgai ir nuobodziai tenka laukti, nes nesiklausai savojo vidinio As bals
Vartotojo avataras
Parašė oksana
#38347 Sianakt sapnavau svetima vyra-ir galvojau koks jis grazus ,kokios jo lupos grazios ir kaip noreciau su juo buciuotis :D

Paskui gelbejau vaikus kazkokius is sklepo lyg ir ,jie ten buvo uzdaryti,juos aprengiau vogtais rubais ,batais ,nes i autobusa nepriima be batu,ir vel su kazkokiu vyru susitarusi juos po viena autobuse slepem ,kad ju nesurastu.Kai jau atvaziavom i vieta as visus po viena apkabinus mylavau ir verkiau ,kad reikia skirtis =)
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
oksana rašė:Sianakt sapnavau svetima vyra-ir galvojau koks jis grazus ,kokios jo lupos grazios ir kaip noreciau su juo buciuotis :D

Paskui gelbejau vaikus kazkokius is sklepo lyg ir ,jie ten buvo uzdaryti,juos aprengiau vogtais rubais ,batais ,nes i autobusa nepriima be batu,ir vel su kazkokiu vyru susitarusi juos po viena autobuse slepem ,kad ju nesurastu.Kai jau atvaziavom i vieta as visus po viena apkabinus mylavau ir verkiau ,kad reikia skirtis =)

Svetimas ar ne - vyras simbolizuoja musu pasamone.
Skelpas - simbolizuoja nesamoninga elgesi, intuicija.Siuo atveju vaikai vogtais rubais ir batais - simbolizuoja mintis, mastyma, idejas - greiciausiai pasamone bando paaiskinti , jog plagijavimas arba kitaip megdziojimas ,vargina tave ir yra kliutis siuo atveju.Vaziavimas autobusu simboliskai aiskinamas kaip ejimas su minia, trukumas individualumo. Gal del to, kad samoningumas auga, intuicija stipreja, darosi sunku skirtis su svetimomis idejomis, nes jos tau paparsciausiai netinka
Vartotojo avataras
Parašė ZNS
#38355 šiąnakt visą naktį sapnavau visokius klaikiai įdomius dalykus, beveik visos nakties palydovas buvo juodbėris žirgas, moteriškos lyties. laksčiau aš ant jo pasakišku greičiu po visokius miškus, paežeres ir viešas vietas. įdomu, kad su žirgu buvo galima susikalbėti žodžiais. tikroviškumo šitam jojimui pridėjo tai, kad tikrovėje esu tai darius.

dar buvo kažkokie tuneliai, geriančios kompanijos nepažįstamų, bet draugų apleistuose pastatuose, bandymas užsibarikaduoti kažkokioj skylėj, bjauriai prišiukšlintas ežero vanduo, kapavietė, į kurią dėl kažkokių priežasčių turėjau lįsti, gėlių turgus.
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
ZNS rašė:šiąnakt visą naktį sapnavau visokius klaikiai įdomius dalykus, beveik visos nakties palydovas buvo juodbėris žirgas, moteriškos lyties. laksčiau aš ant jo pasakišku greičiu po visokius miškus, paežeres ir viešas vietas. įdomu, kad su žirgu buvo galima susikalbėti žodžiais. tikroviškumo šitam jojimui pridėjo tai, kad tikrovėje esu tai darius.

dar buvo kažkokie tuneliai, geriančios kompanijos nepažįstamų, bet draugų apleistuose pastatuose, bandymas užsibarikaduoti kažkokioj skylėj, bjauriai prišiukšlintas ežero vanduo, kapavietė, į kurią dėl kažkokių priežasčių turėjau lįsti, gėlių turgus.

Simboliskai tai fizines energijos simbolis.Joti zirgu simbolizuoja sekme savuose reikaluose.Kitaip sakant - tai kas tau aktualu ir nepamanoma, pamazu sprendziasi ir i gera, nes tai juodberis.
Tuneliai simbolizuoja klaidziojima po isgyvenimus, prisiminimus, arba situacijas, kuriose nerandi iseities, bandymas uzsibarikaduoti simboliskai yra baime, noras pasislepti, emocijas rodo bjauriai prisiukslintas ezero vanduo, kapaviete siuo atveju yra praeitis ir tavieji isgyvenimai, kuriu tu vengi, bet tas vengimas gali buti prisidejes prie depresijos.Gal ir nepameni ka radai kapavieteje, bet geliu turgus man kuzda, kad kazkas issisprende miego metu...mes daznai uzbaigiam " neuzbaigtus dienos darbus" sielos lygemyje sapnuodami.Kaip pavyzdi parasysiu, kad zmogus, kuris jautrus, bet neparodo savo emociju, buna, kad negali verkti.Toks zmogus issiverkia sapne ir tokiu budu atpalaiduoja sukauptas neigiamas emocijas.:) Grazu, labai grazu, toliau taip
Vartotojo avataras
Parašė oksana
#38581 :D vel sapnavau visa nakti vyrus ir dar svetimus,bet paskui ir saviski -prasiau sekso :super
Vartotojo avataras
Parašė LinaS
#38611 O ka reiskia kai sapnuoji vaikus? As siandien juos sapnavau visos puseseres buvo nescios ir visos pagimde po ketvertuka, tai as buvau laibai laimingas.

Sapnavai vaikus ar tik tuos, kuriuos pagimde puseseres ?
Vartotojo avataras
Parašė Marko-7
#38613 Sapnavau jog važiuoju dideliu plačiu keliu , staiga pasimaišo vaikas o lekiu į griovį , ir kažkaip išvairuoju į mažą keliuką .- Ką tai galėtų reikšti ?
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
Marko-7 rašė:Sapnavau jog važiuoju dideliu plačiu keliu , staiga pasimaišo vaikas o lekiu į griovį , ir kažkaip išvairuoju į mažą keliuką .- Ką tai galėtų reikšti ?

Kelias simboliskai aiskinamas, kaip gyvenimo kryptis
Vaikas/kliutis tavo kelyje gali simbolizuoti pokycius arba sugebejima islaviruoti sunkioje situacijoje
Vartotojo avataras
Parašė Marko-7
#38633 Dėkui už komentarą
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
Marko-7 rašė:Dėkui už komentarą

Prasom, malonu bendradarbiauti :)
Vartotojo avataras
Parašė LinaS
LinaS rašė:O ka reiskia kai sapnuoji vaikus? As siandien juos sapnavau visos puseseres buvo nescios ir visos pagimde po ketvertuka, tai as buvau laibai laimingas.

Ir vaikus ir pusseseres
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
LinaS rašė:
LinaS rašė:O ka reiskia kai sapnuoji vaikus? As siandien juos sapnavau visos puseseres buvo nescios ir visos pagimde po ketvertuka, tai as buvau laibai laimingas.

Ir vaikus ir pusseseres

Siaip jau sapnuoti vaikus simboliskai reiskia arba savo vidinio vaiko "apleidima", nesirupinima savimi arba kazka praziurejai savyje, kazko neivertinai ir dabar tenka tvarkytis su pasekmem.Dar yra tikimybe, jog esi pats viduaji jauntaviskas, sakyciau vaikiskas ir tau visa kaip gyvena vaikai yra suprantama ir priimtina.
Kitu atveju naujagimis simbolizuoja nauju minciu, ideju, naujojo tu uzgimima:) vienu ar kitu atveju sapno simbolika teigiama.
Vartotojo avataras
Parašė oksana
#38799 Sianakt ir as sapnavau vaika savo,kad ejom pas dantista ir vaikas jam neleido uzdeti naujos bliombos ant priekinio dantuko tai dejau as,o ta skyle danti tokia didele ,as dedu ir dedu ta kose o ji vis nemazeja,o as vis einu prasau tos koses ir kai tepu su pirstu tarsi pjautu man ji.Bet sapno gale vistiek uztaisom ta skyle
Parašė egle
#38910 labas Zuvele Auksine, vel uzejau, nes labai teisingai aiskini sapnus, turi dovana tam :)

apie sapna ir simboli paprasysiu pasidalinti pamastymais:

vienas simbolis, labai nelyriskas: tualetai. po labai daug metu as juos vel pradejau sapnuoti, kad ieskau tualeto, o jie visi be duru, o as negaliu eiti i tualeta be duru, nes sapnuose mano visi tualetai yra bendri-tai yra vyru ir moteru. Ka tai galetu reiksti??? Kadangi vel pradejo sapnuoti - ir niekur nesu radusi paaiskinimo ir pati nezinau kaip tai interpretuoti...

TUaletas simboliskai siejamas su emociju paleidimu.Kaip kad visas turinys nuplaunamas vienu rankeneles paspaudimu, taip mes turetume sugebeti tai padaryti su musu emocijomis.Deja - mes uzsikabinam, laikom, mintam tomis neigiamomis emocijomis, kol daznas susergam arba uzsiblokuojam. Faktas, jog tai bendro naudojimosi tuoletai simboliskai kalban rodo subrendusia siela tavyje.Tik nera geras faktas, jgo tualete nera duru - tai rodo, jgo nerandi savyje iseities, o gal nenori pazvelgti giliau savyje i tai, kas isgyventa.daznam is musu tai nutinak, bet stenksi rasti savyje jegu tam procesui isgyventi ir atlik "gyvenimo perziura" tik jau dabar be emociju

sapnas. as niekados nesu sapnavusi tokio paties sapno antra karta. bet sianakt susapnavau.
pernai, kai buvau kelioneje ir viena nakti vos nenumiriau, tiesiog degiau guledama lovoj, o kai pagaliau uzmigau: sapnavau, kad vienas vaikinas, kuri esu isimylejusi iki kaulu smegenu paima mane uz rankos ir sako, gana mums apsimetineti, kad tarp musu nieko nevyksta ir laike mane uz rankos. - kai atsibudau buvau visai sveika. ir toks jausmas, tarsi laikymasis uz rankos tada mane istempe is tos busenos.

dabar as vel antra savaite sergu. sianakt buvo labai bloga. ir vel sapnavau ta pati sapna.
jis ir as gulime kieme ant zoles, uzsikloje dideliu miegmaisiu, as sakau man kojom salta, jis paima mane uz rankos ir laiko... ir man nereikia zodziu, nes jausdama jo zaidziancius pirstus zinau, kad vyksta ir labai vyksta...

o gyvenime-as nebezinau aplamai, ka jauciu ko ne, nes geriu antidepresantus. o su tuo vaikinu mes pazistami trys metai ir man jau trys metai atrodo, kad tarp musu kazkas vyksta (ir visam aplinkiniam pasauliui atrodo, kad tarp musu vyksta kazkas), bet to niekada bent as nesudejau i zodzius ir nepasakiau jam, ka jauciu. ir jis to nepadare.
as labai tikiu sapnais, kartais labiau negu realybe. nes kartais tokius sapnuoju-kad soko busenoj lieku ilgam. kai jie patampa realybe.