Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
#392846 Sveiki. Butu labai idomu, kad surasytumet kokius vaistus siuo metu vartojat. Butu idomu paskaityti kokius vaistu kokteilius zmones vartoja. Grynai del idomumo.

As pradesiu.

Siuo metu vartoju tik mazute mirtazapino doze 3.75 mg. Bet nevisada geriu, o tik kai nesimiega !
Parašė žodis
#392848 FInlepsin 200mg
Ketipinor 50mg
Escitalopram tabletė,neatsimenu kiek mg, gal 10
Fluanxol 1mg

Psichiatrė išrašius taip gert, aš nelabai gerai elgiuosi, vienus geriu, kitų ne, tai geriu, tai ne, šūdą malu. Dabar tik ketipinorą ir finlepsiną geriu. Ai, prisižaisiu turbūt.
Parašė žodis
#392849 Ir aš labai nenoriu tiek skirtingų vaistų gerti. Vėliau neišeina atskirti, kokie šalutiniai poveikiai nuo ko atsirado,kas padeda, kas ne...

Kaip ir ne vienas žmogus sakė, keista, kad žmogui be kliedesių ir haliucinacijų skiria dviejų rūšių antipsichotikus. :(
Vartotojo avataras
Parašė Katinas
#392864 Venlafaksinas 37,5 mg jau 17 dienų + 1mg Fluanxolio, bet ir jį žadu per pusę mažint greitu metu. Benzų negėriau nuo rudens, zolpidemą miegui pavartodavau dažnai pusę tabletės, bet kai neišrašė bandysiu suktis su nereceptiniu Hypnozanu ir Neuro 3 arbatomis. Na ir Phenibut vartoju, bet jis seniai išregistruotas iš vaistų anot psichiatrės.
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
Katinas rašė:Venlafaksinas 37,5 mg jau 17 dienų + 1mg Fluanxolio, bet ir jį žadu per pusę mažint greitu metu. Benzų negėriau nuo rudens, zolpidemą miegui pavartodavau dažnai pusę tabletės, bet kai neišrašė bandysiu suktis su nereceptiniu Hypnozanu ir Neuro 3 arbatomis. Na ir Phenibut vartoju, bet jis seniai išregistruotas iš vaistų anot psichiatrės.

O idomiausia, kaip Phenibut veikia tau ? Kada jy geri, ryte ar miegui ? Man tai Phenibut kaip papildas geras dalykas. O kam tau Psichiatre, juk Phenibut is papildu parduotuviu visi perka.
Vartotojo avataras
Parašė Katinas
#392905 Išgeriu dieną ir vakare, 2-4 mg į dieną. Bet kažkokio ypatingo poveikio nejaučiu asmeniškai. Reikia kelias dienas be jo pabūti, palyginti, šiandien pradėsiu. Nors gal šiek tiek jaučiu prastesnę nuotaką, jis šiek tiek ne tai kad euforijos, bet smagumo jausmo duodavo, Tai jo, psichiatrė nustebo, kad jį laisvai galima įsigyt :achtung Aš irgi iš papildų parduotuvės pirkau.
Vartotojo avataras
Parašė biggie
#392906 olanzapine 15mg, mirtazapine 45mg, duloxetine 60mg, lorazepam 3,75mg, valproate 1000mg, pregabalin 300mg, dar geriu zuvies taukus, l-karnitina, multivitaminus
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
biggie rašė:olanzapine 15mg, mirtazapine 45mg, duloxetine 60mg, lorazepam 3,75mg, valproate 1000mg, pregabalin 300mg, dar geriu zuvies taukus, l-karnitina, multivitaminus

Esu ir as panasiai geres kazkada ! Bet toks apetitas buvo didelis nuo mirtazapino + olanzapino, kad priauges buvai kelias desimt kilu. Kai nutraukiau svoris nukrito greit. Kaip Pregablin veikia ? Geras daiktas ?
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
Katinas rašė:Išgeriu dieną ir vakare, 2-4 mg į dieną. Bet kažkokio ypatingo poveikio nejaučiu asmeniškai. Reikia kelias dienas be jo pabūti, palyginti, šiandien pradėsiu. Nors gal šiek tiek jaučiu prastesnę nuotaką, jis šiek tiek ne tai kad euforijos, bet smagumo jausmo duodavo, Tai jo, psichiatrė nustebo, kad jį laisvai galima įsigyt :achtung Aš irgi iš papildų parduotuvės pirkau.

E, o tai skaiciau, kad tau cloziko neberase ? Tipo sugrieztino tvarka su benzais ?
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#392921 Sertraline 100mg
quetiapine 600mg (prailgintas)
haloperidol 4,5mg (nežinau ar verta tokią dozę gert išvis, nes gal ir apmalšina paranojas, bet jautrumas vistiek padidintas)
parkopano porą tab.
žuvies taukai su A ir D3
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
KunigaikštisMyškinas rašė:Sertraline 100mg
quetiapine 600mg (prailgintas)
haloperidol 4,5mg (nežinau ar verta tokią dozę gert išvis, nes gal ir apmalšina paranojas, bet jautrumas vistiek padidintas)
parkopano porą tab.
žuvies taukai su E ir D3

Na haloperidolio as nesu fanas, labai pries ta vaista esu :ubju O daugiau norma atrodo viskas.

As dar noreciau pamineti kokius papildus as vartoju:

* Berberine 1500 mg, cia papildas kuris sureguliuoja Gliukozes lygi organizme. Pats stipriausias papildas kuris reguliuoja Gliukoze. Galima tik is uzsienio pirkt
* Chromas 1000 mc
* Cinkas 45 mg
* Zuvu taukai
* Biotinas 10 000 mcg
* Obuoliu sidro actas 1200 mg
* NAC 1200 mg
Vartotojo avataras
Parašė biggie
Phurriz rašė:NAC 1200 mg

NAC cia N-acetyl-cysteine ? Man keista buvo pirma karta ji pamatyt ant ACC nuo kosulio ir persalymo vaiste, bet jis turi siek tiek duomenu depresijos simptomams lengvint, turbut malsina inflamacija organizme, padeda gal netiesiogiai streso asi numalsint. O gliukozei reguliuot papildai irgi domina, jau zuvies taukai gerina insulino jautruma, karnitinas gerina riebalu apykaita, nusimest bandysiu olanzapine, uzsidet quetiapina, depresijai lamotrigina ir kaip ir nenoreciau daugiau vaistu vartoti is vis
Vartotojo avataras
Parašė Katinas
Phurriz rašė:
Katinas rašė:Išgeriu dieną ir vakare, 2-4 mg į dieną. Bet kažkokio ypatingo poveikio nejaučiu asmeniškai. Reikia kelias dienas be jo pabūti, palyginti, šiandien pradėsiu. Nors gal šiek tiek jaučiu prastesnę nuotaką, jis šiek tiek ne tai kad euforijos, bet smagumo jausmo duodavo, Tai jo, psichiatrė nustebo, kad jį laisvai galima įsigyt :achtung Aš irgi iš papildų parduotuvės pirkau.

E, o tai skaiciau, kad tau cloziko neberase ? Tipo sugrieztino tvarka su benzais ?

Na, norėjau lexotanilio, nes klonikas per stiprus kiek, galvoju turėsiu extra atvejams, bet sakė vartoju fluanxolį tai čia tipo nepriprantamas pakaitalas todėl nerašys. Bet tai nieko baisaus, pas mane mini vaistinė lol. O šiaip jo, tvarka sugriežtinta. Zolpidemo irgi negavau.

Beje, prisižiūrėjau kvieskite daktarą, pats užsimaniau obuolių acto pavartoti :)
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
biggie rašė:
Phurriz rašė:NAC 1200 mg

NAC cia N-acetyl-cysteine ? Man keista buvo pirma karta ji pamatyt ant ACC nuo kosulio ir persalymo vaiste, bet jis turi siek tiek duomenu depresijos simptomams lengvint, turbut malsina inflamacija organizme, padeda gal netiesiogiai streso asi numalsint. O gliukozei reguliuot papildai irgi domina, jau zuvies taukai gerina insulino jautruma, karnitinas gerina riebalu apykaita, nusimest bandysiu olanzapine, uzsidet quetiapina, depresijai lamotrigina ir kaip ir nenoreciau daugiau vaistu vartoti is vis

Jo acetylcysteine. Jy deda i ACC, bet man keista sitas :D Daug del ko ji galima gerti siaip, as is uzsienio atsisiunciau.

Pasiskaityk apie Berberine, jis yra papildas, o veikia taip pat galingai kaip diabetiku vaistas Metforminas, bet Berberinas neturi salutiniu. Berberinas uzsieny labai vartojamas, o pas mus LT dar mazai kas zino..
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2410097/

Dareisi Gliukozes tyrima kada ? Koks atsakymas ? Gal dareisi HbA1c kada ?
Vartotojo avataras
Parašė emar
#392932 Aš kol kas geriu noopept. Poveikį jaučiu, gerą. Lengviau prisiversti, susikaupti, analiziniai klausimai patys kyla, kai ką nors veikiu, dar tokie nelabai įprasti, bet labai pagelbstintys :)

Rudens gale nutraukiau Cipralex'ą, bet šiaip tai turiu dabar šiek tiek problemų darbe, tai "duobės" gan dažnokai ištinka. Skirtumas tik tas, kad dar pati išlipu, bet jau darosi baisoka :bloga Gal kokių jonažolių pagert?