Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Milita99
Mersas rašė:
Milita99 rašė:Kaip jums su atmintim nuo cipralexo? Man atrodo kad trumpalaike labai suprastejus turiu ilgai pagalvot kol prisimenu...idomu cia laikina?

:))) man ir prasta. O siap pats vaistas keistai veikia, tai kelios dienos dusinimo, tai aktuvizmo, nera po kol kas balanso :)))

Mersas o tu geri 1/4 ir puse pakaitom? Viena kart1/4 kita diena 1/2?tau neatrodo kad dar migdyti gali nuo omeprazolio kuri kartu geri?
Parašė Mersas
Milita99 rašė:
Mersas rašė:
Milita99 rašė:Kaip jums su atmintim nuo cipralexo? Man atrodo kad trumpalaike labai suprastejus turiu ilgai pagalvot kol prisimenu...idomu cia laikina?

:))) man ir prasta. O siap pats vaistas keistai veikia, tai kelios dienos dusinimo, tai aktuvizmo, nera po kol kas balanso :)))

Mersas o tu geri 1/4 ir puse pakaitom? Viena kart1/4 kita diena 1/2?tau neatrodo kad dar migdyti gali nuo omeprazolio kuri kartu geri?

:))) nu nzn ar migdo nuo to, as geriu escadra nuo rugsties.siap tai geriu 1/4 , kartai negeriu diena ir vel ta pati. M
Vartotojo avataras
Parašė Milita99
#394230 Tai man siulo 1/4 ir 1/2 kas antra d. O tie vaistai nuo rugsciu man atrodo nuo ju migdymas uzeina nes jie kelia cipralex koncentracija kraujyje
Vartotojo avataras
Parašė mmm
Orthos rašė:Na va, pasididinom Cipralex iki 15 mg :o :(

ir kaip? ar yra geriau? kiek dienu jau geri pasididines iki 15mg?
Man siandien liepe irgi kelti nuo 10mg iki 15mg :( tik galvoju ar iskart rytoj 15mg gerti, ar pradziai tik ketvirtuka prideti..
Vartotojo avataras
Parašė mmm
#394237 ai beje, meciau Tiapridali, jau 4 dienas jo nebegeriu ir grizo energija, nebeslopina:) tai reiskia kad jis mane slopino ir pulsa nuzemines buvo... cia mano tokia patirtis, jeigu kas geria esci+tiaprida..
Vartotojo avataras
Parašė Orthos
mmm rašė:
Orthos rašė:Na va, pasididinom Cipralex iki 15 mg :o :(

ir kaip? ar yra geriau? kiek dienu jau geri pasididines iki 15mg?
Man siandien liepe irgi kelti nuo 10mg iki 15mg :( tik galvoju ar iskart rytoj 15mg gerti, ar pradziai tik ketvirtuka prideti..

Šiandien tik pirmą diena :) gerai veikia nerimą.
Vartotojo avataras
Parašė Milita99
#394249 Neisivaizduoju kaip man reiktu iki 15 mg pakelt.5mg jau yra ka veikti su tokiais skrandzio salutiniais..blin kada jie praeina jei isvis praeis..vaistas tai geras nu bet tas salutinis mane nukala :death
Parašė Mersas
mmm rašė:ai beje, meciau Tiapridali, jau 4 dienas jo nebegeriu ir grizo energija, nebeslopina:) tai reiskia kad jis mane slopino ir pulsa nuzemines buvo... cia mano tokia patirtis, jeigu kas geria esci+tiaprida..

tai tiepridalis aisku, kad slopina.
Parašė Mersas
Milita99 rašė:Neisivaizduoju kaip man reiktu iki 15 mg pakelt.5mg jau yra ka veikti su tokiais skrandzio salutiniais..blin kada jie praeina jei isvis praeis..vaistas tai geras nu bet tas salutinis mane nukala :death

o tai kuom jis tau geras, nebeslopina jau??? as nerandu max dozes, todel sunku su tais vaistais.
Vartotojo avataras
Parašė Milita99
#394255 Nea neslopina visai zinok..nebent kai isgeriu vaistus nuo rugsciu tada migdo...bet va siandien isgeriau puse tab. Atrodo gala gausiu visas zarnynas kriokia tiesiog burbuliuoja dirgina...nu nezinau negi tik man vienai toks salutinis nuo sio vaisto..geriau jau pykintu :sos:
Vartotojo avataras
Parašė biggie
Milita99 rašė:Nea neslopina visai zinok..nebent kai isgeriu vaistus nuo rugsciu tada migdo...bet va siandien isgeriau puse tab. Atrodo gala gausiu visas zarnynas kriokia tiesiog burbuliuoja dirgina...nu nezinau negi tik man vienai toks salutinis nuo sio vaisto..geriau jau pykintu :sos:

Mane asmeniskai sertralinas siek tiek pykino, su escitalopramu neturejau jokiu problem net ir su 20mg