Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Katinas
#392061 Geriausia yra nieko negerti miegui šiaip. Man tinka ir patinka zolpidemas, bet nekasdien aišku, o tik kai jau reikia. Visa kita ką bandžiau nepatiko iš receptinių, o bandžiau daug, tik mirtazapino nebandęs. Iš nereceptinių tai Hypnozanas jaučiu.
Vartotojo avataras
Parašė Milita99
#392063 Na as sita bandau ne tik del miego ir kaip silpna AD kad mazintu nerima ir depresija..miegui iki jo papildus geriau gerai veike siaip...tai vat ir nezinau kas cia geriau rytiniai ar vakariniai Ad :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Katinas
Milita99 rašė:Gal ji verta anksciau is vakaro ji isgerti kad nebutu mieguistumo tokio ryte? Kiek laiko jis veikia kokia 12h turbut?

Aš tai prieš miegą ir gerdavau. Keista, kad ryte paskyrė gerti, bet aš nežinau visų niuansų. Bet jei dėl nerimo ir depresijos tai gal logiška ryte.
Vartotojo avataras
Parašė Milita99
#392065 Ne ne gal blogai kazka parasiau..tritico geriu vakare pries miega...o dar svarstau gal cipralex geriau gert tas rytinis...bet migdydavo labiau o nakti siautedavau :D :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Milita99
#392124 Ir visgi liepe nutraukti sita vaista nes uzkele nerima nenormaliai neradau sai vietos..tie patys skrandzio dirginimo ir tustumo jausmai kaip prie cipralexo. Plius saudantys migreniai skausmai pykinimas sprando skausmas...isvada gydytojo: as per daug jautri serotoninui jo padidejimui :bloga bandysiu grysti prie cipralexo gerti po 1/4 su ramiaku ir iskentet ta laika..jei ne tada man rasys effexora :DD kiek as zinau jis labai stiprus :achtung
Parašė Mersas
Milita99 rašė:Ir visgi liepe nutraukti sita vaista nes uzkele nerima nenormaliai neradau sai vietos..tie patys skrandzio dirginimo ir tustumo jausmai kaip prie cipralexo. Plius saudantys migreniai skausmai pykinimas sprando skausmas...isvada gydytojo: as per daug jautri serotoninui jo padidejimui :bloga bandysiu grysti prie cipralexo gerti po 1/4 su ramiaku ir iskentet ta laika..jei ne tada man rasys effexora :DD kiek as zinau jis labai stiprus :achtung

o ,valdochano nerase, yra kazkoks ad butent miegui sureguliuoti. Efeksoras nera stipriausias. coaxsil manau pats silpniausias, jo net 3 kartus reik gert.
Vartotojo avataras
Parašė Milita99
#392128 Nea nesiule valdoxano...sakau gal su cipralexu pavyks miegot :? Kai isiveiks..sake visi kiti Ssri tures tuos pacius salutinius o gal ir daugiau todel geriau nesimetyt...nu bet jau nerimas nuo sito tai nezmoniskas buvo dabar tik supratau kodel visur raso apie savizudybes rizika prie tu visu vaistu..nebesupranti kas darosi nerandi sau vietos...visus namus isblizginau nes buciau isprotejus :oops:
Vartotojo avataras
Parašė Milita99
#392149 Ir galiausiai dar nusprendziau suteikti sansa sianakt sitam vaistui tai visa nakti nesumerkiau akiu :bloga kaip taip gali buti? Sitas vaistas turi seduoti o ne atvirksciai...
Parašė Mersas
Milita99 rašė:Ir galiausiai dar nusprendziau suteikti sansa sianakt sitam vaistui tai visa nakti nesumerkiau akiu :bloga kaip taip gali buti? Sitas vaistas turi seduoti o ne atvirksciai...

:))) nesamone, negali tritico taip sukelt nerimo, nebent cipralexsas, man pradzioj nuo jo net nesisedejo, negalejau ramiai pabut, bet manau, kad tik nuo jo,nemiga taip pat man ir manau daugiau buvo nuo cipralexso, bet aisku visiems skirtingai.
Vartotojo avataras
Parašė Milita99
#392156 Nu ir as nesuprantu bet iki siol nemigos neturejau tik kartais prastokai siaip miegojau..kazkoks paradoksas sakau gal per maza doze del to...nerima trittico man baisiai uzkele negalejau nusedet ir as vakar o po to neuzmigau visai :achtung bet salutiniu lapuki yra nemiga irasyta :?
Parašė Mersas
Milita99 rašė:Nu ir as nesuprantu bet iki siol nemigos neturejau tik kartais prastokai siaip miegojau..kazkoks paradoksas sakau gal per maza doze del to...nerima trittico man baisiai uzkele negalejau nusedet ir as vakar o po to neuzmigau visai :achtung bet salutiniu lapuki yra nemiga irasyta :?

bet visiems salutiniai nemiga beveik, man tai cipralexsas paveike miega. tau reik kantrybes islaukt, nes nuo visu vaistu pradzioj bus daug blogiau, bet zinodamas, turi islaukt.