- 2018 01 01, 19:36
Su Naujaisiais visus
Deja jie man prasidėjo liūdnai, ypač vienišai. Pavyko tik bandyti išsikelti tikslą - rasti šiais metais būdą kaip kažkiek pagerinti depresišką savijautą. Nes tupiu vėl duobėje. Laiko virš jos tik stiprūs raminamieji. Ir ką. Geriu po 20 mg paroxetino. Ir nieko. Nieko gero nebuvo ir su didesne doze. Nieko net geriau. Tik blogiau. Mesčiau išvis, tik prigąsdino gydytojai, kad su tokiu ligos stažu be antidepresanto negalima. Neatlaikysiu.
Ir laukia vizitas pas psichiatrę. Ką sakyti? Visiška aklavietė. Antidepresantų kaitaliojimas labai jaukia organizmo procesus, ciklus. Žiauru. Spėju, kad siūlys ligoninę. Nes jau anąkart siūlė. Ir jei jau paroxetinas nepataiso situacijos, tada žinau, kad situacija tik blogėja. Nes dar taip nėra buvę. Jis vis ištraukdavo, stabilizuodavo. Dabar nieko panašaus į tai, kas buvo. Galvoju su sertralinu gal net geriau buvo.
Žinau, kad vaistai neišgydys. Bet taip noriu pailsėti ir stabilizuoti būklę, kad tapčiau neapatiška bent kažkiek. Kad norėčiau gyventi, nes tas gulėjimas, anhedonija man tarsi atsisakymas šio gyvenimo. Toks vegetavimas betikslis. Labai liūdna, kad psichoterapeutė nepadeda taip greitai kaip norėčiau. Kad susitinkam tik kas dvi savaites. Kad tai siaubingai ilgas procesas. Kad pati turiu daug daryti, o jėgų tam nėra. Ir motyvacijos nėra. Ligoninės bijau. Nes esu tikra, kad siūlys elektrošoko terapijas

Aišku neverčia nieks. Bet pasijauti tarsi viskas. Priėjai liepto galą.
F.33.2 ir F.61
20 mg paroxetine, 3mg bromazepam, 25 mg quetiapinum ~18 val nerimui, 50-75 mg quetiapinum miegui.