Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Orthos
#393313 Ar kas nors jautėt realų skirtumą vartojant trazodoną po 2/3 tabletės, t.y. 100 mg, vietoje 1/3 (50 mg) nerimui šalint?
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#393863 Man išrašė 50mg miegui. Vakar išgėriau 21val, 24val. dar nemiegojau... Sakė šis geriau veikia, nei migdomieji ir nebūna ryte, dieną, slopinimo. Na, šiaip nieko nejaučiu. Gal reik kažkokį laiką pagert... Nors visiškai nesinori jau tų vaistų. :bloga
Parašė Mersas
Orthos rašė:Ar kas nors jautėt realų skirtumą vartojant trazodoną po 2/3 tabletės, t.y. 100 mg, vietoje 1/3 (50 mg) nerimui šalint?
.

Jo, geriau miegi.
Vartotojo avataras
Parašė Orthos
#394165 Man jokio poveikio miegui, galiu ir dieną gerti.
Vartotojo avataras
Parašė Orthos
Milita99 rašė:
Orthos rašė:Man jokio poveikio miegui, galiu ir dieną gerti.

O tu dar be jo kazka miegui geri?

Aš kaip ir neturiu problemų su miegu, bet kadangi vartoju 600 mg prailginto veikimo kvetiapino, tai nuo jo vienaip ar kitaip nulūžtu.
Vartotojo avataras
Parašė Milita99
biggie rašė:
Orthos rašė:Šįvakar gersiu ir žiūrėsiu, koks pirminis poveikis.

Trazodonas 50mg dozej yra H1 ir A1 antagonistas, grynai patys pirmi receptoriai, kuriuos blokuoja ir quetiapinas

Tai teoriskai turetu nerima ir ikyrumus nuimti? Kazin ar 25mg doze neveiksminga? Gal veiksmingumas nuo 50 mg atsiranda? Ar jis su Cipralexu neuzkels per daug serotonino? :oops:
Parašė Mersas
Milita99 rašė:
biggie rašė:

Trazodonas 50mg dozej yra H1 ir A1 antagonistas, grynai patys pirmi receptoriai, kuriuos blokuoja ir quetiapinas

Tai teoriskai turetu nerima ir ikyrumus nuimti? Kazin ar 25mg doze neveiksminga? Gal veiksmingumas nuo 50 mg atsiranda? Ar jis su Cipralexu neuzkels per daug serotonino? :oops:

nieko jis neuzkelia, mazos dozes tik slopina.
Vartotojo avataras
Parašė biggie
Milita99 rašė:
biggie rašė:

Nu trazodonas buna rasomas del SSRI sukeltos nemigos, tai paslopinimas vakarui gal ir gerai, tik nezinau kiek tai turi itakos dieniniam nerimui
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#395032 Ginkmedis ir trazodonas gali sukelti nepageidaujamą sąveiką.
"Ginkgo and trazodone may cause an adverse interaction".

http://www.personalhealthzone.com/ginkgo.html
Parašė Asta44
#396631 Kiek laiko "Trittico" reikia trumpiausia vartoti dėl miego (vartoju 50 mg)? Ar vėliau galima vartoti tik vienkartinai, pagal poreikį?