Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Milita99
#393695 Kuom nuimti nepakenciama skrandzio dirginima :bloga toki nervini :death baigiu nusibaigt visa para gurgia maistas nepadeda arba itin trumpam..va slopinimas i ka perejo :o mano organizmas ziauriai priesinasi sitam vaistui nors jau 3 savaite atrode apsiprantu..ech
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
Milita99 rašė:Kuom nuimti nepakenciama skrandzio dirginima :bloga toki nervini :death baigiu nusibaigt visa para gurgia maistas nepadeda arba itin trumpam..va slopinimas i ka perejo :o mano organizmas ziauriai priesinasi sitam vaistui nors jau 3 savaite atrode apsiprantu..ech

Senai rasiau kaip nuimti..
Vartotojo avataras
Parašė Milita99
#393700 Kad turbut ne rugstyje problema ranitidina bandziau nepadejo ir cia ne skausmas o gurguliavimas toks tarsi tuscias butu o gurguliuoja ir visas zarnynas..kazkoks nervinis dirginimas manau :verkiu
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
Milita99 rašė:Kad turbut ne rugstyje problema ranitidina bandziau nepadejo ir cia ne skausmas o gurguliavimas toks tarsi tuscias butu o gurguliuoja ir visas zarnynas..kazkoks nervinis dirginimas manau :verkiu

Nuo Omeprozoles pageretu. Dar Eglonyl gali skirti psichiatre, jeigu nervinis sukelia skrandzio dirginima :) Aplamai, tu tiek panikuoji del to, kad netiko vaistas.. Atrodo, kad Pasaulis griuna :) Juk keiskit i kita vaista, dar per gyvenima desimtis kartu reikes keitinet vaistus.
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
Milita99 rašė::relax: pavargau nuo salutiniu..o dar nuteike jei sitas netiks netiks visi Ssri..tai zinai :oops:

Na, jeigu taip sake, tai laikas ieskotis kito gydytojo. Daug daktaru geru yra, bet reikia ieskoti.
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
Milita99 rašė:Nes nuo trittico daresi tas pats uzkele nerima ir skrandis :bloga

Tai gulk i ligonine, ten mazdaug atitaikys gydyma, stebes tave, matys kaip reaguoji i vaistus :)
Parašė Mersas
Milita99 rašė:Nes nuo trittico daresi tas pats uzkele nerima ir skrandis :bloga

pabandyk dar bakteriju, gal pades. ir nuo rugsties, yra geresniu, nei tie silpni. Man nuo tritiko nebuvo jokiu gurguliavimu, tik gal nuo cipralexso tuscias skrandis atrode, bet sake nuo rugsties.geriu vaistus dabar, nes refliuksas yra.
Vartotojo avataras
Parašė Katinas
#393711 Nexium kokį 20mg, dar be recepto turėtų parduoti. Aš pats su refliuksu, gastritu, kažkada ir H. Pylori buvo, bet nustojau kimštis nesąmones ir labai apmažėjo.
Vartotojo avataras
Parašė Milita99
#393712 pabandyk dar bakteriju, gal pades. ir nuo rugsties, yra geresniu, nei tie silpni. Man nuo tritiko nebuvo jokiu gurguliavimu, tik gal nuo cipralexso tuscias skrandis atrode, bet sake nuo rugsties.geriu vaistus dabar, nes refliuksas yra.[/quote]
O kokius geri nuo refliukso? Yra jis pas mane senokai jau...bet netrukde...ar cipralex dozes nereik koreguot prie tu vaistu?ir kas tau juos skyre psichiatre ar seimos?
Parašė Mersas
Milita99 rašė:pabandyk dar bakteriju, gal pades. ir nuo rugsties, yra geresniu, nei tie silpni. Man nuo tritiko nebuvo jokiu gurguliavimu, tik gal nuo cipralexso tuscias skrandis atrode, bet sake nuo rugsties.geriu vaistus dabar, nes refliuksas yra.

O kokius geri nuo refliukso? Yra jis pas mane senokai jau...bet netrukde...ar cipralex dozes nereik koreguot prie tu vaistu?ir kas tau juos skyre psichiatre ar seimos?[/quote]
skyre seimos, bet klausiau ir savo gyd, tai sake nera didele doze, galima gert. :))) Escadra kazkokie.
Vartotojo avataras
Parašė Milita99
#393716 Na ir geriau su skrandziu tau? Man labai idomiai tas dirginimas atsiranda tada kai baigiasi slopinimas ir uzkyla nerimas..cia man atrodo labai susije...