Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Milita99
#391024 Dar nepaminejau raumenu skausmo kojose ir dantu skausmo tokie pakelti buvo pirma savaite negalejau viena puse kramtyt net (mano dantys sutvarkyti kuo graziausiai)ne odontologine problema tikrai kaip galetu pasirodyti...
Vartotojo avataras
Parašė mmm
#391161 Lapkritį bandžiau vėl pradėti gerti Escitalopramą, bet dėl šalutinių (nuo 1/4 tabl.) mečiau jį (gėrau 10 d.).
Šiandien buvau pas kitą psichiatrą, tai sakė kad aš pati jį atmetu psichologiškai, na kad bijau vaistų, ir taip atseit psicholiškai gaunas, kad tipo atmeta organizmas. Nes anksčiau esu jį gėrusi ir buvo daugmaž OK. Tai liepė nuo rytojaus gerti po 10mg:) Porą dienų leido po 5mg pagert. Na įdomiai:) Sako - "jei esi jau jį gėrusi, tai organizmas jau yra prie jo pripratęs." Ką manot?
Rytoj jaučiu skraidysiu nuo tos pusės tabletės :bloga Nu ir dzin, nes jau man viskas dzin........ir dar Tiapridal 50 mg paskyrė. Košmaras :bloga
Gal kas vartojęs tokį derinuką?
Parašė Mersas
mmm rašė:Lapkritį bandžiau vėl pradėti gerti Escitalopramą, bet dėl šalutinių (nuo 1/4 tabl.) mečiau jį (gėrau 10 d.).
Šiandien buvau pas kitą psichiatrą, tai sakė kad aš pati jį atmetu psichologiškai, na kad bijau vaistų, ir taip atseit psicholiškai gaunas, kad tipo atmeta organizmas. Nes anksčiau esu jį gėrusi ir buvo daugmaž OK. Tai liepė nuo rytojaus gerti po 10mg:) Porą dienų leido po 5mg pagert. Na įdomiai:) Sako - "jei esi jau jį gėrusi, tai organizmas jau yra prie jo pripratęs." Ką manot?
Rytoj jaučiu skraidysiu nuo tos pusės tabletės :bloga Nu ir dzin, nes jau man viskas dzin........ir dar Tiapridal 50 mg paskyrė. Košmaras :bloga

:))) as vartoju, bet mazom dozem, negaliu tokiu gert dideliu.Ir siap manau, kad keis i kitus, nes nera efekto, didesne doze kazkaip dirgina, per maza slopina ir varo i apatija. O, kaip tau buvo anksciau su tais vaistais?
Vartotojo avataras
Parašė Milita99
mmm rašė:Lapkritį bandžiau vėl pradėti gerti Escitalopramą, bet dėl šalutinių (nuo 1/4 tabl.) mečiau jį (gėrau 10 d.).

Man siandien kita gydytoja kur einu i psichoterapija irgi pasake ale 1/4 neadekvati doze ir negaejo taip veikti...tipo mazdaug kai pagersit po tablete tada galesit vertint..manau tai rodo gydytojos kaip psichiatres nekompetencija nes visi zmones labai individualus yra...ju serotonino kiekis manau ir jautrumas vaistui irgi..