- 2018 03 25, 21:11
apskritai 10mg bandyta bent kuris laikas?
600mg quetiapine, 200mg lamotrigine, 45mg mirtazapine, 5mg lorazepam
Kovos su depresija klubas
Moderatorius: signs
biggie rašė:apskritai 10mg bandyta bent kuris laikas?
tai ir galvoju kad reik ta 10 mg isbandyt bet bus ka veikt keliantis
Milita99 rašė:Ar cia normalu jausti elektros iskrovas kune (kojoj) o kartais ir galvoj nuo to cipralexo 5mg? Nesuprantu...gal tikrai netinka? 5mg geriu jau 3 savaites o bendrau 2 men.
biggie rašė:Milita99 rašė:Ar cia normalu jausti elektros iskrovas kune (kojoj) o kartais ir galvoj nuo to cipralexo 5mg? Nesuprantu...gal tikrai netinka? 5mg geriu jau 3 savaites o bendrau 2 men.
Panasus dalykai dedas kai nutraukiamas antidepresantas, idomiai. Sakyciau gal ka pradejai vartot, kas greitina vaisto virskinima, nors su escitalopramu nzn tokiu dalyku?
arba gal netinka jis
biggie rašė:Milita99 rašė:Ar cia normalu jausti elektros iskrovas kune (kojoj) o kartais ir galvoj nuo to cipralexo 5mg? Nesuprantu...gal tikrai netinka? 5mg geriu jau 3 savaites o bendrau 2 men.
Panasus dalykai dedas kai nutraukiamas antidepresantas, idomiai. Sakyciau gal ka pradejai vartot, kas greitina vaisto virskinima, nors su escitalopramu nzn tokiu dalyku?
nu blin jei dar savaite jie nepraeis keisiu jauciu...bet itariu cia adaptacine reakcija ir kitas ssri gali man ta pati duoti...velniava..ar cia as tokia jautri ar vaistas toks agresyvus?
gydytojas sako jis vienas is labiausiai dirginanciu
Milita99 rašė:biggie rašė:Milita99 rašė:Ar cia normalu jausti elektros iskrovas kune (kojoj) o kartais ir galvoj nuo to cipralexo 5mg? Nesuprantu...gal tikrai netinka? 5mg geriu jau 3 savaites o bendrau 2 men.
Tai va kad ne nieko tik pakeliau iki puses tab...neisivaizduoju...kalbejau su gydytoju del dozes kelimo sake nekelti dar nes nenori kad jausciau tu zappsunu blin jei dar savaite jie nepraeis keisiu jauciu...bet itariu cia adaptacine reakcija ir kitas ssri gali man ta pati duoti...velniava..ar cia as tokia jautri ar vaistas toks agresyvus?
gydytojas sako jis vienas is labiausiai dirginanciu
Milita99 rašė:Nu 30 proc. pagerejo sakyciau bet ne daugiau....fluvoxamine labai saveikauja su kitais vaistais sake o as geriu ir kitus dar ibuprofena ir pan. Mastau del seroxato baisu isstoret o gert man reiks manau metais ne menesiais...
biggie rašė:Milita99 rašė:Nu 30 proc. pagerejo sakyciau bet ne daugiau....fluvoxamine labai saveikauja su kitais vaistais sake o as geriu ir kitus dar ibuprofena ir pan. Mastau del seroxato baisu isstoret o gert man reiks manau metais ne menesiais...
Su seroxatu galima ta svori sureguliuot naturaliai, bent jau padoriomis mytybomis, jis tikrai neturi tokios metabolines rizikos, kaip dauguma atipiniu neuroleptiku. Jei gerai jausies, tie keli papildomi kilogramai tikrai nesugadins bendro vaizdo, juolab, kad cia daugiau isimtis, jog priaugama nuo SSRI antidepresantu, nei taisykle
http://psycheducation.org/antidepressants-in-bipolar-disorder-the-controversies/antidepressant-side-effects-compared/
Kaip matai, metu begyje priaugama svorio su visais antidepresantais panasiai, tik bupropionas neturi tokio efekto.
del apetitO?
Milita99 rašė:Jo siaip keli kilai dzin bet ne keliolika...
Mersas rašė:Milita99 rašė:Jo siaip keli kilai dzin bet ne keliolika...
gali buti kaip man, nei vienas ssri netinka pagal ta tyrima, nores anksciau geriau seroxata, tai labai tiko, venintelis is visu ad.
ir ka daryt tada?:))