Moderatorius: signs

Parašė mizantropas
#386956 nustojau gerti ketipinorą, nes ryte atsibusdavau piktas ir nervingas, jau trečia para kaip negeriu jo ir visai kitaip jaučiuosi atsibundu geros nuotaikos ir ne ''priglušintas'' iš ryto.
Vartotojo avataras
Parašė Katinas
mizantropas rašė:nustojau gerti ketipinorą, nes ryte atsibusdavau piktas ir nervingas, jau trečia para kaip negeriu jo ir visai kitaip jaučiuosi atsibundu geros nuotaikos ir ne ''priglušintas'' iš ryto.

Jooo, tas glušinimas man tęsdavosi trečdalį dienos, vadinau save zombiu tada. Todėl negaliu jo gerti miegui :bloga Be to psichė sakė, kad svorį augina kvetiapinas kas irgi buvo man naujiena.
Parašė Drakoniukas10
#387172 Sveiki,

Vartoju Ketipinor jau apie mėnesį. Rytais atsikėlusi jaučiuosi apsnūdusi, sunku keltis. Ar jums taip būna? Dėja, bet be jo negaliu užmigti. O suveikia jis man labai greitai ir galiu pagaliau normaliai miegoti, tačiau tas apsnūdimas dieną nėra malonus...
Vartotojo avataras
Parašė Katinas
Drakoniukas10 rašė:Sveiki,

Vartoju Ketipinor jau apie mėnesį. Rytais atsikėlusi jaučiuosi apsnūdusi, sunku keltis. Ar jums taip būna? Dėja, bet be jo negaliu užmigti. O suveikia jis man labai greitai ir galiu pagaliau normaliai miegoti, tačiau tas apsnūdimas dieną nėra malonus...

Taip, dėl tos pačios priežasties jį ir mečiau, nes jaučiausi pusę dienos kaip zombis :bloga
Parašė Mersas
Drakoniukas10 rašė:Sveiki,

:))) :))) o,ar kazkam is jusu, kurie vartojat, ketipinor nera sunkiau susikaupti, atmintis nesuslubavo. Man kazko sunku net sakini kartais is ryto suregzti darbe .pastebejau kakzokia keista buse. pasidalinkite savo patirtimi, ar be to apsnudimo ,dar kazkokiu reiskiniu pastebejote. :)))
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#387284 Geriu 600mg prailginto veikimo kventiax. Nejaučiu nei bukinimo, nei kad blogėtų kas, priešingai. Galiu ir mokytis ir atmintis vietoj, tik va su apetitu tai nesusitvarkau. :bloga
Parašė Mersas
KunigaikštisMyškinas rašė:Geriu 600mg prailginto veikimo kventiax. Nejaučiu nei bukinimo, nei kad blogėtų kas, priešingai. Galiu ir mokytis ir atmintis vietoj, tik va su apetitu tai nesusitvarkau. :bloga

aciu uz info, tiesiog ieskau nuo ko man tokia savijauta, ar nuo vaistu ar nuo ligos.
Vartotojo avataras
Parašė Rola Balčiūtė
mizantropas rašė:nustojau gerti ketipinorą, nes ryte atsibusdavau piktas ir nervingas, jau trečia para kaip negeriu jo ir visai kitaip jaučiuosi atsibundu geros nuotaikos ir ne ''priglušintas'' iš ryto.

O tai kai be jo uzmiegi?
Vartotojo avataras
Parašė SecretOfSteel
#389820 Ar kas nors jaučia skirtumą tarp buvusio Seroquel XR ir dabar jį pakeitusio Kventiax?
Parašė Mersas
SecretOfSteel rašė:Ar kas nors jaučia skirtumą tarp buvusio Seroquel XR ir dabar jį pakeitusio Kventiax?

gydytoja sake, kad miegui daug geriau tas ilgo veikimo, nei paprastas. Tai manau, tuo ir skirias, anas ilgiau veikdavo.
Vartotojo avataras
Parašė SecretOfSteel
Mersas rašė:
SecretOfSteel rašė:Ar kas nors jaučia skirtumą tarp buvusio Seroquel XR ir dabar jį pakeitusio Kventiax?

gydytoja sake, kad miegui daug geriau tas ilgo veikimo, nei paprastas. Tai manau, tuo ir skirias, anas ilgiau veikdavo.

Kad jie abu ilgo veikimo :bloga
Parašė Mersas
SecretOfSteel rašė:
Mersas rašė:

Kad jie abu ilgo veikimo :bloga

na , nzn , ji taip sake, kad anas butu ilgiau veikes miegui, nei tas dabartinis.
Vartotojo avataras
Parašė western
#390268 kvetiapina geriau du kartus. Pries metus ir pries savaite. Abu kartus po 1 tablete. Tai galiu pasakyt ten "zveris" neblogas. Nuo puses litro degtines savijaute geresne manau kad butu. Atsikeliau kaip kontuzitas, praejo beveik visa diena kol atsigavau. Ir taip abu kartus. Bukit atsargus su tuo vaistu, tie kurie gers ji pirma karta, ne visiems jis "sueina".
Parašė Mersas
western rašė:kvetiapina geriau du kartus. Pries metus ir pries savaite. Abu kartus po 1 tablete. Tai galiu pasakyt ten "zveris" neblogas. Nuo puses litro degtines savijaute geresne manau kad butu. Atsikeliau kaip kontuzitas, praejo beveik visa diena kol atsigavau. Ir taip abu kartus. Bukit atsargus su tuo vaistu, tie kurie gers ji pirma karta, ne visiems jis "sueina".

jo, ne visiems jis tinka, kiti ryta po jo vos islipa is lovos.