Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
Katinas rašė:Pats negulėjau ir nepatyriau, bet patarčiau nebijoti Alekseičiko. Kiek girdėjau atsiliepimų jis nėra blogas, tik savotiškas. Bet žmonės pas jį nori eiti. Jei jis būtų toks blogas niekas pas jį neitų :) Dabar viena iš DK dienos stacionare Vasaroj yra tai sakė labai viskas faina.

Reikia jo bijoti. Jam pačiam nėra gerai su psichika. :twisted:
Parašė žodis
Crazy rašė:Gal kas siuo metu gydosi Vasaryno 2 skyriuj? Ar Matiekus dar begydo? @Myskinai, gal tu zinai? :bloga
Ir nieks man neatsake, tai pasikartosiu, gal kas gydetes N.Vilnios devintam skyriuj? :bloga

Gydo Matiekus.
Parašė žodis
KunigaikštisMyškinas rašė:
Katinas rašė:Pats negulėjau ir nepatyriau, bet patarčiau nebijoti Alekseičiko. Kiek girdėjau atsiliepimų jis nėra blogas, tik savotiškas. Bet žmonės pas jį nori eiti. Jei jis būtų toks blogas niekas pas jį neitų :) Dabar viena iš DK dienos stacionare Vasaroj yra tai sakė labai viskas faina.

Reikia jo bijoti. Jam pačiam nėra gerai su psichika. :twisted:

Nieko blogo jis nedaro.
Vartotojo avataras
Parašė Crazy
#394859 Nu ka, zaibo greiciu ryt i Azuolyna... :bloga
*Eina pakuotis tasiu*
Vartotojo avataras
Parašė Amelie
#394860 Džiaugiuos, kad priėmei šį sprendimą. Sėkmės tau! :heart
Parašė Mersas
AgneAgniete rašė:Sveiki, esu cia naujoke ir dar sunkiai cia gaudausi.. Gal yra klaipedieciu, zinanciu Klaipedoje gera psichoterapiauta?

:))) psichologas tai labai geras yra Kunigelis, bet jis dirba Palangoje.
Vartotojo avataras
Parašė HappyAngel
#395394 Na aš savęs dar nebausiu Ąžuolyno klinikos diktatūra, varau į Krizes vasaros g. Kiek girdėjau yra nauja gydytoja? Gal kas susidūrėte, ką gydė? Kaip ji?
Vartotojo avataras
Parašė maumau15
#397236 sveiki. vaikstau i stacionara. jauciuosi sveika. gal kas gali pasakyt kaip vyksta israsymas is stacionaro,nieko nesusigaudau :bloga
Parašė Hausas
maumau15 rašė:sveiki. vaikstau i stacionara. jauciuosi sveika. gal kas gali pasakyt kaip vyksta israsymas is stacionaro,nieko nesusigaudau :bloga

As asmeniskai taip pat lankiau,tai truko 1 menesi. O israso tas gyditojas kuris tau paskyre dienos stacionara.
Vartotojo avataras
Parašė comes
Elise rašė:Teks gultis į Santariškių psichiatrinį skyrių. Ką manote? Kam tekę gulėti ten? Kokia tvarka?

Gulėjau du kartus. Man labai patiko. Gyd. Žilinskienė buvo abu kartus. Individuali psichoterapija (taip paskyrė). Kiti lankė grupinė psichoterapiją. Geras personalas.
Vartotojo avataras
Parašė comes
#397917 Gal kas lankėsi Centro pol-kos Dienos centre? Kokie ten gydytojai? Kokia tvarka? Niekados neteko lankytis :oops:
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#397919 Pati nebuvau, bet girdėjau, kad geras skyrius. Teko ten kaip svečiui būt atrodo gražu, sutvarkyta. Gal kas parašys, kas buvo. Man irgi įdomu plačiau sužinoti. Žinau, kad ten daug visokių terapijų, bet ar jos privalomos? pvz., grupinės terapijos? Ar galima tik į individualias ir minimaliai į grupines? :kazokas
Vartotojo avataras
Parašė Amelie
#398083 Gal kas ąžuolyne šiuo metu?