Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė SecretOfSteel
#390227 Man kai nerimas ir panika buvo, lexatonilio 3 mg X 3 tabletės išvis jokio poveikio neturėjo, tada išrašė lorafeno, paskui clonazepamo.
Vartotojo avataras
Parašė biggie
#390230 xanax'as didesnes potencijos ir siaip jau stipresnis, nei bromazepamas. Abu nera ilgo veikimo, bet lexotanilis svelnesnis
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduk
#390232 Lexotanilis labiau patiko nei xanaxas lorafenui irgi jau turiu imuniteta :achtung o clonikas pulsa isderina ir migdo bet migdo tik 2 3 valandomis.
Vartotojo avataras
Parašė mmm
Milita99 rašė:Taip lexotanilis :) rimtai xanaxas toks stiprus? O man dar 1 mg tabletes israse :bloga

aš turiu xanax tabletes po 0,25 mg ir 0,5 mg.
Nuo 0,5 mg jau gerai apsinešu:) Na bet čia kaip kam aišku.
Vartotojo avataras
Parašė Mmdzhey
Milita99 rašė:Kaip jums antidepresantai ir vairavimas? nesijauciat apspangę?? kaip dėmesio koncentracija?

Na man depresija labai įtakoja vairavimo kokybę, antidepresantų poveikis nei vairuojant, nei šiaip nelabai jaučiasi
Vartotojo avataras
Parašė Mmdzhey
Milita99 rašė:Cipralexa geriat?

Šiuo metu brintellixa, cipralexą geriau anksčiau apie pusmetį, vidurį dienos kartais pamigdydavo 1-2 val. nuo jo. Bet vairavimui abu nesijaučia.
Vartotojo avataras
Parašė Mmdzhey
Milita99 rašė:Oo koks cia naujas AD brintelix? Geras gal ? Nieks apie toki manes neinformave :achtung

Nei naujas, nei geras, bet nekompensuojamas ir brangus. Yra atskira tema jo.
Parašė Mersas
Mmdzhey rašė:
Milita99 rašė:Oo koks cia naujas AD brintelix? Geras gal ? Nieks apie toki manes neinformave :achtung

o, kaip cipralexsas, netiko, kad tik pusmeti gerei? man netiko brintelix kazkada.
Vartotojo avataras
Parašė Mmdzhey
Mersas rašė:
Mmdzhey rašė:

o, kaip cipralexsas, netiko, kad tik pusmeti gerei? man netiko brintelix kazkada.

Labai diena slopino cipralexas, eidavau pamiegot vos ne kasdien po porą valandų per pietus. O teigiamo poveikio nesijautė.
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduk
#390569 Jo cipralexas tik slopina o kartu su cikladoliu sirdi permusineja. Nieko jis neduoda, dar man toks bajaris akys dziuna nuo jo.
Vartotojo avataras
Parašė Milita99
#390592 Tai kad dar iseinu prasisukti su tuo slopinimu nakciai butu viskas ciki bet kad negana bent jau man...2h pabusdavau ir vsio..kaldavau lexotanilio :D
Vartotojo avataras
Parašė Milita99
#391023 Taip galiausiai ir nesuprantu ar cipralexas kelia apetita ar ne? Ar tas nuo dozes priklauso...man jis atrodo cukru taip numuse kad visa para jauciausi alkana..bet cia tada kai pasididinau iki puses tabletes. Kol geriau ketvirti taip nebuvo...ir baisus skrandzio urzgimas net pavalgius...kokia kitu patirtis? Dabar depresija reiskiasi edimu :D tai jei dar didinanciu apetita Ad isgerti :bloga nors cipralexas priskiriamas ale kaip nedidinantis apetito... nesuprantu kodel man taip daresi tada...