- 2017 09 02, 13:18
Buvo lygiai tas pats. Tik aš vartojau 4 metus... Ėmė dažnėti panikos atakos, kol visai gyventi pasidarė nebeįmanoma. Aišku, kai nustojau vartoti per pusmetį, tai pasidarė dar blogiau ir teko gydytis ligoninėj. Bet pradėjus vėl gerti, situacija nesitvarkė. Pakeičiau į kitą AD, kuris geriau tvarko tas visas panikas, ypač nakties metu. Mano atveju, escitalopramas buvo neefektyvus.
Moderatorius: signs
- 2017 09 02, 13:37
Rašiau, kad per pusmetį nustojau gerti, gal net kiek daugiau nei pusmetį. Buvo blogai prieš mažinant dozę, o nutraukus pasidarė dar blogiau. Esmė tame, kad panikos priepoliai suaktyvėjo vartojant pilną dozę vaisto, t.y. 10mg.
- 2017 09 02, 13:50
Be abejonės, čia yra žiauriai individualu viskas. Jei kam nors pavyko sumažinti panikos priepolių su šiuo vaistu, tai aš labai džiaugiuosi ir labai pavydžiu, nes man asmeniškai jis daugiau kitų pašalinių kaip ir neturėjo. Tai šiaip geras vaistas, bet ne man...
- 2017 09 02, 14:22
Man dažniausiai naktį prasidėdavo priepoliai. Pabundu staigiai ir pradeda drebėt visas kūnas, širdis daužytis, sunku kvėpuoti, pykina, karštis pila, tirpsta/degina rankas, šaltis/karštis krūtinėje ir didelė baimė arba mirti, arba išprotėti... Bet būdavo priepolių ir diena - ir namie vienai, ir viešumoje...
- 2017 09 02, 15:22
Tikrinau aš daug dalykų. Fiziškai esu sveika
Juolab pakeitus vaistus, situacija kur kas geresnė.
Juolab pakeitus vaistus, situacija kur kas geresnė.
- 2017 09 04, 03:49
Okei, gana nejuokinga, šianakt patyriau gerą pusvalandį besikartijančių širdies permušimų kone vienas po kito. Permušimas kartas nuo karto nėra kažkaip paveikęs manęs, bet šiandien tikrai norėjosi „prašytis po anklode pas mamytę”. Ar skambinti konsultacijai su psicho? Būtų išvis topas pakratyti kanopėles bandant gydytis.
Panic disorder, major depressive disorder.
God bless Xanax.
-Men think of killing time, while time is killing men-
God bless Xanax.
- 2017 09 04, 14:30
Gal tau vaistai netinka, tai žinoma, kad reikia pasikonsultuoti su psi.
P.S. O jei ir šiaip permušimai pasitaiko, tai kalio pagerti reikėtų, bent jau man kalio trūkumas taip pasireiškė. Na ir pas gydytoją pasirodyti...
Quinn rašė:Okei, gana nejuokinga, šianakt patyriau gerą pusvalandį besikartijančių širdies permušimų kone vienas po kito. Permušimas kartas nuo karto nėra kažkaip paveikęs manęs, bet šiandien tikrai norėjosi „prašytis po anklode pas mamytę”. Ar skambinti konsultacijai su psicho? Būtų išvis topas pakratyti kanopėles bandant gydytis.
Gal tau vaistai netinka, tai žinoma, kad reikia pasikonsultuoti su psi.
P.S. O jei ir šiaip permušimai pasitaiko, tai kalio pagerti reikėtų, bent jau man kalio trūkumas taip pasireiškė. Na ir pas gydytoją pasirodyti...
- 2017 09 04, 16:09
Panikos atakos metu atrodo, kad sirdis dauzosi labai. Normalu.
- 2017 09 04, 16:27
per panikos atakas man sirdis nesidauzo. tiesiog buna didele baimes banga lyg per siaubo filma.arba cia ne panikos ataka??
sizoafektinis bipolinis tipas. depakine500mg,bupropion 150mg,zeldox 4o mg,diazepam 5mg,ksaneksas 1mg,setraline 50mg
https://www.youtube.com/watch?v=aOKXzt1DgDY
https://www.youtube.com/watch?v=aOKXzt1DgDY
- 2017 09 04, 16:36
Tai visiem skirtingai pasireiskia ta panika.
maumau15 rašė:per panikos atakas man sirdis nesidauzo. tiesiog buna didele baimes banga lyg per siaubo filma.arba cia ne panikos ataka??
Tai visiem skirtingai pasireiskia ta panika.
- 2017 09 09, 15:06
Skiriu jau permušimus nuo aukšto bpm.
Šiaip numečiau. Netiko pasirodo.
Phurriz rašė:Panikos atakos metu atrodo, kad sirdis dauzosi labai. Normalu.
Skiriu jau permušimus nuo aukšto bpm.
Šiaip numečiau. Netiko pasirodo.
Panic disorder, major depressive disorder.
God bless Xanax.
God bless Xanax.
- 2017 09 12, 13:38
Aš tai nesuprantu, veikia man ar ne... Mano dozė 5 mg, bet psichiatrė sakė užtenka, nes nedaug sveriu (mažiau nei 50 kg). Dabar jokių pykinimų, jokių kitų pašalinių simptomų, bet ryte vis dar užeina didžiulė baimė + jaučiu baisingą apatiją. Draugas sakė, kad numečiau svorio - gali būti, nes, kol pykino, vos valgiau. Bet dar sakė, kad atrodau daug ramesnė. Nežinau kiek reikia tikėt draugo pastebėjimais, bet pati nesusivokiu, ar padeda ar ne. Gal... pačioj pradžioj labai patiko, nes mažiau nervindavausi, kai kas nors ką nors pasako, dabar vėl pasidariau irzli. Nepatinku aš sau irzli... norisi toliau būti draugiška.
- 2017 11 04, 19:26
Laba mane nu ketvircio cipralexo taip ryte uzslopino kad maniau uzmigsiu stovedama o reik vairuot...turiu oks plius lengva depresija po psichotraumos paumejo oks ir atdirado depresija. Gal vakare bandyt gerti? Ar kas geret nakciai ?
- 2017 11 04, 20:22
o, tai kiek laiko geri tuos vaistus?
Milita99 rašė:Laba mane nu ketvircio cipralexo taip ryte uzslopino kad maniau uzmigsiu stovedama o reik vairuot...turiu oks plius lengva depresija po psichotraumos paumejo oks ir atdirado depresija. Gal vakare bandyt gerti? Ar kas geret nakciai ?
o, tai kiek laiko geri tuos vaistus?
- 2017 11 04, 20:38
Siandien pirma diena tik...