Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Milita99
emar rašė:Taip gėriau, ir jis faktiškai mažai gelbėjo.

Tai velniava jauciu dozes kelimas manes neisgelbes nuo miego problemu tada reik dar viena chemija kisti :bloga nors teoriskai turetu mazinti stresa o tada ir miega gal dar bandysiu iki tabletes
Parašė Mersas
Milita99 rašė:

Tai velniava jauciu dozes kelimas manes neisgelbes nuo miego problemu tada reik dar viena chemija kisti :bloga nors teoriskai turetu mazinti stresa o tada ir miega gal dar bandysiu iki tabletes

:))) tai vis dar vargsti su cipralexsu? :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Milita99
Mersas rašė:
Milita99 rašė:

:))) tai vis dar vargsti su cipralexsu? :bloga

Visai ne :achtung siaip jis padeda man bet tik kad toks gyvenimo periodas sunkus kad jauciu net antipsichotikai nepramustu reikia priimti sprendimus ir daryti veiksmus o cia ne juokai :)))
Vartotojo avataras
Parašė Milita99
#395671 Ar melatonina kas nors bandet gerti prie antidepresantu? Senasis gydytojas nepatare tipo saveikauja o naujasis sako galit gert :bloga :o valerianke nepadeda :(
Vartotojo avataras
Parašė Katinas
#395673 Aš gėriau, viskas OK buvo, tik tiek, kad nepadėjo :D
Parašė Mersas
Milita99 rašė:
Katinas rašė:Aš gėriau, viskas OK buvo, tik tiek, kad nepadėjo :D

Kas is nereceptiniu tau miegui geriausiai padejo?

:))) niekas :DD
Vartotojo avataras
Parašė emar
#395680 Aš prieš gydymąsį bandžiau gerti valeradix. Visiškai neveikė :D Kaip ir tau. Kai pasisakiau savo psichiatrei, tai ji sakė, kad tokioje būsenoje ir neturėtų padėti. Kai jau apsigydžiau - pradėjo veikti. Ir Cipralex tada dar gėriau.
Vartotojo avataras
Parašė Katinas
#395681 Man alus geriausiai padeda, nu bet tikrai nerekomenduosiu čia :achtung O realiai buvo ir taip, kad Hypnozan buvo per stiprus, nes vos atsikeldavau. bet tada buvau viską susitvarkęs iki kol skrandis vėl visko neišderino. Viskas priklauso nuo organizmo ir dienos režimo laikymosi.
Vartotojo avataras
Parašė Milita99
Katinas rašė:Man alus geriausiai padeda, nu bet tikrai nerekomenduosiu čia :achtung O realiai buvo ir taip, kad Hypnozan buvo per stiprus, nes vos atsikeldavau. bet tada buvau viską susitvarkęs iki kol skrandis vėl visko neišderino. Viskas priklauso nuo organizmo ir dienos režimo laikymosi.

Hypnozan su melatoninu ir 5htp. Tai su triptofanu isvis prie Ad nerekomenduojama :bloga o tau leido hypnozana gydytoja gert?
Vartotojo avataras
Parašė Katinas
Milita99 rašė:
Katinas rašė:Man alus geriausiai padeda, nu bet tikrai nerekomenduosiu čia :achtung O realiai buvo ir taip, kad Hypnozan buvo per stiprus, nes vos atsikeldavau. bet tada buvau viską susitvarkęs iki kol skrandis vėl visko neišderino. Viskas priklauso nuo organizmo ir dienos režimo laikymosi.

Hypnozan su melatoninu ir 5htp. Tai su triptofanu isvis prie Ad nerekomenduojama :bloga o tau leido hypnozana gydytoja gert?

Nieko nesakė. Pavaduojanti sakė, kad žmonės iš Amerikos siunčiasi melanino papildus kur yra 5mg, o LT max 1mg. Ta prasmė nesakė, kad negerčiau :) Man vaistinėj davė Hypnozan + Neuro 3 arbatą, kai sakiau, kad noriu nulipt nuo zolpidemo.
Parašė Mersas
Katinas rašė:
Milita99 rašė:

Nieko nesakė. Pavaduojanti sakė, kad žmonės iš Amerikos siunčiasi melanino papildus kur yra 5mg, o LT max 1mg. Ta prasmė nesakė, kad negerčiau :) Man vaistinėj davė Hypnozan + Neuro 3 arbatą, kai sakiau, kad noriu nulipt nuo zolpidemo.

:))) o, kiek zolpidema gerei?
Vartotojo avataras
Parašė Katinas
#395700 Plius minus nuo rugsėjo geriu, su pertraukomis, ne kas dieną. Buvau viską susitvarkęs ir nulipęs mėnesiui, bet skrandis sujaukė planus. Gal dabar padės ir naujas darbas, nes anksčiau reikės keltis :)
Vartotojo avataras
Parašė Milita99
Katinas rašė:Plius minus nuo rugsėjo geriu, su pertraukomis, ne kas dieną. Buvau viską susitvarkęs ir nulipęs mėnesiui, bet skrandis sujaukė planus. Gal dabar padės ir naujas darbas, nes anksčiau reikės keltis :)

Tai tau jokie Ad nesutvarko miego? Migdomiejo ilgainiui negerai bus....
Vartotojo avataras
Parašė emar
#395704 Milita, tu vis svarstai ir svarstai. Daryk pertraukas gerdama migdomuosius. Vistiek svarstysi ir juos gerdama, bet bent jau išsimiegosi.