Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė mmm
Milita99 rašė:Hmm o kodel seroxato nebenorejot? Svoris augo ar kas? As tai atvirksciai Vln radau labai faina ir sukalbama gydytoja bet is Kauno uzknisa vazinet irgi...gal reiks Z.A isbandyti :DD aisku kai pasirysiu vel sest ant chemijos :bloga

ne tai kad nebenorejau seroxato, bet tiesiog kai atejau pas kita gydytoja gerdama mirtazapina, pasakiau kad ziauriai migdo ir stipriai sirdi permusineja (ir taip 3 men), tai ji iskart pasake kad man jis netinka ir siaip per stiprus vaistas, israse esci. nznau kodel ne vel seroxata paskyre, bet girdejau kad svaresniu laikomas esci. is patirties, tai ju veikimas kaip ir toks pats man (aktyvina,kelia nuotaika, nuima nerima)...nors vartojant seroxat labai nepatiko toks kartais zvilgsnis, toks kaustantis,nzn,sunku nupasakot. toks nefainas salutinis budavo, trupinelis xanaxo ji nuimdavo.
Svori augino man tik mirtazapinas, seroxat ir esci nebent sumazintu man svori (jei noreciau:) ) nes apetitas sumazeja, bet as ir taip smulkute, tai valgau noriu ar nenoriu..
Vartotojo avataras
Parašė mmm
Milita99 rašė:Hmm o kodel seroxato nebenorejot? Svoris augo ar kas? As tai atvirksciai Vln radau labai faina ir sukalbama gydytoja bet is Kauno uzknisa vazinet irgi...gal reiks Z.A isbandyti :DD aisku kai pasirysiu vel sest ant chemijos :bloga

Pabandyk Alseikiene, ji sukalbama:) Svelniai iveda vaistus.. Gal ka patars. O kokia vln radai ?
Parašė Mersas
mmm rašė:

ne tai kad nebenorejau seroxato, bet tiesiog kai atejau pas kita gydytoja gerdama mirtazapina, pasakiau kad ziauriai migdo ir stipriai sirdi permusineja (ir taip 3 men), tai ji iskart pasake kad man jis netinka ir siaip per stiprus vaistas, israse esci. nznau kodel ne vel seroxata paskyre, bet girdejau kad svaresniu laikomas esci. is patirties, tai ju veikimas kaip ir toks pats man (aktyvina,kelia nuotaika, nuima nerima)...nors vartojant seroxat labai nepatiko toks kartais zvilgsnis, toks kaustantis,nzn,sunku nupasakot. toks nefainas salutinis budavo, trupinelis xanaxo ji nuimdavo.
Svori augino man tik mirtazapinas, seroxat ir esci nebent sumazintu man svori (jei noreciau:) ) nes apetitas sumazeja, bet as ir taip smulkute, tai valgau noriu ar nenoriu..

:))) o,man atvirksciai, gal seroxat geresnis buvo ,nei cipralex, bet aisku jis maziau turi itakos sirdziai, ir t.t. Nors man pvz cipralex nuotaikos visai nekelia, atvirksciai kazkokia apatija nuo jo.
Vartotojo avataras
Parašė mmm
#391386 Sirdi permusinejo mirtazapinas, ne seroxatas:) gal netaip parasiau..
kodel negrizti prie seroxat?
Parašė Mersas
mmm rašė:Sirdi permusinejo mirtazapinas, ne seroxatas:) gal netaip parasiau..
kodel negrizti prie seroxat?

galvoju, kad pades cipralexs, tad ir negrizau.Svoris truputi buvo priauges nuo seroxat, galvojau tie pades, bet deja.
Vartotojo avataras
Parašė Milita99
#391406 galvoju, kad pades cipralexs, tad ir negrizau.Svoris truputi buvo priauges nuo seroxat, galvojau tie pades, bet deja.[/quote]
Man irgi pirma siule seroxata bet atsisakiau nes prisiskaiciau forumuose apie tai kad neva jo mest neimanoma ir svoris labai auga :bloga tai antro pasirinkimo man buvo cipralexas
Vartotojo avataras
Parašė biggie
#391414 nuo seroxato gali atsirasti svorio augimas, bet buna jis 2-3kg per pusmeti, kas nera problema, toks kaip olanzapinas 20-30kg gali uzsigarantuoti. Cipralexas kaip ir svoriui neturintis itakos ir siaip kiek teko 20 mg jo gert net per daug buvo kartais, tikrai stiprus antidepresantinis poveikis
Vartotojo avataras
Parašė biggie
mmm rašė:

Pabandyk Alseikiene, ji sukalbama:) Svelniai iveda vaistus.. Gal ka patars. O kokia vln radai ?

Tai ne vienas pasirodo as cia jos pacientas :DD
Parašė Mersas
biggie rašė:
mmm rašė:

Tai ne vienas pasirodo as cia jos pacientas :DD

:))) as ir :)))
Vartotojo avataras
Parašė Milita99
#392566 Na vel bandau sesti ant cipralexo liepe apsipratimui gert po 1/8. Ir ka gi nors nemigdo bet jau gastro reikalai tai kosmaras kaip ir nuo puses tab. Lyggiai tas pats. Turiu pastebeti kad kai pradejau po pusele seniau gert tai tas gastro urzgimas ir burbuliavimas atsirado nuemus lexotanili. Dabar pradejau kol kas po 1/8 irgi be lexotanilio..idomu ar prakentesiu tas dvi sav....ir ar jie isvis praeis :bloga ar kas nors panasiu salutiniu isgyvenot ir jie pranyko?
Vartotojo avataras
Parašė Milita99
#392569 Taip! Bet cia nuo mano jautrumo serotoninui ne nuo paties skrandzio bedu..viskas gurguliuoja lakstau i tulika skrandis atrodo visad tuscias. Pagal mane cia tas vadinamas Gi distress. Tik ar jis zada praeiti ar apmazeti bent...
Vartotojo avataras
Parašė Milita99
#392571 Bandziau trumpam pagereja. Bet vistiek veiksmas vyksta zarnyne toks nemalonus. Viskas gal labai pagreitinta toks vaizdas..nu geras vaistas butu siaip jei ne sitie dalykai... :oops: kentesiu..ypac nakti nervina :bloga