Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė SecretOfSteel
#396155 Ar kas nors vartojat alkoholį kaip esat "ant vaistų"?
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#396164 Kokį kartą į metus skardinę alaus. :D Jei negeriu raminamų tądien, žinoma. Bet šiaip nebent nealkoholinį alų, kur užrašyta 0,0. Ir tai l. retai.
Vartotojo avataras
Parašė Katinas
#396302 Taip, bloga idėja jei ką. Net jei nieko ir nebus, bet kepenys kenčia vis tiek.
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduk
#396304 Nevartoju ''ant vaistu''
Parašė DeepCoffee
#396795 Labai daug kartu esu geres ant antidepresantu ir raminamuju. Su antisepresantais regis nieko nebuna, o su raminamaisiais buna. Nesmagus pojutis is pradziu kol prisigeri. Ir prisigeri stipriai. Atmintis sutrinka. Pats visas issineses buni. Gedos prisidarai. Bet as ir geriu daug. Siaip nekazka kombinacija. Bet esu bandes daugybe kartu. Pvz ryte isgeri puse lexatanil ir vakare alkoholis.
Vartotojo avataras
Parašė biggie
DeepCoffee rašė:Labai daug kartu esu geres ant antidepresantu ir raminamuju. Su antisepresantais regis nieko nebuna, o su raminamaisiais buna. Nesmagus pojutis is pradziu kol prisigeri. Ir prisigeri stipriai. Atmintis sutrinka. Pats visas issineses buni. Gedos prisidarai. Bet as ir geriu daug. Siaip nekazka kombinacija. Bet esu bandes daugybe kartu. Pvz ryte isgeri puse lexatanil ir vakare alkoholis.

Man tas pats su raminamaisiais, nieko neina atsimint ir pasigeri greitai :D
Vartotojo avataras
Parašė HappyAngel
#402038 Kažkada geriant antidepresantus tekdavo gerti pvz įmonės kolegės gimtadienis, Naujieji. Kartą kai buvo labai blogai ir nepadėjo raminamieji išgėriau Vana Tallinn. Gal 100-200 g. Bet su raminamais negeriu, kaip tik maniau, kad alkoholis bus vietoj raminamų. Ir poveikis geras tuo metu. Atpalaidavo geriau nei vaistai. Bet vis baisu, nes kažkada viena gydytoja ligoninėj prigasdino, kad taip darydami galim išsišaukti psichozes, galiausiai prarasim protą. Nes antidepresantą geriu kasdien. Ir vat vakare nemažai kvetiapino. :oops:
Parašė Hausas
#407821 Gan sena tema,bet teko vakar prisilupt,ryte geriau fluanxol 1 mg ir coaxilio,per pietus xanas 0,5 mg,ir vakare baltukes daug su alum,nu ir ka gyvas dar siandien,tik nieko neprisimenu is vakar ir skrandi skauda,bet zmona isvire sriubos,tai baigiu atsigaut beveik,nesenai isgeriau xanaxo tai net akyse sviesiau :D
Vartotojo avataras
Parašė signs
#407822 Aš tai stengiuosi vengti, nes atrodo, kad vaistų efektas dingsta. Išmainiau į nealkoholinį vyną ir sidrą
Vartotojo avataras
Parašė Ignition
#407823 Aš norečiau negerti bet vis neišeina. Tai draugai ikalbineja tai dar kažkokios aplinkybės, po to sažinė graužia kad negalima su vaistais, bet mano atveju vaistus reikės gerti visą gyvenimą.. nors dabar daug nealkoholinio alaus, vyno
Parašė Hmz
Ignition rašė:Aš norečiau negerti bet vis neišeina. Tai draugai ikalbineja tai dar kažkokios aplinkybės

O tai bandei draugams pasakyti, kad geri vaistus, kurie su alkoholiu nedraugauja?
Vartotojo avataras
Parašė Ignition
#407835 Nea. Na bet visiems nepapasakosi, nes klaus nuo ko geri. Nors bendrai geriu ir nuo skydliaukes tai su jais juk irgi negalima.
Parašė Hmz
#407837 Na štai, matai kaip viskas paprasta. O ir šiaip, jei žmonės prievartauja žūt būt gerti, tai gal ir ne tokie jau draugai jie?