Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Milita99
#388840 Nea ne del svorio..bet kai nuolat alkis net kai valgai tai per sunku..toks hipoglikeminis alkis ne apetitas....tai sako gydytojas matyt per kasa kirto...
Vartotojo avataras
Parašė Milita99
#388841 Tikriausiai per stiprus man vaistas arba tiesiog netiko..nes net nakti keltis is alkio rankos pradeda drebet po valandos jei nepavalgau...grynai kaip nukritusio cukraus simptomai ..o dirbti reikia negali valgyti 24h per para...nu tai vat taip mano organizmas reagavo i Cipralexa..gal Zolofta bandysiu....
Vartotojo avataras
Parašė Milita99
#388853 Bet siuo laikotarpiu turejau ziauru stresa gal tas stresas dar itakojo salutinius kuriuos jauciau ir ta mieguistuma.. apaskritai gal butu uzteke 1/4 nes nuo puses tab. viskas pablogejo...svarstau gal po kurio laiko kai viskas aprime reiktu pabandyt ta vaista vel.... :D nes atbukino taaip gerai :achtung kai paskaitau zolofto salutinius :D tada atsoka fantazija isvis :bloga man reiktu cipralexo jauciu 1/4 per puse :D bet 5mg cipralexo nebuna Lt...o man tikrai nedideles dozes reik
Vartotojo avataras
Parašė Katinas
#388854 Per pusę 10mg perlauži, kokios bėdos :)
Vartotojo avataras
Parašė emar
#388855 aš gerdavau ir 2,5 mg :) tik užknisdavo taip smulkinti tabletę. Jau ant galo paprotino, kad yra tablečių pjaustyklių.
Vartotojo avataras
Parašė Milita99
Katinas rašė:Per pusę 10mg perlauži, kokios bėdos :)

Tai tada 5mg. O man 5mg yra per daug :D 2.5mg gaunasi 1/4... joo su tableciu pjaustykle zaidziau taciau nelygiai irgi gaudavosi...
Vartotojo avataras
Parašė biggie
#388894 Kazkaip neteko dar girdet, kad alki escitalopramas sukeltu, kad ziovuli sukelia tai sitas gan paplites salutinis, matyt kiekvienam skirtingai :(
Parašė Mersas
kycka rašė:Hm. Ar praleidus 1 Cipralex tabletę gali po kelių dienų šiek tiek sukilti nerimas?

kazkaip nemanau, ypac jei nera pati pradzia.
Vartotojo avataras
Parašė kycka
Mersas rašė:
kycka rašė:Hm. Ar praleidus 1 Cipralex tabletę gali po kelių dienų šiek tiek sukilti nerimas?

Na man dabar kokia 5-6 vartojimo savaitė, tai nežinau ar čia dar pradžia ar jau nelabai. Pirmą savaitę nuo šalutinių galvojau kojas pakratysiu ir be Bromazepamo niekaip. Tai vat ir galvoju, ar čia organizmas toks jautrus ar man reikia išorinių dirgiklių ieškotis, ko čia tas nerimas vėl nerimsta.
Parašė Mersas
kycka rašė:
Mersas rašė:

Na man dabar kokia 5-6 vartojimo savaitė, tai nežinau ar čia dar pradžia ar jau nelabai. Pirmą savaitę nuo šalutinių galvojau kojas pakratysiu ir be Bromazepamo niekaip. Tai vat ir galvoju, ar čia organizmas toks jautrus ar man reikia išorinių dirgiklių ieškotis, ko čia tas nerimas vėl nerimsta.

man pvz mazino ciprlexo doze, nes per daug dirgino.
Vartotojo avataras
Parašė mmm
Mersas rašė:

Iki kiek mg numažino?
Parašė Mersas
mmm rašė:
Mersas rašė:

Iki kiek mg numažino?

iki puses tabletes.