Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė mmm
#392940 as irgi manau kad per 4 savaites jau kažkoks pagerėjimas turi matytis, bent kažkoks.
Vartotojo avataras
Parašė Milita99
#392961 Help! Nu taip nerimas uzkiles nuo cipralexo dar tik savaite istveriau :bloga obsesijos kiekvienam zingsnyje :ubju bromazepamas nelabai nuima ikyrybes...gal fluanxoli pabandyti salia..bet nezinau kelti cipralexo doze ir dar fluanxoli dadet tai nebezinosiu nuo kurio stogas ciuoza....o ciuozia ziauriaiai :death
Parašė Laura Katkiene
Milita99 rašė:Kokia idomi schema. O pagerejima jauciat?

Jokio pagerejimo, tik ikyrios mintys , nerimas, skrandi jauciu ir galvoj kazkas dedasi, nerealybes busena.vakar pabandziau negert - jauciausi puikiai !
Parašė Laura Katkiene
#393003 [/quote]
4 savaites daugiau nei pakankamas laikas vaistui suveikt. Del kokiu simptomu buvo rasomas cipralexas? Nes jei antidepresantas pablogina ka turejo pagerint, galbut ne laiku ir vietoje jis cia[/quote]

Del nuolatinio nerimo, ikyriu minciu, baimes, PA
Vartotojo avataras
Parašė Milita99
#393008 Jokio pagerejimo, tik ikyrios mintys , nerimas, skrandi jauciu ir galvoj kazkas dedasi, nerealybes busena.vakar pabandziau negert - jauciausi puikiai ![/quote]
Blin panasu labai i mano savijauta kaxkodel :bloga ikyrybes kiekvienam zingsni nebeimanoma...isvis tik juodos mintys depresijos pasunkejimas sakyciau..bet turiu vilciu dar..pirma kart kai meciau labai gerai jauciausi...bet as dar trumpai geriu...o jus be jokiu raminamu geriat? Ne kiek pagerejimo nejauciat? Jo skrandi ir as jauciu bjauriai lyg tuscias nuolat urzgia bet ypac kai doze keliu tas ryskiai :oops:
Parašė Mersas
Laura Katkiene rašė:
Milita99 rašė:Kokia idomi schema. O pagerejima jauciat?

Jokio pagerejimo, tik ikyrios mintys , nerimas, skrandi jauciu ir galvoj kazkas dedasi, nerealybes busena.vakar pabandziau negert - jauciausi puikiai !

:))) man tas pats, tai ir masciau ar nuo vaistu, ar nuo ligos, nes man ir dabar uzeina ta busena nors geriu jau puse metu vaistus
Vartotojo avataras
Parašė biggie
Milita99 rašė:O kodel keliant doze kyla nerimas?

ne visiems taip buna, kitiems didesne doze malsina nerima. Priklauso ir zmogaus genetika, kaip i tokios grupes antidepresantus reaguoja
Parašė Mersas
Milita99 rašė:O kas vyksta ten su serotoninu kad pradzioj pradejus vartot pablogeja? Cia gal ir ne visiems

:))) man gydytoja buvo sakius, kad seroxat geriau nuo nerimo, nei cipralex, aisku ir individualiai. man nerima apmazino, bet atsirado depresija, kurios anksciau nebuvo.
Vartotojo avataras
Parašė Milita99
Mersas rašė:
Milita99 rašė:O kas vyksta ten su serotoninu kad pradzioj pradejus vartot pablogeja? Cia gal ir ne visiems

:))) man gydytoja buvo sakius, kad seroxat geriau nuo nerimo, nei cipralex, aisku ir individualiai. man nerima apmazino, bet atsirado depresija, kurios anksciau nebuvo.

Rimtai? Tai ko vertas toks gydymas? Gal jums doze neatitaikyta? Man irgi depresija tokia pasunkejus sakyciau bet laukiu gal dar suveiks pa kolkas tik 1/4 dar geriu....ir tik 2 savaite...o kodel nekeiciat vaisto?
Vartotojo avataras
Parašė Milita99
emar rašė:Man depresija gydymo pradžioje irgi pasunkėjo. Bet nežinau, ar nuo vaisto.

Esu skaicius kad galimas pasunkejimas depresijos ir nerimo simptomu bet kaip tai nutinka nesuprantu :bloga
Parašė Mersas
Milita99 rašė:
emar rašė:Man depresija gydymo pradžioje irgi pasunkėjo. Bet nežinau, ar nuo vaisto.

Esu skaicius kad galimas pasunkejimas depresijos ir nerimo simptomu bet kaip tai nutinka nesuprantu :bloga

.buna pradzioj blogaiu kita karta, man keis vaistus, laukiu atsakymo del kraujo tyrimu, kokie vaistai daugaiu tinka,tai tada ir keisiu, jei viskas gerai i seroxata arba magrilana