Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Milita99
#389916 Sakyciau labai moksliska :super mano liga yra daugiau psichologines kilmes ir potraumine. Nerimas ir baimes del gyvenimo sugriuvimo ir nesaugumo jausmo susirgus artimiausiam zmogui...kiek del to serotoninas sutriko neaisku..manau minimaliai..bet baimes lydi nuo vaikystes..
Vartotojo avataras
Parašė mmm
Milita99 rašė:Sakyciau labai moksliska :super mano liga yra daugiau psichologines kilmes ir potraumine. Nerimas ir baimes del gyvenimo sugriuvimo ir nesaugumo jausmo susirgus artimiausiam zmogui...kiek del to serotoninas sutriko neaisku..manau minimaliai..bet baimes lydi nuo vaikystes..

pabandyk Seroxata, jei nelimpa Cipralexas:) nebijok, jei netiks tai nebegersi..
Parašė Mersas
mmm rašė:
Milita99 rašė:Sakyciau labai moksliska :super mano liga yra daugiau psichologines kilmes ir potraumine. Nerimas ir baimes del gyvenimo sugriuvimo ir nesaugumo jausmo susirgus artimiausiam zmogui...kiek del to serotoninas sutriko neaisku..manau minimaliai..bet baimes lydi nuo vaikystes..

pabandyk Seroxata, jei nelimpa Cipralexas:) nebijok, jei netiks tai nebegersi..

jo,pabandyk,man tai geras vaistas buvo kazkada,gailiuos, kad bijodama priaugt svorio pradejau gert cipralexsa, o ne seroxat.
Vartotojo avataras
Parašė emar
#389937 Milita, tavo gyvenimas nesugriautas. Tiesiog ant gyvenimo kelio užkrito medis. Tai arba jį kažkaip nutempt/apipjaustyt, arba ieškoti kito kelio.
Vartotojo avataras
Parašė Milita99
#389939 jo,pabandyk,man tai geras vaistas buvo kazkada,gailiuos, kad bijodama priaugt svorio pradejau gert cipralexsa, o ne seroxat.[/quote]
as jo irgi ziauriai bijau, sako mest jo neįmanoma, labai lomkes ziaurios...ir svoris labai auga..o kodel gailiesi del Cipralex jei padeda? keisti negali?esi gerus seroxat?
Vartotojo avataras
Parašė Milita99
emar rašė:Milita, tavo gyvenimas nesugriautas. Tiesiog ant gyvenimo kelio užkrito medis. Tai arba jį kažkaip nutempt/apipjaustyt, arba ieškoti kito kelio.

Gerai pasakyta, bet man atrodo visas miškas :o guodžiuosi, kad yra vaistu jei nebepakelsiu :D
Vartotojo avataras
Parašė mmm
Milita99 rašė:jo,pabandyk,man tai geras vaistas buvo kazkada,gailiuos, kad bijodama priaugt svorio pradejau gert cipralexsa, o ne seroxat.

as jo irgi ziauriai bijau, sako mest jo neįmanoma, labai lomkes ziaurios...ir svoris labai auga..o kodel gailiesi del Cipralex jei padeda? keisti negali?esi gerus seroxat?[/quote]

Vieniems taip, kitiems - kitaip. Man nei Seroxatas, nei Cipralexas svorio neaugino, atvirkščiai net, kartais tenka net valgyt nes reikia valgyt. Va pvz mirtazapinas - šitas tai tikrai daugumai augina svorį.
Aplamai kažkokio skirtumo nejaučiau tarp Seroxato ir Cipralexo. Gal tik šalutinių daugiau Seroxatas davė. Nors sunku pasakyti, jį senai gėriau, gal liga kitaip reiškėsi tada, nežinau net jau.
Nebijok, pati turi išbandyti ir atsirinkti kas tinka.
Vartotojo avataras
Parašė Milita99
#390160 Kuo xanaxas nuo lexo skiriasi? Kuris maziau sukelia pripratima idomu? Turiu abieju sakau gal xanaxa bandyti nuo nemigos kol eiles pas gydytoja ateis..lexo esu sugerus kokias 3 sav bet nepripratau. Db jau koks menesis praejo...nusipirkus ir tritico bet baisu bandyt dar neatsikelsiu :achtung ar jis ziauriai stiprus?
Vartotojo avataras
Parašė SecretOfSteel
Milita99 rašė:Kuo xanaxas nuo lexo skiriasi? Kuris maziau sukelia pripratima idomu? Turiu abieju sakau gal xanaxa bandyti nuo nemigos kol eiles pas gydytoja ateis..lexo esu sugerus kokias 3 sav bet nepripratau. Db jau koks menesis praejo...nusipirkus ir tritico bet baisu bandyt dar neatsikelsiu :achtung ar jis ziauriai stiprus?

Lexas tipo Lexatonilis? Daug kuo jie skiriasi, visiškai kitos veikliosios medžiagos... Ir Xanaxas gal 15-20 kartų stipresnis
Parašė Mersas
Milita99 rašė:Taip lexotanilis :) rimtai xanaxas toks stiprus? O man dar 1 mg tabletes israse :bloga

nera jis jau toks stiprus, na vieni sako, kad xanax geriu , kiti lexus, miegui tai manau gerk ta xanax ir bus gerai. As tai tritico geriu, is pradziu geriau vieno gabaliuko puse, paskui jau visa.Tikrai jau taip stipriai nemigdo, man tai labiau migde kviatepinas.
Vartotojo avataras
Parašė SecretOfSteel
Milita99 rašė:Taip lexotanilis :) rimtai xanaxas toks stiprus? O man dar 1 mg tabletes israse :bloga

Galima sakyt, kad xanaxas stiprus, arba Lexatonilis toks silpnas.. Šiaip xanaxas antras pagal stiprumą raminamasis iškart po klonazepamo
Parašė Mersas
SecretOfSteel rašė:

Galima sakyt, kad xanaxas stiprus, arba Lexatonilis toks silpnas.. Šiaip xanaxas antras pagal stiprumą raminamasis iškart po klonazepamo

tai nereikia gerti pacio stipriausio, yra juk 0,5 mg.
Vartotojo avataras
Parašė SecretOfSteel
Mersas rašė:
SecretOfSteel rašė:

tai nereikia gerti pacio stipriausio, yra juk 0,5 mg.

1 mg ne stipriausias, yra ir 2 mg