- 2018 02 16, 15:02
Tai as ir sakau yra Ad kuriu mest neimanoma...tik ka zinau as nepasiryzus dar sedet ant ju visa gyvenima...Todel labai galvoju gal mesti ta cipralexa kol ne velu...problemu gali daugiau prisidaryt..
Phurriz rašė:Brain Zapsai po Seroxato metimo buvo kaip kankinimas. Ziauru, kenteti Brain Zapsus, kai elektra krato per galva ir akis. Savaite, menesis, o Brain zapsai duoda i galva is visu jegu. Kartais taip stipriai duoda elektra per galva, kad susiguzti is baimes. Laikau 10 mg Seroxato.. vien del to, kad Brain Zapsai nepakeliami man.
Tai as ir sakau yra Ad kuriu mest neimanoma...tik ka zinau as nepasiryzus dar sedet ant ju visa gyvenima...Todel labai galvoju gal mesti ta cipralexa kol ne velu...problemu gali daugiau prisidaryt..

man ir zemas pulsas ir spaudimas, nuo vaistu ar ne,bet kelias dienas buna visiskas apdujimas, jegu neturejimas, galva neveikia, kitas dienas jau per daug energijos, irzuys, tap ir nesuprantu, ar vaistu kiekis netinka, ar is vis tas cipralexsas ne man, ar dar kazkas.
vel uzsikankinsiu buvau kelias dienas pakelus tai vos isgyvenau tuos gastro
Dabar isvis kai apie nutraukimo sindorma paskaiciau bijau priprasti ir kad busiu priklausoma nuo jo...tai pasimetus esu..gal paciai kapstytis ir nutraukt kol nevelu.. bet eina sau kaip sunku su tuo oks