Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Milita99
#387796 Rimtai? Kaip del jo gali neveikti cipralexas idomu? Geriau pradzioj ryte vakare po puse db kai pradejau cipralexa tai tik vakare puse tab.. nes uzmigti kazkaip reikia....
Parašė Mersas
Milita99 rašė:Rimtai? Kaip del jo gali neveikti cipralexas idomu? Geriau pradzioj ryte vakare po puse db kai pradejau cipralexa tai tik vakare puse tab.. nes uzmigti kazkaip reikia....

o, tai miegui kokiu nepridejo, nes siap lexusa skiria tik kaip papildoma pradziai. sake blogiau veikia antidepresai, tad nezinau kaip is tikro.
Vartotojo avataras
Parašė Milita99
#387801 As mitrazapino tai baidausi kaip velnias kryziaus tai net siulyt bijojo...o kokio galima dar prasyt? Siaip durnai gavos nes kai israse sita tada dar miegojau neblogai su valerijonais o dabar stresas pakirto visai...
Vartotojo avataras
Parašė Milita99
#387804 [quote="Milita99"]Man kiso seroxata cia dienai.... bet paskaicius apie ji karsta pasidare ir pasakiau ne ne ne tai cipralexa iszyziau :D zodziu pati pasiskyriau :achtung
Parašė Mersas
emar rašė:Cipralex'as jau veikia? :achtung

as buciau emusi seroxat, esu gerusi ji anksciau, tai man padejo geriau nei ciralex. Nuo miego tinka kvetiapinas arba tritico retard. nzn koks tau tiktu.
Vartotojo avataras
Parašė Milita99
#387830 Nu dar nelabai 3d tik maziau slopino dar sako nedidinti iki puses kol kas...blin dideliam dukretime gyvenu tai neaisku butu kaio be sito vaisto...bet nerimas tai dar yra... :? Naktim pabudineju...
Parašė Mersas
Milita99 rašė:Nu dar nelabai 3d tik maziau slopino dar sako nedidinti iki puses kol kas...blin dideliam dukretime gyvenu tai neaisku butu kaio be sito vaisto...bet nerimas tai dar yra... :? Naktim pabudineju...

tai labai mazai dar 3 d, o anksciau buvai kokius gerus ad?
Vartotojo avataras
Parašė emar
#387842 Žinai, Milita, jei tave taip stipriai veikia, galbūt tavo organizmas nėra taip išsiderinęs.
Vartotojo avataras
Parašė Milita99
#387843 Na ziuresim kaip bus toliau dar tik kelios dienos idomiausia kas bus kai puse tabletes paimsiu :D man labai noretusi kad miega sutvarkytu ir ta rytini nerima bei mintis (sokinejantys ikyrumai)....ai ar dantim grieziu
Vartotojo avataras
Parašė emar
#387845 Nu pabandyk tuos Valeradix :) gal tikrai jie tau veiktų? Nes man dabar valandos užtenka nulūžt, kai dvi tabletes išgeriu.
Parašė Mersas
emar rašė:Žinai, Milita, jei tave taip stipriai veikia, galbūt tavo organizmas nėra taip išsiderinęs.

o, tai kaip zinot, kada tinka vaistas ,kada ne, neisivaizduoju. as cipralexso galiu gert tik puse, ir ne daugiau, kitaip mane apima per didelis aktyvumas ir susierzinimas.