Moderatorius: signs

Parašė Saule
#388967 JOKIU BUDU NESAKAU KAD VIEN TIKEJIMAS ISGYDO DEPRESIJA BET TIKEJIMAS DAZNIAUSIAI ATVEDA PRIE TINKAMU GYVENIME SPRENDIMU PASVEIKTI NUO DEPRESIJOS IR TUO PACIU DUODA DVASINE PAGUODA IR PASPIRTI EITI TOLIAU I PRIEKI DLE SAVES IR DEL KITU AS TIKIU IR TAI MAN YRA TOKS DZIAUGSMAS KAD JOIA DPERESIJA JO NEGALI NUSLOPINTI TAI YRA SAVES IR SAVO GYVENIMO TIKSLO ATRADIMAS LAUKSIU NOIRNCIU PADISKUTUOTI PRADZIOJ IKELSIU NUO KO GALIMA PRADETI NEAPASIGAUKIT KAD SIOJE RADIJOE LAIDOJE TIK MELDZIAMASI TEN GROJA IR SIUOLAIKINE NUOSTABI MUZIKA

http://www.marijosradijas.lt/
Vartotojo avataras
Parašė Katinas
#388971 Nerašykite vien didžiosimis, nes labai nemandagu (pagal Interneto etiketą - šaukimas).
Vartotojo avataras
Parašė biggie
Saule rašė:
Mmdzhey rašė:Mano nuomone tikėjimas tikrai padeda, bet nebūtinai į dievą.

O i ka dar galima tiketi?

I gyvenima, I realybe, gal cia Dievo sinonimas, taciau nebutina i banzycia eiti, tiketi i didesni geri
Vartotojo avataras
Parašė Mmdzhey
Saule rašė:
Mmdzhey rašė:Mano nuomone tikėjimas tikrai padeda, bet nebūtinai į dievą.

O i ka dar galima tiketi?

Oij į viską. Begalės dalykų kuom galima tikėti, pradedant nuo savęs. Kam apsiriboti kažkokiais religiniais marazmais?
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduk
#389404 Didele diskusija daug rasyt, gal net kalbet reiktu...Jei atsakant tik i klausima ar tikejimas i Dieva gydo, aklai tiketi kazkaip nekiekvienas nori/gali, tai arba kazka pats zino, uztat tiki, arba pasirenka netiketi, arba gal yra gal ne kas cia zino.
Parašė Saule
#389423 Reikia ieskoti Dievo paciam:) Manau religija yra maziausias maramzas is visu kokie suma siuolikini zmogu. Amuletai , reiki, ektrasensai ir t.t galeciua visa diena vardinti:)