Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Milita99
emar rašė:Nu pabandyk tuos Valeradix :) gal tikrai jie tau veiktų? Nes man dabar valandos užtenka nulūžt, kai dvi tabletes išgeriu.

O tai prie cipralexo nakciai zoles galima?
Vartotojo avataras
Parašė emar
#387849 :D manau, kad taip :) kaip jau minėjau, mano psichiatrė sakė, kad silpnas tas valeradix :D tai pakenkti neturėtų.
Vartotojo avataras
Parašė Milita99
#387875 4 diena cipralexo 1/4 komine savijauta darbe akys limpa...nera jegu...gal rimtai vakarui ji imti..bet ar nebus nemigos? Is esmes jis ssri kuris aktyvina gi.. :witch kaip reiks parvairuoti net nzn...nu kartais galvoju kas blogiau ar liga ar gydymas??? :ubju
Vartotojo avataras
Parašė emar
#387881 Pradžioje gėriau bromazepamą dienai. Tai nusprendžiau palikti tik nakčiai ir psichiatrė sakė, kad žmogus pats turi nuspręsti, ar vaistų poveikis atitinka poreikius.
Vartotojo avataras
Parašė emar
#387883 nakčiai tai turbūt kelias savaites. Dienai - gal pusę savaitės. Paskui jau gerdavau tik tada, kai žinojau, kad tikrai neužmigsiu.
Vartotojo avataras
Parašė emar
#387885 Jei yra galimybė, pabandykit savaitgalį.
Cipralex'as manęs daugiau nei metus nemigdė. Tiesiog sutvarkydavo nuotaikas.
Vartotojo avataras
Parašė Milita99
emar rašė:Jei yra galimybė, pabandykit savaitgalį.
Cipralex'as manęs daugiau nei metus nemigdė. Tiesiog sutvarkydavo nuotaikas.

O nerima? Miega? Sutvarke? Tai migdymas nuo dozes atsirado?bijau pagalvot nuo.puses tabletes kas butu....
Vartotojo avataras
Parašė emar
#387893 Mano nerimas tai buvo labai didelė įtampa. Tai jis tarkim, dalinai pasišalino :) Dabar jaučiu, kad dar ne visai, bet su tuo jau pati tvarkysiuosi. Dabar kartais svaigsta galva, ir čia, jau kaip suprantu Cipralex'o lomkės.