Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė biggie
#395297 apskritai 10mg bandyta bent kuris laikas?
Vartotojo avataras
Parašė Milita99
biggie rašė:apskritai 10mg bandyta bent kuris laikas?

Nop tik 5mg kol uzsikeliau iki 5mg pragara praejau :achtung tai ir galvoju kad reik ta 10 mg isbandyt bet bus ka veikt keliantis :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Milita99
#395306 Ar cia normalu jausti elektros iskrovas kune (kojoj) o kartais ir galvoj nuo to cipralexo 5mg? Nesuprantu...gal tikrai netinka? 5mg geriu jau 3 savaites o bendrau 2 men.
Vartotojo avataras
Parašė biggie
Milita99 rašė:Ar cia normalu jausti elektros iskrovas kune (kojoj) o kartais ir galvoj nuo to cipralexo 5mg? Nesuprantu...gal tikrai netinka? 5mg geriu jau 3 savaites o bendrau 2 men.

Panasus dalykai dedas kai nutraukiamas antidepresantas, idomiai. Sakyciau gal ka pradejai vartot, kas greitina vaisto virskinima, nors su escitalopramu nzn tokiu dalyku?
Parašė Mersas
biggie rašė:
Milita99 rašė:Ar cia normalu jausti elektros iskrovas kune (kojoj) o kartais ir galvoj nuo to cipralexo 5mg? Nesuprantu...gal tikrai netinka? 5mg geriu jau 3 savaites o bendrau 2 men.

Panasus dalykai dedas kai nutraukiamas antidepresantas, idomiai. Sakyciau gal ka pradejai vartot, kas greitina vaisto virskinima, nors su escitalopramu nzn tokiu dalyku?

:))) arba gal netinka jis
Vartotojo avataras
Parašė Milita99
biggie rašė:

Tai va kad ne nieko tik pakeliau iki puses tab...neisivaizduoju...kalbejau su gydytoju del dozes kelimo sake nekelti dar nes nenori kad jausciau tu zappsu :bloga nu blin jei dar savaite jie nepraeis keisiu jauciu...bet itariu cia adaptacine reakcija ir kitas ssri gali man ta pati duoti...velniava..ar cia as tokia jautri ar vaistas toks agresyvus? :bloga gydytojas sako jis vienas is labiausiai dirginanciu
Vartotojo avataras
Parašė biggie
Milita99 rašė:
biggie rašė:

Tai va kad ne nieko tik pakeliau iki puses tab...neisivaizduoju...kalbejau su gydytoju del dozes kelimo sake nekelti dar nes nenori kad jausciau tu zappsu :bloga nu blin jei dar savaite jie nepraeis keisiu jauciu...bet itariu cia adaptacine reakcija ir kitas ssri gali man ta pati duoti...velniava..ar cia as tokia jautri ar vaistas toks agresyvus? :bloga gydytojas sako jis vienas is labiausiai dirginanciu

as, tavo vietoj, keisciau, nes menesiai bega, o nei savijauta geresne, nei salutiniai mazeja... Gal bandyk paroxetine, jis tikrai maziau dirgina, tas pats fluvoxaminas gali tikti, ypatingai jei OCD simptomatika pasireiskia
Vartotojo avataras
Parašė Milita99
#395325 as, tavo vietoj, keisciau, nes menesiai bega, o nei savijauta geresne, nei salutiniai mazeja... Gal bandyk paroxetine, jis tikrai maziau dirgina, tas pats fluvoxaminas gali tikti, ypatingai jei OCD simptomatika pasireiskia[/quote]
Nu 30 proc. pagerejo sakyciau bet ne daugiau....fluvoxamine labai saveikauja su kitais vaistais sake o as geriu ir kitus dar ibuprofena ir pan. Mastau del seroxato baisu isstoret o gert man reiks manau metais ne menesiais...
Vartotojo avataras
Parašė biggie
Milita99 rašė:Nu 30 proc. pagerejo sakyciau bet ne daugiau....fluvoxamine labai saveikauja su kitais vaistais sake o as geriu ir kitus dar ibuprofena ir pan. Mastau del seroxato baisu isstoret o gert man reiks manau metais ne menesiais...

Su seroxatu galima ta svori sureguliuot naturaliai, bent jau padoriomis mytybomis, jis tikrai neturi tokios metabolines rizikos, kaip dauguma atipiniu neuroleptiku. Jei gerai jausies, tie keli papildomi kilogramai tikrai nesugadins bendro vaizdo, juolab, kad cia daugiau isimtis, jog priaugama nuo SSRI antidepresantu, nei taisykle

http://psycheducation.org/antidepressants-in-bipolar-disorder-the-controversies/antidepressant-side-effects-compared/

Kaip matai, metu begyje priaugama svorio su visais antidepresantais panasiai, tik bupropionas neturi tokio efekto.
Vartotojo avataras
Parašė Milita99
biggie rašė:
Milita99 rašė:Nu 30 proc. pagerejo sakyciau bet ne daugiau....fluvoxamine labai saveikauja su kitais vaistais sake o as geriu ir kitus dar ibuprofena ir pan. Mastau del seroxato baisu isstoret o gert man reiks manau metais ne menesiais...

Su seroxatu galima ta svori sureguliuot naturaliai, bent jau padoriomis mytybomis, jis tikrai neturi tokios metabolines rizikos, kaip dauguma atipiniu neuroleptiku. Jei gerai jausies, tie keli papildomi kilogramai tikrai nesugadins bendro vaizdo, juolab, kad cia daugiau isimtis, jog priaugama nuo SSRI antidepresantu, nei taisykle

http://psycheducation.org/antidepressants-in-bipolar-disorder-the-controversies/antidepressant-side-effects-compared/

Kaip matai, metu begyje priaugama svorio su visais antidepresantais panasiai, tik bupropionas neturi tokio efekto.

Velniava o is kur tas svoris po galais... :bloga del apetitO?
Parašė Mersas
Milita99 rašė:Jo siaip keli kilai dzin bet ne keliolika... :bloga

gali buti kaip man, nei vienas ssri netinka pagal ta tyrima, nores anksciau geriau seroxata, tai labai tiko, venintelis is visu ad.
Vartotojo avataras
Parašė Milita99
Mersas rašė:
Milita99 rašė:Jo siaip keli kilai dzin bet ne keliolika... :bloga

gali buti kaip man, nei vienas ssri netinka pagal ta tyrima, nores anksciau geriau seroxata, tai labai tiko, venintelis is visu ad.

Mersai kur tiksliai darei ta tyrima kokia klinika? Nu niekur nerandu...bet kaip tada tikslumas abejotinas jei tiko setoxat seniau o tyrimas sako kad ne
Vartotojo avataras
Parašė mmm
#395384 Aha Mersui idomiai, Seroxatas tiko, bet tyrimas sako kad netiko...:) ir ka daryt tada?:))
Vartotojo avataras
Parašė mmm
#395389 biggie, noriu paklaust. escitaloprama geriu ilgokai, gal 7-8 metus, su pertraukom. Per si atkriti ypatingai sunku buvo prie jo priprast, didelis sokas buvo vegetacinei sistemai. na bet pripratau prie 10 mg per 2-3 savaites (nuo sausio geriu), vasario pabaigoj pasikeliau iki 15 mg (savaite hyper buvau, bet poto pripratau). Esme tame, kad nerima 10 mg sumazino, o 15mg jau isvis del nerimo ok, ir panikos priepuoliai apsitvarke. kaip ir ok. bet pastebejau kad spaudimas sumazejo mano. iki sausio buvo virsutinis apie 106, o kai pradejau gerti escitaloprama, tai 95 (virsutinis) pasidare. ir zodziu sliauzioju, nezinau ar cia nuo spaudimo tokio ar siaip nuslopinta esu. psiciatras sako, kad cia ale tokia dar busena. bet nu nznau, nebejauciu depresines busenos, noriu kazka daryti, eiti kzkur ir pan. Bet nera jegu, traukia prie zemes, nors nemanau kad cia pavargstu nuo darbu, nes tiek nespeju net padaryti, kad pavargciau fiziskai. Sportuodama gerai jauciuosi. po sporto vel sliauzioju. tai gal kad spaudimas po treniruotes nukrinta?? Ryte irgi normaliai jauciuosi, tik po kokiu 3-4 val staiga dingsta jegos. Kaip manai, ar cia gali buti escitalopramo itaka? Psichiatras sako, kad sis vaistas spaudimo nekeicia.
D vitamino man truksta, geriu ji, bet tas pats jaucias.
kalio daznai truksta, bet pageriu kartais, nors paskutini karta net per daug tyrimas jo parode.
magnio netruko paskutini karta.
gelezies netruksta.
gliukoze normaliai atrodo.
skydliauke irgi ok.
gal ka patarsi?....:/