Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
Katinas rašė:
Mersas rašė:
žodis rašė:Aha. Dėl to reikėjo ketipinoro nakčiai prisidėt.

:))) tai nejau man ir nuo to vaisto, nera taip buve. O, ilgai tesesi?

Visus veikia skirtingai. Aš pvz šituos kaip cukrų gėriau, absoliučiai jokio poveikio net ir nuo max 20 mg dozės.

Mano asmenine nuomone, kad escitalopramas yra laiko svaistymas. Is AD tik Paroksetinas
ir Venflaxinas verti demesio, dar zoloftas kartais.
Neuzsipulkit, cia asmenine nuomone, kuria susidariau per daug metu skaitymo ir bandymo.
Vartotojo avataras
Parašė Orthos
#393373 Keista, kad palyginti su kitais nejaučiu jokio escitalopramo šalutinio poveikio. Nors radau vienos psichiatrės komentarą, kad escitalopramas yra "silpnas" antidepresantas.
Vartotojo avataras
Parašė Milita99
#393389 Geriu 1/4 cipralexo jau 2 savaites istveriau belen ka bet esme kad ir antras bandymas toks pats kaip pirmas. Slopina mintis labai sumazejo nerimas bet atmintis kazkokia kaip uzblokuota kartais zodziai susipina pamirstu pastoviai ka nors....demesio nekoncentruoju vairuot labai sunku. Sedziu kaip zombis. Tokia apatija..didesne doze turetu uzaktyvinti? Ar dar labiau paslopins? :D Negaliu sakyt kad neveikia vaistas..veikia...bet kazkaip blogai :achtung
Vartotojo avataras
Parašė Milita99
#393395 Gydytojas sako jei cipralexas netiks tipo visi ssri tures ta pati salutini ale jiems per jautri..nu ne jiems o serotininui :bloga net nzn ka galvot...kiti bando visus ssri is eiles... :oops:
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
Milita99 rašė:Gydytojas sako jei cipralexas netiks tipo visi ssri tures ta pati salutini ale jiems per jautri..nu ne jiems o serotininui :bloga net nzn ka galvot...kiti bando visus ssri is eiles... :oops:

Psichiatrai daznai klysta. Reikia keisti, kol rasi normalu, kuris bent kazkiek studijas zinotu ir patirti su zmonem gera turetu.
Reikia paciam daug dometis, skaityti. Kai pats mazdaug zinosi apie vaistus, tada pats pamatysi ar daktaras grybas ar normalus. Padiskutavus su gyd. galima normalu gydyma pasidaryt.
Vartotojo avataras
Parašė Milita99
Phurriz rašė:
Milita99 rašė:Gydytojas sako jei cipralexas netiks tipo visi ssri tures ta pati salutini ale jiems per jautri..nu ne jiems o serotininui :bloga net nzn ka galvot...kiti bando visus ssri is eiles... :oops:

Psichiatrai daznai klysta. Reikia keisti, kol rasi normalu, kuris bent kazkiek studijas zinotu ir patirti su zmonem gera turetu.
Reikia paciam daug dometis, skaityti. Kai pats mazdaug zinosi apie vaistus, tada pats pamatysi ar daktaras grybas ar normalus. Padiskutavus su gyd. galima normalu gydyma pasidaryt.

Oj net per daug zinau ir skaitau cia jau kaip hobis mano :achtung pradedant forumais baigiant mokslinem duomenu bazej..deja gera gydytoja rasti nelengva..seni labai stagnatai..o jauni dar neturi daug patirties :D o as aisku hyper jautri vaistam cia faktas...nes man geriau veikia itaiga ir papildai bet...jau pavargau su tom jonazolem zaisti..vaistai leidzia to skausmo tiek nejausti warm nes ateities nematau :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
Milita99 rašė:
Phurriz rašė:

Oj net per daug zinau ir skaitau cia jau kaip hobis mano :achtung pradedant forumais baigiant mokslinem duomenu bazej..deja gera gydytoja rasti nelengva..seni labai stagnatai..o jauni dar neturi daug patirties :D o as aisku hyper jautri vaistam cia faktas...nes man geriau veikia itaiga ir papildai bet...jau pavargau su tom jonazolem zaisti..vaistai leidzia to skausmo tiek nejausti warm nes ateities nematau :bloga

Saunuole, kad domiesi. Jeigu vien minusus jauti nuo vaistu gerimo, tai paklausk saves ar tau ju reikia ? Vaistai visada turi buti geriami, jeigu, duoda daugiau naudos nei zalos.
O del tavo daktaro pasakymo, kad visi AD veiks vienodai, tai jis klysta.
Parašė Mersas
Milita99 rašė:O fluanxolis ziaurus vaistas ar ne?

Normalus vaistas, gerdavau kuri laika pi puse tabletes, tai nieko nejauciau. As taip pat netoleruoju dideliu doziu vaistu, bet tikrai nezadu kankintis be ju, pasidariau tyrima gal pririnks tinkamus ir doze tinkama. Ko tu bijau tu vaistu, negerk is karto daug, o siap psichologiskai nusiteiki taip, po to jau nezinai ar nuo vaistu ar nuo baimes blogai.
Vartotojo avataras
Parašė Milita99
#393413 Migdymas ir slopinimas tai kazin ar gali buti nuo baimes :bloga tiesiog nervina kad geri vaistus o jautiesi zombis kasdienine veikla sutrikdyta nepadirbu nepavairuoju...o taip norisi nebekenteti kad nors i geresne puse butu o tai minusai vienodi ar su vaistu ar be jo..na isskyrus lexotanili ta tai toleruoju tobulai! :achtung Pasitarsiu ir as su gydytoju gal ta tyrima pasidarysiu
Vartotojo avataras
Parašė mmm
#393416 joa, pasidaryk ta tyrima, atrinks tau vaistus, nes ilgai jau tau tie bandymai tesiasi:)
dar vienas dalykas, tu geri tik 2 savaites, tai dar gali jaustis visokios nesamones (na jautresniems zmonems). Man tik 9 diena baigesi baisus salutiniai (apie darba net kalbos nebuvo, o tu visgi eini i darba dar), o tik po 2 savaiciu baigesi lengvesni salutiniai. ir taip, diena aktyvino, o nuo pietu pradedavo migdyti, ir stipriai migdyti. tokia buvo pradzia. po 2-3 savaiciu jau pradejau virsti i zmogu. reikia kantrybes. man gydytoja sake "at-si-pa-lai-duok. raaaamiai. cia tavo pojuciai." ir jie praejo..... kentejau. ir dar su tiapriadaliu. ir su xanaxu. tai va, buna taip jautruoliams kaip mesk:)
Parašė Mersas
Milita99 rašė:Migdymas ir slopinimas tai kazin ar gali buti nuo baimes :bloga tiesiog nervina kad geri vaistus o jautiesi zombis kasdienine veikla sutrikdyta nepadirbu nepavairuoju...o taip norisi nebekenteti kad nors i geresne puse butu o tai minusai vienodi ar su vaistu ar be jo..na isskyrus lexotanili ta tai toleruoju tobulai! :achtung Pasitarsiu ir as su gydytoju gal ta tyrima pasidarysiu

migdymas ir slopinimas yra dar ir nuo depresijos, jei vakare praeina, ne tik nuo vaistu.
Vartotojo avataras
Parašė Milita99
#393451 Manau kad ne. Nes as siaip labai aktyvi esu kai negeriu ju..energijos labai daug turiu ir demesi gerai koncentruoju..tik va ikyrios baimes :bloga del kuriu ir geriu vaistus...siaip depresijos man nediagnozavo tik nerimo sutrikima..na gal lengva ir yra...nes nerimas ryte ryskesnis..o dabar nerima keicia slopinimas kai su Cipralexu..
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
Milita99 rašė:Manau kad ne. Nes as siaip labai aktyvi esu kai negeriu ju..energijos labai daug turiu ir demesi gerai koncentruoju..tik va ikyrios baimes :bloga del kuriu ir geriu vaistus...siaip depresijos man nediagnozavo tik nerimo sutrikima..na gal lengva ir yra...nes nerimas ryte ryskesnis..o dabar nerima keicia slopinimas kai su Cipralexu..

Tu perdaug panikuoji :) Na, netiko vaistas ir tiek. Bandyk kita AD.
Vartotojo avataras
Parašė Orthos
#393454 Fluanxol geras vaistas, išgėrus dvi tabletes po 1 mg jau jaučiasi nerimą slopinantis poveikis. Vienintelis trūkumas, bent man, - iškart pakildavo apetitas.