Moderatorius: signs

Parašė Mersas
Milita99 rašė:Man ir siule efeksor, bet jis jauciu stiprus.

Man atrodo jis stiriausias ir gydomos sunkios depresijos juo...o jei dar sirdi suvarys...bet atseit maziau i serotonina veikia nes dar kelis kabina receptorius..Mersas o tau fluoksetino nesiule arba sertralino? Tie labiau aktyvinantys[/quote]

geriau magrilana kazkada, tai jis siap aktyvinantis ir svoris neauga. dabar siule efeksora arba elontril. elontrilis sake beveik visiems tinka, tik kazkodel neskiriamas siap gydytoju.
Vartotojo avataras
Parašė biggie
Phurriz rašė:Seroxatas mano manymu veiksmingiausias vaistas nerimui is visu AD ir siaip veiksmingiausias vaistas visokiom fobijom.

Is tikruju, paroxetinas gerai tvarkosi su nerimu, taciau ta daro neblogai visi SSRI.

https://www.biopsychiatry.com/parox.htm

However, paroxetine was found to be superior to fluoxetine on two subscore measures at week 1 of therapy (HAM-D Agitation item, p < 0.05; Psychic Anxiety item, p < 0.05), with no differences detected after week 2.

Ziurint i sita abstract'a, tai paroxetinas, gal del cholinerginiu receptoriu antagonizmo, nerima nuima greiciau nei fluoksetinas, taciau po 2 savaiciu, kada, teoriskai, ir pradeda veikti SSRI antidepresantai, azitacijos ir nerimo skales nerodo jokio pranasumo. Tiesa esminis skirtumas yra svoris:

Weight loss was more common in the fluoxetine versus paroxetine group (11.88% versus 2.94%, respectively)
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
biggie rašė:
Phurriz rašė:Seroxatas mano manymu veiksmingiausias vaistas nerimui is visu AD ir siaip veiksmingiausias vaistas visokiom fobijom.

Is tikruju, paroxetinas gerai tvarkosi su nerimu, taciau ta daro neblogai visi SSRI.

However, paroxetine was found to be superior to fluoxetine on two subscore measures at week 1 of therapy (HAM-D Agitation item, p < 0.05; Psychic Anxiety item, p < 0.05), with no differences detected after week 2.

Ziurint i sita abstract'a, tai paroxetinas, gal del cholinerginiu receptoriu antagonizmo, nerima nuima greiciau nei fluoksetinas, taciau po 2 savaiciu, kada, teoriskai, ir pradeda veikti SSRI antidepresantai, azitacijos ir nerimo skales nerodo jokio pranasumo. Tiesa esminis skirtumas yra svoris:

Weight loss was more common in the fluoxetine versus paroxetine group (11.88% versus 2.94%, respectively)

As tik savo nuomone ten parasiau, nes isbandes esu praktiskai visus antidepresantus :) Aplamai, nerimo stipraus vien AD nenuims. Reikia jungti neuroleptika ar benzus.
O del svorio, tai jo, Seroxatas gali pakelt apetita tikrai :)
Parašė Mersas
Phurriz rašė:
biggie rašė:

As tik savo nuomone ten parasiau, nes isbandes esu praktiskai visus antidepresantus :) Aplamai, nerimo stipraus vien AD nenuims. Reikia jungti neuroleptika ar benzus.
O del svorio, tai jo, Seroxatas gali pakelt apetita tikrai :)

:))) o, eletronil esi bandes? tai kas tavo nuomone tau geriausia tiko?
Parašė Mersas
Milita99 rašė:O kas darosi kodel ji taip sunku nuimti?Seroxata

as ir skaiciau, kad sunku ji mesti, yra net prisiteise zala del jo uzsienyje, kad priklausomybe. na ,tau manau nebus aktualu, nes negersi dideliu doziu, bet kokiu atveju.
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
#393567 Mersai,
As visus bandes esu, esu bandes netgi antidepresantus kartu gerti. Esu geres viena elontrili, esu geres elontrili su seroxatu ir mirtazapinu, 3 antidepresantus vienu metu :)
Elontrilis, mano nuomone, nieko vertas.
Seroxatas tai lyderis yra is visu geriausias, jau nuo pirmu dienu agorafobija nuime :)
Vartotojo avataras
Parašė Milita99
#393569 Man gydytojas liepe kitu paros metu gert popiet ar pavakary kad tas slopinimas netrukdytu..bet ka zinau...pasilikau ties rytu dar savaite nekelsiu dozes nes sake slopinimas adaptacine reakcija neva...siaip jis aktyvinantis....gal kas esat bande gerti pavakary? Mersas kiek tu geri cipra ir kiek trittico? Gal tave dar trittico slopina?
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
Milita99 rašė:Phurriz, o kodel cipralex netiko tau?

Man Cipralex netiko, nes nedave jokiu teigiamu rezultatu. Man Cipralexas buvo kaip cukraus tabletes, jokio poveikio.
Labai dar skystino krauja Cipralexas, tai reikejo nutraukti, nes ziauriai krauja nuskystino. Cia Cipralexo salutinis, kraujo skystinimas.

O siaip nieko blogo apie Cipralexa negaliu pasakyt, nes jokiu daug salutiniu nejauciau, tik kraujo skystinima ir silpnuma.
Vartotojo avataras
Parašė Milita99
#393574 Oho o kokia doze gerei? Man atrodo visi Ssri skystina krauja..Mano vyras gere seroxata tai kai griuvo su dviraciu melyne buvo per visa koja!! Atrode kad gangrenuoja...bet siaip skystesnis kraujas nera gal blogai na kaip kam gal
Parašė Mersas
Phurriz rašė:Mersai,
As visus bandes esu, esu bandes netgi antidepresantus kartu gerti. Esu geres viena elontrili, esu geres elontrili su seroxatu ir mirtazapinu, 3 antidepresantus vienu metu :)
Elontrilis, mano nuomone, nieko vertas.
Seroxatas tai lyderis yra is visu geriausias, jau nuo pirmu dienu agorafobija nuime :)

:))) seroxat geras, geriau ji anksciau, jei nestoretum nuo jo, buciau vel pradejus, bet dave cipralex, nes tipo panasu. bet asmeniskai, nieko panasaus, seroxat daug geresnis, nuo jo visai kitaip jauciaus.
Parašė Mersas
Milita99 rašė:Ka vadini storejimu? Ar kelia apetita ziauriai ar pucia tiesiog? Kiek priaugai?

man pradejo augti svoris, ne is karto, bet palaipsniui, nesakau, kad priaugau 20 kg, bet kokius desimt tai tikrai.Net nezinau kaip tas svoris augo, nepamenu jau, gal apetitas padidejo, gal savaime puties. Man gydytoja sake, kad nebera sotumo jausmo, del to valgai, dar del to, kad atsipalaiduoja, nebera nerimo ir t.t. Na jei buciau zinojus, kad cipralex nepades, tai buciau geriau pradejus gert kitus. Nesakau, kad coipralex blogi vaistai, jie nueme nerima, bet man asmeniskai jie perejo per smegenis, ant visisko neveiksnumo, na apatijos ar kazko panasaus. Sako turi gerai jaustis gerdamas vaistus, o as su jais visa laika jauciausi, kaip ne su savo smegenimis, suletejo mastymas, jauciausi pavargus, be energijos, na vienu zodziu be nerimo, bet ir be gyvenimo dziaugsmo. Tai va taip va.
Vartotojo avataras
Parašė mmm
Phurriz rašė:Bet Seroxata nutraukti yra ziauriai, ziauriai sudetinga.

o kas tau sudetingo buvo nutraukiant seroxata? man tai normaliai nusitrauke, kaip gydytoja liepe mazinti, mazinau pagal jos plana ir nutraukiau. nieko nepajutau.