Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#395843 Jau kurį laiką geriu po 300mg prailginto kventiax. Kaip antipsichotikas kaip suprantu tokiom dozėm jau ir nebeveikia, tai nelabai matau prasmės jį vartot. Mintys pakenčiamos, galima gyvent. Galvoju pabandyt nutraukti, bet laužyt tab. kaip suprantu prailginto veikimo negalima.... O nuėmus iškart 300mg visai nemiegu... Tai galvoju koks būtų sprendimas mažinant... Gal prašyt kad išrašytų 200mg paprasto ir po to jį laužt ir taip bandyt nulipt? Kaip jūs nulipot nuo quetiapino? :bloga
Vartotojo avataras
Parašė biggie
KunigaikštisMyškinas rašė:Jau kurį laiką geriu po 300mg prailginto kventiax. Kaip antipsichotikas kaip suprantu tokiom dozėm jau ir nebeveikia, tai nelabai matau prasmės jį vartot. Mintys pakenčiamos, galima gyvent. Galvoju pabandyt nutraukti, bet laužyt tab. kaip suprantu prailginto veikimo negalima.... O nuėmus iškart 300mg visai nemiegu... Tai galvoju koks būtų sprendimas mažinant... Gal prašyt kad išrašytų 200mg paprasto ir po to jį laužt ir taip bandyt nulipt? Kaip jūs nulipot nuo quetiapino? :bloga

yra ir po 200mg prailginto, nors, asmeniskai, jei mest noreciau, imciau ir skaldyciau ta tablete, is tikruju nera tokio jau milzinisko skirtumo tarp paprasto ir XR, XR'as tik keliom valandom ilgiau issilaiko ir siek tiek pastovesne koncentracija jo, is bedos galima ir bandyt 200mg vakare ir 50mg ryte skaldant XR'a, jei jauciasi nutraukimo poveikis ir taip nutitruoti
Vartotojo avataras
Parašė delicious!
#396020 Vartojau apie metus, man asmeniškai labai nepatiko šis vaistas. Užmigdydavo tai labai gerai, bet visą dieną tapdavau apsnūdusi ir visiškai neveiksni, be emocijų, poreikių ir pan. Gėriau tik todėl, kad niekas daugiau nemigdydavo. Kol nebeapsikenčiau ir nutraukiau pati, žinau, kad blogai dariau be gydytojos žinios, bet viskas iš karto žymiai pasikeitė. Nes kad ir bandė mažinti dozę, vis vien taip šlykščiai jausdavausi, tikriausiai ne mano vaistas buvo... :)
Parašė mizantropas
#396063 aš tai dabar geriu 400 mg kventiax prailginto veikimo, pliusai jo tokie ,kad ne taip greit nukautuoja lyginant su paprastu ir faktiškai labai minimaliai jaučiu jo poveikį, bet kaip tik gerai, nejaučiu taip stipriai poveikio, bet vistiek žinau ,kad veikia ir gerą miegą duoda.
Parašė Mersas
delicious! rašė:Vartojau apie metus, man asmeniškai labai nepatiko šis vaistas. Užmigdydavo tai labai gerai, bet visą dieną tapdavau apsnūdusi ir visiškai neveiksni, be emocijų, poreikių ir pan. Gėriau tik todėl, kad niekas daugiau nemigdydavo. Kol nebeapsikenčiau ir nutraukiau pati, žinau, kad blogai dariau be gydytojos žinios, bet viskas iš karto žymiai pasikeitė. Nes kad ir bandė mažinti dozę, vis vien taip šlykščiai jausdavausi, tikriausiai ne mano vaistas buvo... :)

:))) mano patirtis su juo panasi, nulis jausmu, nulis emociju, nors geriu tik puse tabletes. Kiek tu gerei?
Vartotojo avataras
Parašė delicious!
Mersas rašė:
delicious! rašė:Vartojau apie metus, man asmeniškai labai nepatiko šis vaistas. Užmigdydavo tai labai gerai, bet visą dieną tapdavau apsnūdusi ir visiškai neveiksni, be emocijų, poreikių ir pan. Gėriau tik todėl, kad niekas daugiau nemigdydavo. Kol nebeapsikenčiau ir nutraukiau pati, žinau, kad blogai dariau be gydytojos žinios, bet viskas iš karto žymiai pasikeitė. Nes kad ir bandė mažinti dozę, vis vien taip šlykščiai jausdavausi, tikriausiai ne mano vaistas buvo... :)

:))) mano patirtis su juo panasi, nulis jausmu, nulis emociju, nors geriu tik puse tabletes. Kiek tu gerei?

Aš gėriau 100 mg :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Milita99
#396110 Kartais tai visai gerai nes nuo per daug emociju ir jausmu ir ciuozia stogas as noreciau be jausmu ir emociju buti nors kuri laika :D bet mano vaistas to neduoda :bloga
Parašė Mersas
Milita99 rašė:Kartais tai visai gerai nes nuo per daug emociju ir jausmu ir ciuozia stogas as noreciau be jausmu ir emociju buti nors kuri laika :D bet mano vaistas to neduoda :bloga

:))) o, tau kvetiapino nakciai neisrase, pabandyk, nors puse tabletes, uzmigsi ir ryta busi kaip belgas ramus.
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#396137 Man irgi kažkada reikėjo atjungt grubiai tariant jautrumą :achtung nes jau su dievais kalbėjau, tai apramino 800mg quetiapinum plius 8mg haloperidolio plius relaniumo lašelinės. :death
Parašė Deode
#397225 Geriu si vaista jau keleta dienu. Migdo tai ziauriai. Visa diena lenkia prie zemes, o jauties lyg gerai apsvaiges. Siaip norejau vaistu nuo nemiegos ir panikos ataku. Bet atrodo nepadeda. Nakti pila prakaitas, labai karsta, prasivartau ant lovos ir uzmiegu tik ryte. Manau jie man betinka. Gal per didele doze ar pan. Vartoju du kartus dienoje ryte ir vakare. Nepatinka man sis vaistas. Bijau nutraukt . Bijau kazka pati daryti. Ketinu perklausti gydytijo, bet jus sako pradziai sito reik tiketis. Ar tikrai pati pradzia tokia sudetinga.
Parašė Mersas
Deode rašė:Geriu si vaista jau keleta dienu. Migdo tai ziauriai. Visa diena lenkia prie zemes, o jauties lyg gerai apsvaiges. Siaip norejau vaistu nuo nemiegos ir panikos ataku. Bet atrodo nepadeda. Nakti pila prakaitas, labai karsta, prasivartau ant lovos ir uzmiegu tik ryte. Manau jie man betinka. Gal per didele doze ar pan. Vartoju du kartus dienoje ryte ir vakare. Nepatinka man sis vaistas. Bijau nutraukt . Bijau kazka pati daryti. Ketinu perklausti gydytijo, bet jus sako pradziai sito reik tiketis. Ar tikrai pati pradzia tokia sudetinga.

O, kokia doze geri?
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
Deode rašė:Geriu si vaista jau keleta dienu. Migdo tai ziauriai. Visa diena lenkia prie zemes, o jauties lyg gerai apsvaiges. Siaip norejau vaistu nuo nemiegos ir panikos ataku. Bet atrodo nepadeda. Nakti pila prakaitas, labai karsta, prasivartau ant lovos ir uzmiegu tik ryte. Manau jie man betinka. Gal per didele doze ar pan. Vartoju du kartus dienoje ryte ir vakare. Nepatinka man sis vaistas. Bijau nutraukt . Bijau kazka pati daryti. Ketinu perklausti gydytijo, bet jus sako pradziai sito reik tiketis. Ar tikrai pati pradzia tokia sudetinga.

Jeigu migdo, reikia dozę perkelti į vakarą, o ryte nuimti. Kvetiapinas vienus migdo, kitus nemigdo. Jeigu migdo, tai tik vakare/naktį reikia gerti, o jei nemigdo galima ryte/dieną/vakare. Pasakyk gydytojai, kad pakoreguotų laiką vaisto gėrimo.