Moderatorius: signs

Parašė Asta44
#396047 Gal dar pakentėsiu, tikiuosi, kad pagerės. Net baisu prisiminti tą beveik 3-jų pirmų savaičių košmarą.
Ir būtent dėl to abejoju tyrimo efektyvumu, jei rodoma, kad vaistas tinkamas, o vis tiek gali tekti keisti vaistą.
Vartotojo avataras
Parašė emar
#396054 Kai aš pradėjau vartoti Cipralex'ą, tai irgi kamavo nemiga. Bet man išrašė Bromazepamo ir Cipralex'o. Tai Bromazepamas gerai užglušindavo (nerimas buvo pakankamai stiprus), kad nepamenu aš jokio pratinimosi prie Cipralex'o. Gal dėl tavo nemigos jis ir neveikia? Nes prieš tai, kai jau nebereikėjo man Cipralex'o, jis tiesiog pradėjo mane labai migdyti.
Parašė Asta44
#396056 Per kiek laiko jums susitvarkė miegas? Po kiek laiko likot tik su Cipralex, ir kiek laiko vartojot nuo miego vaistą? Kiek suprantu Cipralex turi nuimti nerimą, ir tuomet miegas pagerėtų.
Parašė NOM
#396057 o kokie simptomai pasireiškė?
ir tie patys sustiprėja vartojant?
lyg ir šalutiniai reiškiniai nėra lygu tapatu simptomams, nors gal ir būna kad paūmėja simptomai, ir tai gal galima vadinti šalutiniais nemaloniais reiškiniais?
Vartotojo avataras
Parašė emar
#396058 Maždaug kelias savaites gėriau Bromazepamą. Kelias dienas gėriau ir dienomis, ir naktį. Paskui parėjau tik prie naktinio vartojimo (tiesiog sugėriau visą pakuotę). Paskui jau ieškojau natūralių būdų ir bijojau priprasti, tai dariau pertraukas. Cipralex'ą nutraukiau po pusantrų metų. Bet 10 mg man buvo per maža dozė.
Vartotojo avataras
Parašė emar
#396067 Taip, dabar be vaistų, tik biškį persidirbu pastaruoju metu, tai bijau, kad tai gali nekaip baigtis, stabdžiai nelabai veikia :bloga :bloga