Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Milita99
#389710 Ar Cipralexa geriat ant tuscio skrandzio? Kaip manot ar tai itkoja jo reasobcija? ar gerimas ant tuscio skrandzio gal kaip tik ji dirgina? nes sie vaistai kaip ir linke virskinimo sistemą dirginti...ypac skeltos tabletes varinatas :? Man siaip pakeite i Setrralina bet as kazkaip jauciu, kad metus per anksti neleidau isiveikti sia vaistui..o gerdavau ant tuscio dar plius :oops: linkstu prie antro sanco suteiko jam :D
Vartotojo avataras
Parašė Kovotojas
#389713 as tai ant tuscio skrandzio jokiu vaistu negeriu, nors ritais nevalgau, tai nors stikline vandens isgeriu paskui jau vaistai.
Vartotojo avataras
Parašė biggie
Milita99 rašė:Ar Cipralexa geriat ant tuscio skrandzio? Kaip manot ar tai itkoja jo reasobcija? ar gerimas ant tuscio skrandzio gal kaip tik ji dirgina? nes sie vaistai kaip ir linke virskinimo sistemą dirginti...ypac skeltos tabletes varinatas :? Man siaip pakeite i Setrralina bet as kazkaip jauciu, kad metus per anksti neleidau isiveikti sia vaistui..o gerdavau ant tuscio dar plius :oops: linkstu prie antro sanco suteiko jam :D

Escitalopramo absorbcijos maistas neitakoja. Kai kurie vaistai geriau savinasi su maistu, taciau ne cipralexas
Parašė Mersas
Milita99 rašė:Ar Cipralexa geriat ant tuscio skrandzio? Kaip manot ar tai itkoja jo reasobcija? ar gerimas ant tuscio skrandzio gal kaip tik ji dirgina? nes sie vaistai kaip ir linke virskinimo sistemą dirginti...ypac skeltos tabletes varinatas :? Man siaip pakeite i Setrralina bet as kazkaip jauciu, kad metus per anksti neleidau isiveikti sia vaistui..o gerdavau ant tuscio dar plius :oops: linkstu prie antro sanco suteiko jam :D

na, as manau, kad itakoja mityba, nes man pvz tai rugstis pradejo kilti ir pastoviai noriu valgyti.Aisku nezinau ar nuo vaisto, bet paskutiniu metu taip yra.
Parašė Mersas
Milita99 rašė:Gal butu nerimas isvis negryzes bet nesveika mano gyvenamoji aplinka (vyrui bjauri liga psichine) tai nereaguot sunku...

cipralexsas gerai nuima nerima, bet as geriu maza doze, nes didele pradeda per daug dirginti.
Vartotojo avataras
Parašė Milita99
#389738 O kaip gerei Magrilana? Ten kapsules? Tai iseina kad turi iskart visa ikalti? Nesilauzia..arba nupilti puse? :D mano sesi israse nuo bulimijos ir liepe nuo 1/4 pradet :achtung
Vartotojo avataras
Parašė Milita99
#389739 Bet zinai as geriausiai jauciausi nutraukus cipralexa tas kelias sav kol poveikis jautesi. To pasekoje manau 1/4 man buvo per daug nes optinaliai savijautai reik zymiai maziau...ar gali buti placebas???
Parašė Mersas
Milita99 rašė:Bet zinai as geriausiai jauciausi nutraukus cipralexa tas kelias sav kol poveikis jautesi. To pasekoje manau 1/4 man buvo per daug nes optinaliai savijautai reik zymiai maziau...ar gali buti placebas???

reiskias mazesnes dozes reiktu taip iseina, nes nustojus gert liko dar kazkiek, bet ne daug. Magrilano kapsule reik atidaryt ir nubert iki 1/4.
Vartotojo avataras
Parašė mmm
Milita99 rašė:Bet jau negi 1/8 tabletkes bakdyti? Trupinukas :D

Na galbūt...
Beje, aš vėl bandžiau gerti escitalopramą (esu gėrusi jį anksčiau), dabar gėriau maždaug 10 dienų tik po 1/4, kartais net kas antrą dieną, nes buvo bjaurūs šalutiniai ir niekaip negalėjau pasikelti prie 1/2 tabletės. Tai pas psichiatrę nuėjau, sakė nebegerti jų, nes nuo 1/4 negali būti taip blogai tiek ilgai. Tai va, gal ir tau netinka tiesiog jie.
O man...nežinau, kodėl šį kartą atmeta organizmas :bloga Ir šiaip daug ko pradėjau netoleruot. :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Milita99
#389749 As isvis nesuprantu kaip taip jautriai galima reaguoti..gal cia psichologiska..pvz maniskis per si pusmeti gere rispolepta seroxata mirtazapina dabar olanzapina halperidoli ir depakina..anei jokio salutiniu :D normaliai ane? O as jau zombis nuo 1/4 tabletes cipralex..nezinau..gal tiem kam didelis trukumas ir veikia gerai o kam nedaug tereikia arba viskas psichologijoj taip ir gaunasi :achtung
Vartotojo avataras
Parašė Milita99
mmm rašė:
Milita99 rašė:Bet jau negi 1/8 tabletkes bakdyti? Trupinukas :D

Na galbūt...
Beje, aš vėl bandžiau gerti escitalopramą (esu gėrusi jį anksčiau), dabar gėriau maždaug 10 dienų tik po 1/4, kartais net kas antrą dieną, nes buvo bjaurūs šalutiniai ir niekaip negalėjau pasikelti prie 1/2 tabletės. Tai pas psichiatrę nuėjau, sakė nebegerti jų, nes nuo 1/4 negali būti taip blogai tiek ilgai. Tai va, gal ir tau netinka tiesiog jie.
O man...nežinau, kodėl šį kartą atmeta organizmas :bloga Ir šiaip daug ko pradėjau netoleruot. :bloga

O kaip pirma karta tau tiko? Padejo? Kiek gerei?