Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Milita99
#390630 Man vaistinej dave triticco ac sake tipo sitas originalus tokia su saulegraza dexute..bet ziuriu yra ir trittico retard? Tai kuris originalas is tikro?
Vartotojo avataras
Parašė Orthos
#390631 Šįvakar gersiu ir žiūrėsiu, koks pirminis poveikis.
Vartotojo avataras
Parašė biggie
Orthos rašė:Šįvakar gersiu ir žiūrėsiu, koks pirminis poveikis.

Trazodonas 50mg dozej yra H1 ir A1 antagonistas, grynai patys pirmi receptoriai, kuriuos blokuoja ir quetiapinas
Parašė Mersas
Milita99 rašė:Teoriskai ir nuo ikyrumu tada turetu padeti? Ikyriu baimiu ir pan.

tai su saulegraza ir yra tas tritico retartd, as nesu kito pirkus. papasakok kaip sekes su vaistais. Geru svenciu. :)))
Vartotojo avataras
Parašė Orthos
#390669 Kažkoks fiasko... Prasidėjo akatizija - noras judinti kojas, rankas, per kūną eina skruzdėlytes, tarsi visą mane kutentų... Pavyko sustabdyt su bromazepamu ir greipfrutų sultimis. Nežinau, ar vartoti toliau..
Vartotojo avataras
Parašė Orthos
#390670 Nei migdymo, nieko.
Vartotojo avataras
Parašė Orthos
Milita99 rašė:O kosmare..tai as bijau :oops: nors gyd. Sake kad gali galva paskaudeti nebent o jus ji prie cipralexo derinot? Ane?

Taip, nors psichiatrė sakė, kad su Cipralex nesipjaus. Pažįstama medikė minėjo, kad Trittico reikia gerti bent kelias dienas, kad pasireikštų gydomasis poveikis.

Net nežinau, ką daryt, nes dabar šventės, o gydytoja dar ir atostogauja...
Vartotojo avataras
Parašė Milita99
#390676 Kiek zinai zmones geria ji su cipralexu tik turbut dozes reikia suderinti..kiek man zinoma sako jo poveikis ne ia karto bent 5 d reikia pagerti...o jus gal puse tos tabletels t.y. 25 mg pabandykit...
Vartotojo avataras
Parašė Orthos
Milita99 rašė:O jusu cipralex neslopina? Kiek mg geriate?

Cipralex esu gėręs ir 5, ir 10 mg ir niekada nebuvo slopinimo.
Vartotojo avataras
Parašė Orthos
#390679 Na va, pasikonsultavau su gydytoja telefonu, sakė, negerti..
Vartotojo avataras
Parašė Orthos
#390681 Na, su miegu didelių problemų neturiu, tiesiog tikėjomės su gydytoja, kad duos daugiau slopinimo dienos metu ir paslopins nerimą papildomai. Gal teks grįžt prie Fluanxol, nežinau..