Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė HappyAngel
Mersas rašė:
o, kaip tritico retard????jie ir miegui skirti, mazesne doze.

Taip. Jie lyg vieni iš naujesnių miego ritmui sutvarkyti skirtų vaistų.
Pati asmeniškai nenaudojau. Nėra labai populiarus vaistas. Gal, kad iš brangesnių. Bet pažįstu, kas naudojo kurį laiką. Tai miegas susitvarkė vienai.
Deja kita, kuri jį vartojo, patyrė daug šalutinių ir jai netiko.
Žodžiu labai individualu. Nepabandęs nesužinosi.
Vartotojo avataras
Parašė HappyAngel
#390315 Iškilo toks klausimas, kurio nesu dar šiame forume uždavusi. Man žinoma ir gerbiama gydytoja aiškino, kad raminamieji. Nesvarbu ar tai bromazepamas, diazapamas, clonazepamas (smegenų graužikas, anot jos), xanax - jei jie vartojami kasdien kad ir leistinomis dozėmis, blokuoja antidepresantų veikimą. Ar tikrai?

Štai todėl gydytojai dabar pastebiu, kad bando minimaliai duoti raminamųjų. Jei labai blogai, nerimas iki lubų - siūlo geriau kvetiapiną.

Tai gal kas žinote kokius naujus tyrimus dėl raminamųjų vaistų "pjovimosi" su antidepresantais? Kad raminamieji neleidžia atsiskleisti AD poveikiui, jį blokuoja.
:aciu
Parašė Mersas
HappyAngel rašė:Iškilo toks klausimas, kurio nesu dar šiame forume uždavusi. Man žinoma ir gerbiama gydytoja aiškino, kad raminamieji. Nesvarbu ar tai bromazepamas, diazapamas, clonazepamas (smegenų graužikas, anot jos), xanax - jei jie vartojami kasdien kad ir leistinomis dozėmis, blokuoja antidepresantų veikimą. Ar tikrai?

Štai todėl gydytojai dabar pastebiu, kad bando minimaliai duoti raminamųjų. Jei labai blogai, nerimas iki lubų - siūlo geriau kvetiapiną.

Tai gal kas žinote kokius naujus tyrimus dėl raminamųjų vaistų "pjovimosi" su antidepresantais? Kad raminamieji neleidžia atsiskleisti AD poveikiui, jį blokuoja.

man taip pat sake, todel pirmiausia nuo lexuso atpratino, kad geriau veiktu ad, sake, kad tik isimtinais atvejais reiktu gert visus tuos bromazepamo tipo, tad israse tiapridali ir dar kazkoki panasu .
Vartotojo avataras
Parašė biggie
HappyAngel rašė:Iškilo toks klausimas, kurio nesu dar šiame forume uždavusi. Man žinoma ir gerbiama gydytoja aiškino, kad raminamieji. Nesvarbu ar tai bromazepamas, diazapamas, clonazepamas (smegenų graužikas, anot jos), xanax - jei jie vartojami kasdien kad ir leistinomis dozėmis, blokuoja antidepresantų veikimą. Ar tikrai?

Bent jau antidepresantu koncentracijos joks benzodiazepinas nemazina. Logika, galbut, tame, kad benzodiazepinai veikia kaip ir organizmo depresantas, tai slopinimas kertasi su aktyvuojanciu kai kuriu antidepresantu poveikiu.