Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Milita99
#390682 Supratau. Galvojau cipralexas jums neduoda uzmigti...nes as pati nuo jo 2 h nakties prabusdavau bet slopino diena tai juodai..jokiu minciu....
Vartotojo avataras
Parašė Orthos
Mersas rašė:
Orthos rašė:Na va, pasikonsultavau su gydytoja telefonu, sakė, negerti..

o, kvetiaoino neisrase?? jis panasus??

Tiesą pasakius, ėmiau gert trazodoną po 25 mg ir nebėra minėto šalutinio poveikio, tad mėginsiu po to pereiti prie 50 mg. Kvetiapiną seniai vartoju, šiuo metu - 600 mg.
Vartotojo avataras
Parašė Orthos
#390788 Kol kas tik švelniai ramina, bet rašoma, kad gydomasis poveikis jaučiamas po 3-5 dienų.
Vartotojo avataras
Parašė Milita99
#390789 O bet reiskia ir 25 mg veikia..as sakiau bandysiu nuo ketvircio 12.5mg :D su mano organizmo jautrumu mane ir 1/4 tabletes nulaus turbut :achtung visad pasididinti doze spesim :achtung
Parašė Mersas
Orthos rašė:Kol kas tik švelniai ramina, bet rašoma, kad gydomasis poveikis jaučiamas po 3-5 dienų.

o ar turi jaustis tritico povekis dina ar ne, as taip ir nesuprantu.Nes kartais jauciu toki slopinima ir nesuprantu ar nuo jo ar nuo cipralexso. o,kaip pernesate cipralrxsa?nera kokiu pasaliniu?
Vartotojo avataras
Parašė Milita99
Orthos rašė:Kol kas tik švelniai ramina, bet rašoma, kad gydomasis poveikis jaučiamas po 3-5 dienų.

Na ir kaip jums nuo trittico ar jauciasi teigiamas poveikis jau?
Parašė Mersas
Milita99 rašė:

Na ir kaip jums nuo trittico ar jauciasi teigiamas poveikis jau?

:))) as daug metu juos geriu, uzmiegi ir tiek.
Parašė Asio
#391090 Norėjau paklausi, ką darote su vaistais, na kur juos dedate, kaip netinka? Aš nuo trittiko pradėjau matyt, kaip per miglą, gyd. liepė nutraukti, nesunaudotus vaistus gaila išmesti :roll:
Parašė Mersas
Asio rašė:Norėjau paklausi, ką darote su vaistais, na kur juos dedate, kaip netinka? Aš nuo trittiko pradėjau matyt, kaip per miglą, gyd. liepė nutraukti, nesunaudotus vaistus gaila išmesti :roll:

:))) as tai daug ismeciau, nes nzn kur juo det. Parasyk ka pakeis vietoj ju.
Vartotojo avataras
Parašė Mmdzhey
Asio rašė:Norėjau paklausi, ką darote su vaistais, na kur juos dedate, kaip netinka? Aš nuo trittiko pradėjau matyt, kaip per miglą, gyd. liepė nutraukti, nesunaudotus vaistus gaila išmesti :roll:

Visus nereikalingus ar pasibaigusio galiojimo vaistus išmest nėr gerai, geriau reik nešt į vaistinę, jie priema.
Vartotojo avataras
Parašė Milita99

O kokia doze toki efekta sukele? Taip reik nesti i vaistine o ne metyt nes rimti cia vaistai :oops:
Vartotojo avataras
Parašė Orthos
#391113 Atrodo, veikia.
Parašė Asio
Mersas rašė:

:))) as tai daug ismeciau, nes nzn kur juo det. Parasyk ka pakeis vietoj ju.

Man paskyrė Escitalopramo 10 mg. po 0,5 tab. ir Trittiko 150mg. po 0,5 tab. Tai kadangi Trittiko dabar negeriu, liepė Escitalopramą po visą gerti, bet nelabai man sekasi miegot :(