Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė biggie
azuolas rašė:O galima si vaista gerti kartu vartojant paroksetina?

Galima maza doze nakciai del paslopinimo, aukstos dozes jau pjausis su paroksetinu, nes trazodonas turi ir SSRI savybiu
Vartotojo avataras
Parašė Milita99
#390383 Kaip sitas vaistas nuo lengvos depresijos su nerimu kazin? Man netiko cipralex tai israse sita nes dabar dar blogai ir miegu bet...maza doze kazi ar veiks antidepresiskai?gal geriau sertralinas?
Vartotojo avataras
Parašė Katinas
Milita99 rašė:Kaip sitas vaistas nuo lengvos depresijos su nerimu kazin? Man netiko cipralex tai israse sita nes dabar dar blogai ir miegu bet...maza doze kazi ar veiks antidepresiskai?gal geriau sertralinas?

Aš nežinau, tik man atrodo, kad trečdalis tabletės veikia miegui ir kaip silpnas AD, nuo 2/3 iki pilnos jau kaip visavertis AD. Bet kaip supratau tau maža dozė cipralexo sukėlė daug nemalonių poveikių tai gal tas silpnas ir sueitų. Tik mūsuose jis nekompensuojamas, tai brangokas.
Parašė Mersas
Milita99 rašė:Kaip sitas vaistas nuo lengvos depresijos su nerimu kazin? Man netiko cipralex tai israse sita nes dabar dar blogai ir miegu bet...maza doze kazi ar veiks antidepresiskai?gal geriau sertralinas?

man israsytas nuo miego, geriu 1/3 tabletes, viena ta dali, gyd sake, kad ta dalis tik miegui, negydo ji daugiau nieko, uzslopina ir tiek.
Vartotojo avataras
Parašė Orthos
#390530 Paskyrė ir man vakar gerti 1/3 tabletės miegui ir nerimui slopinti, nes nepakanka Cipralex poveikio, o 600 mg kvetiapino nei migdo, nei "nusodina", o šiuo metu reikia būtent tokio poveikio.
Vartotojo avataras
Parašė Milita99
#390531 Na kas liecia nerima cipralexas ji visai nugesindavo...bet apskritai jis mane uzgesindavo..o kiek cipralexo geriat? Kaio triticco jau bandet? As dar bijau :D
Vartotojo avataras
Parašė Milita99
Orthos rašė:Paskyrė ir man vakar gerti 1/3 tabletės miegui ir nerimui slopinti, nes nepakanka Cipralex poveikio, o 600 mg kvetiapino nei migdo, nei "nusodina", o šiuo metu reikia būtent tokio poveikio.

600 kventiapino tai daug mano galva...
Vartotojo avataras
Parašė Orthos
Milita99 rašė:
Orthos rašė:Paskyrė ir man vakar gerti 1/3 tabletės miegui ir nerimui slopinti, nes nepakanka Cipralex poveikio, o 600 mg kvetiapino nei migdo, nei "nusodina", o šiuo metu reikia būtent tokio poveikio.

600 kventiapino tai daug mano galva...

Daug, bet kas iš to, kad nėra laukto poveikio, bent jau iš prailginto atpalaidavimo tablečių...
Parašė Mersas
Milita99 rašė:Dar noriu paklausti ar tas trittico yra lengvesnis nei Ssri klases Ad? Man gydytojas kazka uzsimine tipo jis toks lengvas

o, tau ji miegui israse ar siap nuo nerimo. Nes nuo miego geri tik 50 ar 100, didesne doze jau nuo nerimo.
Vartotojo avataras
Parašė Milita99
#390614 Nesuprasi..as sakiau kad man nerimas todel prastai miegu...tai galvoju ar cia ta maza doze tik nulaus mane ar ir pageris savijauta ir nuotaika...