Moderatorius: signs

Parašė Mersas
Milita99 rašė:Man su escilopramu nelabai miegot sekesi nakti uztat diena migde...o jo nakciai nesiule gert?

tai daugeli ad trikdo pradzioj miega, nors man visa laika ne kaip miegas geriant cipralexsa. Sake kiti geria ir nakciai ji, kuriuos slopina.
Vartotojo avataras
Parašė biggie
Milita99 rašė:Ar trittico nemusa kraujo spaudimo? Jei linkes i mazesni mano...

Jis neuromediatoriaus histamino receptoriaus blokuotojas, turetu musti spaudima, bent jau mazos dozes
Vartotojo avataras
Parašė Milita99
#391945 Man gydytojas sake kad ir 50 mg veiks svelniai antidepresisikai. Ar kas nuo tokios dozes pastebejot kazka panasaus? Vat ir nezinau dvejoju tarp cipralexo ir trittico... :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Katinas
Milita99 rašė:Man gydytojas sake kad ir 50 mg veiks svelniai antidepresisikai. Ar kas nuo tokios dozes pastebejot kazka panasaus? Vat ir nezinau dvejoju tarp cipralexo ir trittico... :bloga

50mg kiek mažokai, man tai sakė, kad visa 150mg tabletė veikia kaip AD, tik tiek, kad jis nekompensuojamas, tai retokai išrašo po visą gerti, nes tiesiog nepigu. Bet aš čia nesiginčysiu. :)
Vartotojo avataras
Parašė Katinas
Milita99 rašė:Bet visa gal labai migdo? :bloga kiek beje valandu su juo miegat?

Nežinau :) Gali būti kaip kvetiapinas, kad po tam tikros dozės jau veikia kitką ir stipriau nemigdo. Bet aš ne gydytojas. O jau negeriu ilgą laiką, tik sakau ką atsimenu. Turiu dar besimėtančias gal 9 tabletes pilnas, reikės gal kada išbandyt, dabar su zolpidemu draugauju, jei reikia miego.
Vartotojo avataras
Parašė Milita99
#392002 Na va isgeriau sianakt 1/4 trittico :D laukiau su baime kas cia bus ar sirdis nesustos :achtung ir pan. Miegojau normaliai, ryte kiek apspangus bet po valandos prasivaiksciojau nerimo kiek maziau gal nei paprastai arba man cia placebo :achtung bandysiu gal kita nakti daugiau isgert :DD bet ar jis po 1 kart jau suveikia?
Vartotojo avataras
Parašė Katinas
#392009 Jei miegui tai iškart suveikia. Dėl kitko nežinau. O trečdalio tabletės tikrai nebijokit.
Vartotojo avataras
Parašė Katinas
Milita99 rašė:O tas rytinis mieguistumas gal su laiku praeina?

Gal ir taip :) Aš nepakankamai ilgai gėriau, kad pasakyčiau. Bet man jis nepatiko, tai ir nutraukiau.
Vartotojo avataras
Parašė Katinas
#392058 Aš jį tik miegui ir tegėriau, tai dėl mieguistumo ryte ir nepatiko, kaip ir kvetiapinas. Tiesa, šis žymiai švelnesnis buvo. O dėl to nežinau.