Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Milita99
Phurriz rašė:Brain Zapsai po Seroxato metimo buvo kaip kankinimas. Ziauru, kenteti Brain Zapsus, kai elektra krato per galva ir akis. Savaite, menesis, o Brain zapsai duoda i galva is visu jegu. Kartais taip stipriai duoda elektra per galva, kad susiguzti is baimes. Laikau 10 mg Seroxato.. vien del to, kad Brain Zapsai nepakeliami man.

Tai as ir sakau yra Ad kuriu mest neimanoma...tik ka zinau as nepasiryzus dar sedet ant ju visa gyvenima...Todel labai galvoju gal mesti ta cipralexa kol ne velu...problemu gali daugiau prisidaryt..
Vartotojo avataras
Parašė Milita99
#394007 Jungtinėje Karalystėje jau šeštus metus veikia „Seroxat“ vartotojų grupė, vienijanti apie pusę tūkstančio buvusių šio preparato vartotojų. Ši organizacija reikalauja, kad bendrovė GSK sumokėtų milijoninę kompensaciją už patirtas žmonių kančias.

„Mes teigiame, kad bendrovė iš savo medicininių bandymų rezultatų žinojo, jog šis vaistas gali sukelti paciento priklausomybę – kaip narkotikas. Bet nuo žmonių tai buvo slepiama.
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
Milita99 rašė:Jungtinėje Karalystėje jau šeštus metus veikia „Seroxat“ vartotojų grupė, vienijanti apie pusę tūkstančio buvusių šio preparato vartotojų. Ši organizacija reikalauja, kad bendrovė GSK sumokėtų milijoninę kompensaciją už patirtas žmonių kančias.

„Mes teigiame, kad bendrovė iš savo medicininių bandymų rezultatų žinojo, jog šis vaistas gali sukelti paciento priklausomybę – kaip narkotikas. Bet nuo žmonių tai buvo slepiama.

Pazek Youtubei apie Seroxata dokumentini filma, ten pamatysi ko nemacius :)

Bet Seroxatas yra veiksmingiausias AD is visu, praktikoje jis veikia ir tikrai veikia. Seroxata gerdamas arba jausi gerejima arba blogejima, bet nebus taip, kad jaustum nieko.

Man jis isgyde Agorafobija, delto as myliu Seroxata :heart
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
Milita99 rašė:Aha as ji macius...todel ir atsisakiau jo rinkausi cipralexa...nepamenu o tu geres cipralexa? Metasi sunkiai ar ne?

Geriau Cipralexa 2 metus.. meciau be jokiu problemu visai. Geriau max 20 mg doze. Nieko lengviau mest nebuvo uz Cipralexa.
Vartotojo avataras
Parašė emar
#394016 Cipralex lomkės tęsėsi max 3 dienas. Bet reik atsižvelgti, kad aš jį per staigiai mečiau.
Vartotojo avataras
Parašė mmm
#394017 Nesu jautusi jokiu brain zapsu nei metant seroxata, nei metant escitaloprama.... tikiuosi ir nejausiu ju niekada:D
o siaip metu vaista is leto, po biski mazindama, net leciau nei Katinas rase.
tik priprast prie vasto man sunku.
o del esci, dabar geriu ji vel jau antra menesi. pirma menesi aktyvino kaip sakiau, o si menesi nera jegu, sliauzioju, pavargstu greit...spaudimas/pulsas dar zemesnis nei paprastai, nors ir siaip zemokas buna. Nezinau, ar cia del AD, ar koks kalis/magnis dingo. Ar siaip isvargino dienos stacionarai. Ar jau paskutinioji.
Parašė Mersas
mmm rašė:Nesu jautusi jokiu brain zapsu nei metant seroxata, nei metant escitaloprama.... tikiuosi ir nejausiu ju niekada:D
o siaip metu vaista is leto, po biski mazindama, net leciau nei Katinas rase.
tik priprast prie vasto man sunku.
o del esci, dabar geriu ji vel jau antra menesi. pirma menesi aktyvino kaip sakiau, o si menesi nera jegu, sliauzioju, pavargstu greit...spaudimas/pulsas dar zemesnis nei paprastai, nors ir siaip zemokas buna. Nezinau, ar cia del AD, ar koks kalis/magnis dingo. Ar siaip isvargino dienos stacionarai. Ar jau paskutinioji.

:))) man ir zemas pulsas ir spaudimas, nuo vaistu ar ne,bet kelias dienas buna visiskas apdujimas, jegu neturejimas, galva neveikia, kitas dienas jau per daug energijos, irzuys, tap ir nesuprantu, ar vaistu kiekis netinka, ar is vis tas cipralexsas ne man, ar dar kazkas.
Vartotojo avataras
Parašė Milita99
#394031 O man kosmosas kazkoks..kai cia skundziausi kad ziauriai slopino tas 1/4 pabudau viena ryte visai neuzslopinta ir urzgianciu skrandziu...taip ir laikosi tokia savijauta jau savaite (stazas mano menuo jau). Aisku vaistai nuo rugsciu biski ta alkio jausma mazina bet ka zinau gerti nuolat prie cipralex salutini slopinti nzn. Nes cia grynai cipralexo pasekme..Depresija palengvejo. Minciu maziau kiek. Bet kai pagalvoju iki puses kelti :( vel uzsikankinsiu buvau kelias dienas pakelus tai vos isgyvenau tuos gastro :bloga Dabar isvis kai apie nutraukimo sindorma paskaiciau bijau priprasti ir kad busiu priklausoma nuo jo...tai pasimetus esu..gal paciai kapstytis ir nutraukt kol nevelu.. bet eina sau kaip sunku su tuo oks :D
Vartotojo avataras
Parašė Milita99
#394044 Kaip jums su atmintim nuo cipralexo? Man atrodo kad trumpalaike labai suprastejus turiu ilgai pagalvot kol prisimenu...idomu cia laikina?
Parašė Mersas
Milita99 rašė:Kaip jums su atmintim nuo cipralexo? Man atrodo kad trumpalaike labai suprastejus turiu ilgai pagalvot kol prisimenu...idomu cia laikina?

:))) man ir prasta. O siap pats vaistas keistai veikia, tai kelios dienos dusinimo, tai aktuvizmo, nera po kol kas balanso :)))
Parašė Mersas
Milita99 rašė:Kazin 4 sav. vartojus po 1/4 butu lomkes? Staiga metus? Nepatinka man jis. Atminti bukina. Skrandi eda.

:))) nemanau, pagerk po 1/4 kas antra diena, kas trecia ir viskas
Vartotojo avataras
Parašė mmm
Mersas rašė: :))) man ir zemas pulsas ir spaudimas, nuo vaistu ar ne,bet kelias dienas buna visiskas apdujimas, jegu neturejimas, galva neveikia, kitas dienas jau per daug energijos, irzuys, tap ir nesuprantu, ar vaistu kiekis netinka, ar is vis tas cipralexsas ne man, ar dar kazkas.

va va pas mane irgi buvo vienu momentu per daug energijos, net nezinojau jau kaip issikrauti, poto galva skaudet pradedavo nuo visko. viesumoj tai nelaksciau, bet namie tvarkiausi namus labai labai:) tai taip kokia savaite buvo, o poto viskas - nulis energijos. gydytoja sake, kad cia dar "banguoju", sake kad dar taip gali buti, gali ir nebebuti. na atseit dar reguliuojasi viskas. tai nznau. rytoj klausiu kas daros, nes jau antra savaite vos sliauzioju, gyventi trugdo.
Vartotojo avataras
Parašė mmm
#394069 as irgi negaliu pasigirti atmintimi:) bet atmintis steikuoja ir nuo pacio streso. po kokios stipraus nerimo priepuolio as isvis maisausi, ka veikiau pries diena, ka pries dvi ir tt. Bet nesigilinu, kai stresai apmazeja ir galva geriau dirbti pradeda. Tai ar nuo AD, ar nuo streso ta atmintis, nznau, gal nuo abieju.