- 2018 04 08, 13:22
Rankos nekila nesonori dirbti energijos truksta
600mg quetiapine, 200mg lamotrigine, 45mg mirtazapine, 5mg lorazepam
Kovos su depresija klubas
Moderatorius: signs
biggie rašė:Pakeiciau duloxetina I venlafaxina, per viena diena vel i zmogu pavirtau, keista, kai lyg veikimo mechanizmas tas pats, bet poveikis kaip diena ir naktis. Nenoriu per daug dziaugtis, bet ankstyvas teigiamas poveikis dazniausiai rodo sekme antidepresantiniame gydyme
biggie rašė:Pakeiciau duloxetina I venlafaxina, per viena diena vel i zmogu pavirtau, keista, kai lyg veikimo mechanizmas tas pats, bet poveikis kaip diena ir naktis. Nenoriu per daug dziaugtis, bet ankstyvas teigiamas poveikis dazniausiai rodo sekme antidepresantiniame gydyme
Mersas rašė:biggie rašė:Pakeiciau duloxetina I venlafaxina, per viena diena vel i zmogu pavirtau, keista, kai lyg veikimo mechanizmas tas pats, bet poveikis kaip diena ir naktis. Nenoriu per daug dziaugtis, bet ankstyvas teigiamas poveikis dazniausiai rodo sekme antidepresantiniame gydyme
cia kaip cipralexsas ir seroxatas, atrodo panasus, bet vistiek skirias
tai va reiks keist....bet kaip zinot kaa geriau
Katinas rašė:Manau labiau Seroxatas nuo nerimo nei Venlafaksinas.
Katinas rašė:3 savaitės negėriau savo 37,5mg, šian grįžau, nes jau nebegaliu, atkritau visiškai. Atrodo maža dozė, bet kiek lemia. Išgėriau 75mg tai dabar taip fiziškai negera. Tiesa psichologinė būsena pagerėjo, bent suicidines mintis nuėmė, ko neturėjau nuo ano karto, kai bandžiau mest. Įkaliau 2 parkopano, gal padės kažkiek, jei ne teks benzų imtis. Nors parkopanas jaučias jau dar labiau pagerino nuotaiką. Aną kartą kai bandžiau mest (tiesa, tik savaitę buvau be) tai iškart viskas susitvarkė tik išgėrus. Matyt išsibezdėjo iš organizmo per šitą laiką. Ir fun fact: visas 3 savaites athodai metimo buvo, tik apsilpę jau ties 3 savaite; išgėriau tai dar pastiprėjo toks jausmas, bent kuriam laikui. Kažkoks bullshit. Bandžiau ir fluanxolį mest tai buvo hello anxiety, my old friend. Užknisa tiesa vaistai, bet turbūt dar reikia.
Katinas rašė:3 savaitės negėriau savo 37,5mg, šian grįžau, nes jau nebegaliu, atkritau visiškai. Atrodo maža dozė, bet kiek lemia. Išgėriau 75mg tai dabar taip fiziškai negera. Tiesa psichologinė būsena pagerėjo, bent suicidines mintis nuėmė, ko neturėjau nuo ano karto, kai bandžiau mest. Įkaliau 2 parkopano, gal padės kažkiek, jei ne teks benzų imtis. Nors parkopanas jaučias jau dar labiau pagerino nuotaiką. Aną kartą kai bandžiau mest (tiesa, tik savaitę buvau be) tai iškart viskas susitvarkė tik išgėrus. Matyt išsibezdėjo iš organizmo per šitą laiką. Ir fun fact: visas 3 savaites athodai metimo buvo, tik apsilpę jau ties 3 savaite; išgėriau tai dar pastiprėjo toks jausmas, bent kuriam laikui. Kažkoks bullshit. Bandžiau ir fluanxolį mest tai buvo hello anxiety, my old friend. Užknisa tiesa vaistai, bet turbūt dar reikia.
Bet jo, nutraukinėti jį bleh, matyt ir pradėt, bet jau to nepamenu. Įkaliau parkopano, pagerino situaciją, bet dabar kažkoks pykinimas yra. Pavalgiau tai taip labai meh dabar. Tiesa, nuotaika pagerėjo tai it's something. 10 šiukšlių pilnų maišų chlamo išsimečiau 
Paskutinį kartą darbe išgėriau 2 kloniko tai tos dienos neprisimenu. TIk tiek, kad viskas buvo padaryta tvarkingai, be klaidų, tik visi pastebėjo, kad aš high as fuck.
Katinas rašė:Pagalvojau, kad parkopanas sukėlė nerimą ir dėl to pykina. Gali būti? Nes nerimas per tai pas mane reiškiasi labiausiai. Aišku ir vnlfx galėjo.
Edit: Taip nerimas. Išgėriau alaus nuėmė. Nenorėjau benzų šįkart, nes klonikas per ilgai velka, o bromo turiu labai nedaug, darbe gali prireiktPaskutinį kartą darbe išgėriau 2 kloniko tai tos dienos neprisimenu. TIk tiek, kad viskas buvo padaryta tvarkingai, be klaidų, tik visi pastebėjo, kad aš high as fuck.
Phurriz rašė:Katinas rašė:Pagalvojau, kad parkopanas sukėlė nerimą ir dėl to pykina. Gali būti? Nes nerimas per tai pas mane reiškiasi labiausiai. Aišku ir vnlfx galėjo.
Edit: Taip nerimas. Išgėriau alaus nuėmė. Nenorėjau benzų šįkart, nes klonikas per ilgai velka, o bromo turiu labai nedaug, darbe gali prireiktPaskutinį kartą darbe išgėriau 2 kloniko tai tos dienos neprisimenu. TIk tiek, kad viskas buvo padaryta tvarkingai, be klaidų, tik visi pastebėjo, kad aš high as fuck.
O kam tu geri tą parkopaną ? Kausto tave ?
Nuo 2 Cloniko aš irgi būčiau high as fuck