Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė emar
#388099 Milita, susikurkit dienoraštį, kur stebėtumėte savo būseną, nes dabar tema tai labai skysta gaunasi...
Parašė Mersas
Milita99 rašė:man cipralexsas tai labai didele nemiga isauke, kszkiek padejo kvetiapinas, bet reikia didesne doze gert.

Kokia doze gerei?[/quote]

reikejo 100, o pradzioj geriau 25.Bet kartais padedavo ir mazesne doze. Bandziau tritico, bet labai didejo pulsas nuo ju.tad grizau prie kviatepino. Siap geras vaistas, nes dar diena veikia, nuima nerima.
Vartotojo avataras
Parašė mmm
#388149 Iš patirties galiu pasakyti, kad Cipralex firmos escitalopramas yra stipresnis už Actavis firmos. Aš blogai jaučiausi su pilna tablete Cipralex (per aktyvi, apsinešusi, ne savimi ir pan.). Žodžiu man 3/4 tabletės Cipralexo atitiko 1 tabletę Actavis. Dabartinei psichiatrei taip užsiminiau, tai ji irgi sakė, kad ne pirma aš taip sakau jai.
Tai va, jei kam taip yra, galite firmą pabandyti pakeisti... Nors veiklioji medžiaga ta pati, bet visko būna pasirodo.
Parašė Mersas
Milita99 rašė:Jei teisingai supratau skaitydama tema tai mazesne cipralex doze veikia laabiau migdomai raminamai o didesne aktyvina?

cia apie kvetiapina. Cipralex geriu tik trecdali, nes mane per daug aktyvina didesne doze.
Parašė Mersas
mmm rašė:Iš patirties galiu pasakyti, kad Cipralex firmos escitalopramas yra stipresnis už Actavis firmos. Aš blogai jaučiausi su pilna tablete Cipralex (per aktyvi, apsinešusi, ne savimi ir pan.). Žodžiu man 3/4 tabletės Cipralexo atitiko 1 tabletę Actavis. Dabartinei psichiatrei taip užsiminiau, tai ji irgi sakė, kad ne pirma aš taip sakau jai.
Tai va, jei kam taip yra, galite firmą pabandyti pakeisti... Nors veiklioji medžiaga ta pati, bet visko būna pasirodo.

:))) O,kaip su 3/4 issejo isbrist is ligos?

as geriu cipralexa, nes butentji rekomendavo gydytoja. taciau nesuprantu as to vaisto, visa tablete netinka, per daug dirgina, mazesne jau nepadeda.gal kas galit pasidalinkit savo patirtimi su siuo vaistu.
Vartotojo avataras
Parašė kycka
Mersas rašė:
mmm rašė:Iš patirties galiu pasakyti, kad Cipralex firmos escitalopramas yra stipresnis už Actavis firmos. Aš blogai jaučiausi su pilna tablete Cipralex (per aktyvi, apsinešusi, ne savimi ir pan.). Žodžiu man 3/4 tabletės Cipralexo atitiko 1 tabletę Actavis. Dabartinei psichiatrei taip užsiminiau, tai ji irgi sakė, kad ne pirma aš taip sakau jai.

as geriu cipralexa, nes butentji rekomendavo gydytoja. taciau nesuprantu as to vaisto, visa tablete netinka, per daug dirgina, mazesne jau nepadeda.gal kas galit pasidalinkit savo patirtimi su siuo vaistu.

O pagal ką vat atskiriat, kad jis veikia, neveikia ar per daug veikia? Man kadangi pirmas mėnuo, tai dar nelabai suprantu, ko iš jo tikėtis. Pagal ką nusprendžiat, kad viena ar kita doze negerai, kad reikia mažiau, daugiau ar išvis kažko kito? Šalutiniai poveikiai? Bet kad kiek suprantu, vaistų be jų beveik neįmanoma rast.
Parašė Mersas
kycka rašė:
Mersas rašė:

O pagal ką vat atskiriat, kad jis veikia, neveikia ar per daug veikia? Man kadangi pirmas mėnuo, tai dar nelabai suprantu, ko iš jo tikėtis. Pagal ką nusprendžiat, kad viena ar kita doze negerai, kad reikia mažiau, daugiau ar išvis kažko kito? Šalutiniai poveikiai? Bet kad kiek suprantu, vaistų be jų beveik neįmanoma rast.

:))) Tai koncultuojies su gydytoja, turiu tel, nr, pasuku ir paklausiu, arba vaziuoju i vizita ir sakau, kad pvz, jauciuos kazkokia sudirgus, ar, kad nemiga, t.y. kazkas ne taip ta yra, juk save pazisti ir supranti, kad gali buti kazkas nuo vaistu. ar koks per daug abduje ir t.t..Juk reikia dirbt, tai negali vaiksciot kaip zombis.As anksciau nekreipdavau demesio, kentedavau ir tiek, dabar supratau, kad reikia koreguotis, nes ne visiems vienodai tinka vaistai ir dozes, vienos formules nera.reikia ieskot kas tau asmeniskai tiktu.
Vartotojo avataras
Parašė Milita99
Mersas rašė:
Milita99 rašė:Jei teisingai supratau skaitydama tema tai mazesne cipralex doze veikia laabiau migdomai raminamai o didesne aktyvina?

cia apie kvetiapina. Cipralex geriu tik trecdali, nes mane per daug aktyvina didesne doze.

Tik trecdali? Tai panasiai kaip as :DD ir kaip nuo tokios dozes jauciates? Man siulo bandyt iki puses tab padidinti bet jei uzslopina 1/4 tai nuo puses turetu taip iseina maziau slopinti ane?
Parašė Mersas
Milita99 rašė:
Mersas rašė:

Tik trecdali? Tai panasiai kaip as :DD ir kaip nuo tokios dozes jauciates? Man siulo bandyt iki puses tab padidinti bet jei uzslopina 1/4 tai nuo puses turetu taip iseina maziau slopinti ane?

:))) manes jis neslopina, atvirksciai kelia aktyvuva,o kaip per daug gaunasi jau stresas. kitus jis slopina, tai gerciau vakare as ji.galima juk ir nakciai dert.
Vartotojo avataras
Parašė emar
#388182 Man visgi teko cipralex'o dozę didinti iki 1 su puse, ir tik tada, per kokius metus jis padėjo pasveikti.
Vartotojo avataras
Parašė emar
#388186 nakčiai gėriau jau tik prieš nutraukimą... T.y., kai viskas daugmaž susitvarkė. Kartu su bromazepamu migdantis poveikis buvo per stiprus, bet visumoje labiau ieškojau kitų būdų užmigti, jis manęs "nenulauždavo".