Moderatorius: signs

Parašė Mersas
Milita99 rašė:Na ir geriau su skrandziu tau? Man labai idomiai tas dirginimas atsiranda tada kai baigiasi slopinimas ir uzkyla nerimas..cia man atrodo labai susije...

man tai tiesiog padidejes rugstingumas, gal vaistai padidina, gal ne, ka as zinau, dabar geriau kai pradejau gert.
Vartotojo avataras
Parašė Milita99
#393737 A kaip idomiai tu perpiet geri? As 9 ryte geriu cipra. Siandien skaiciau apie Gerl tai jo raso kad nuo Ad vartojimo atsiranda :( o jei dar buvo seniau..tai ko ir noret...
Parašė Mersas
Milita99 rašė:A kaip idomiai tu perpiet geri? As 9 ryte geriu cipra. Siandien skaiciau apie Gerl tai jo raso kad nuo Ad vartojimo atsiranda :( o jei dar buvo seniau..tai ko ir noret...

Ryta ir taip jauties aptuises, tai jei dar vaistai, tai is vis.
Vartotojo avataras
Parašė Milita99
#393976 Ar teko kam patirti cipralex nutraukimo salutinius? Kalbu apie brain zaps? Vakar pasiskaiciau tai issigandau :bloga mazdaug ir metus zmones kankinasi
Vartotojo avataras
Parašė Katinas
#393992 Teko, kelias dienas mini brain zapsai buvo ir praėjo. Maždaug taip: vartojau 20mg, tada savaitė 10mg, savaitė 5mg, kas antrą dieną po 5mg kelias dienas ir mečiau. Jis nėra sunkiai metamas kiek žinau.
Vartotojo avataras
Parašė biggie
Milita99 rašė:Ilgai vartojai?ziaurus tie zapsai? :oops:

Jie kaip ir neisvengiami, taciau is leto mazinant doze jie ne tokie ikyrus ir pasireiks trumpiau, tikrai ne metais skaiciuojasi tie zapsai
Vartotojo avataras
Parašė Katinas
#393995 Vartojau nuo 2014 kovo iki 2015 gruodžio maždaug. Ne, tikrai nėra žiaurūs. Tiesiog biškį užknisantys, bet ilgai netruko sakau.
Vartotojo avataras
Parašė Katinas
#394000 Na nieko skausmingo man nebuvo, tik tokie biškį užknisantys. Visus skirtingai veikia AD nutraukimas. Ir šiaip nėra rekomenduojama nuo max dozės viską nutraukti, reikia po biškį. Pvz vienai forumietei psichiatras 300 mg, t.y. stipriausią venlafaxino dozę nutraukė be perėjimo tai teko vežti vaistų, nes jai tikrai nekas buvo. Ji ir su Seroxato nutraukimu kovojo, kai ketvirtadalio minimalios dozės neišgėrus buvo lieva vis tiek. Tai vėlgi, visiems skirtingai.

Biggie pataisys, jei klystu, bet man atrodo dauguma AD kurie veikia serotoniną, gali iššaukti brain zapsus nutraukiant, bet aš čia nesu tikras.

Dėl antipsichotikų nežinau. Tik fluanxolį vartoju ilgą laiką tai ką jis iššaukia tai nebent nerimą nutraukus :achtung Daugiau nieko.
Vartotojo avataras
Parašė Milita99
#394002 Katinas o kaip tau tas fluanxolis? Gal jis verta vietoj Ad gerti? Ypac nuo oks minciu...ir baimiu...nes depresucha tai nesunki o ja oks ir prikabina...cipralexas mane knisa su zarnynu :bloga sunkiai doze galiu keltis
Vartotojo avataras
Parašė Katinas
#394003 Na kaip, gali pabandyti. Bet manau geriausia kombo yra su kažkokiu AD. Tik, vėlgi, ne visiems jis tinka. Kai ką zombina ir kartais kausto, kai kam viskas tvarkoj. Nepabandžius nežinosi. :)
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
#394004 Brain Zapsai po Seroxato metimo buvo kaip kankinimas. Ziauru, kenteti Brain Zapsus, kai elektra krato per galva ir akis. Savaite, menesis, o Brain zapsai duoda i galva is visu jegu. Kartais taip stipriai duoda elektra per galva, kad susiguzti is baimes. Laikau 10 mg Seroxato.. vien del to, kad Brain Zapsai nepakeliami man.