Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė biggie
Milita99 rašė:Kuo zoloftas skiriasi nuo cipralexo pagal poveiki nerimui?

Nelabai kuom, vartojes abu ir man jie pasirode gan panasus vaistai
Parašė rimag
#396393 Zoloft vartoju dvi savaites, po puse ryte.Miegu iki trijų nakties.Po to pasamonė budi.Ryte negeras jausmas širdies plote.Sukaupusi jëgas atsiduriu darbe, apie vienuoliktą isivažiuojiu.Kiek laukt ramaus gyvenimo, kad nereikt pabudus galbot kas dedasi mano kūne
Vartotojo avataras
Parašė biggie
rimag rašė:Zoloft vartoju dvi savaites, po puse ryte.Miegu iki trijų nakties.Po to pasamonė budi.Ryte negeras jausmas širdies plote.Sukaupusi jëgas atsiduriu darbe, apie vienuoliktą isivažiuojiu.Kiek laukt ramaus gyvenimo, kad nereikt pabudus galbot kas dedasi mano kūne

Siaip tokio tipo antidepresantai per menesi jau tikrai kazka parodo, net gi greiciau turetu. Ar teigiamo kazkas ivyko per tas dvi savaites?
Parašė rimag
#396401 Pagerėjusi savijauta buvo dėl anksčiau vartotų vaistų, bet pakeitėm i zoloft.Po pietų viskas gerai, bet rytai sunkūs.Nerimo nebėra, geriu , kad vėl nepablogėtų.
Vartotojo avataras
Parašė Milita99
rimag rašė:Zoloft vartoju dvi savaites, po puse ryte.Miegu iki trijų nakties.Po to pasamonė budi.Ryte negeras jausmas širdies plote.Sukaupusi jëgas atsiduriu darbe, apie vienuoliktą isivažiuojiu.Kiek laukt ramaus gyvenimo, kad nereikt pabudus galbot kas dedasi mano kūne

Man buvo panasiai su cipralexu kol neisiveike manau kad dar neisiveike vaistai ir pradzioj buvo ir man ziauriai pablogeja man rodos 4 savaiciu tikrai reik kartais ir 6
Parašė rimag
#396406 O kaip reiktų išlaukt tą laikotarpį, pas gydytoja nepateksi kada nori, vaistų turiu tik xanax ružavą ir prailginto veikimo.Daugelis rašo, kad vartoja papildomus vaistus.Dabar ieškau būdu pati, neturiu su kuo pasitarti.
Vartotojo avataras
Parašė biggie
rimag rašė:O kaip reiktų išlaukt tą laikotarpį, pas gydytoja nepateksi kada nori, vaistų turiu tik xanax ružavą ir prailginto veikimo.Daugelis rašo, kad vartoja papildomus vaistus.Dabar ieškau būdu pati, neturiu su kuo pasitarti.

Benzodiazepinai, kaip xanax'as, daznai rasomi antidepresanto gydymo pradzioj, kol organizmas pripranta prie vaisto ir susitvarko salutiniai poveikiai. Gali, su protu, paeksperimentuoti su xanax'u pries miega, pradeti nuo mazo kiekio ir padidint iki tol, kol jausies gerai. Galbut prailginto veikimo net gi geriau, issilaikys organizme ilgiau ir nebesikelsi vidury nakties.
Vartotojo avataras
Parašė Milita99
biggie rašė:
rimag rašė:O kaip reiktų išlaukt tą laikotarpį, pas gydytoja nepateksi kada nori, vaistų turiu tik xanax ružavą ir prailginto veikimo.Daugelis rašo, kad vartoja papildomus vaistus.Dabar ieškau būdu pati, neturiu su kuo pasitarti.

Benzodiazepinai, kaip xanax'as, daznai rasomi antidepresanto gydymo pradzioj, kol organizmas pripranta prie vaisto ir susitvarko salutiniai poveikiai. Gali, su protu, paeksperimentuoti su xanax'u pries miega, pradeti nuo mazo kiekio ir padidint iki tol, kol jausies gerai. Galbut prailginto veikimo net gi geriau, issilaikys organizme ilgiau ir nebesikelsi vidury nakties.

O benzodiazepinai turi teigiama poveiki salutiniu susitvarkymui? Na turiu omeny ar su jais organzimas tiesiog ju nejaucia simptomiskai ar aplamai netaip daug buna?
Vartotojo avataras
Parašė biggie
Milita99 rašė:
biggie rašė:

O benzodiazepinai turi teigiama poveiki salutiniu susitvarkymui? Na turiu omeny ar su jais organzimas tiesiog ju nejaucia simptomiskai ar aplamai netaip daug buna?

Nu tai ziurint kaip reaguojama i antidepresanto gydymo pradzia. Jei pakyla nerimas, atsiranda nemiga ar panasiai, tai laikinai vartoti benzodiazepina yra racionalu, juolab, kad tie dalykai su laiku dazniausiai praeina. Kita zmogu gali slopinti, isivyraut apatija ar laikinai suprasteti kognityvines funkcijos, tai tokiu atveju tas benzodiazepinas nereikalingas.
Parašė rimag
#396442 Bandysiu šiai nakčiai prailginto veikimo Xsanakso. Ačiū visiems už patarimus.☺
Parašė rimag
#396663 Jau trys savaitės zoloft mano gyvenime po puse tabl.Bet su miegu prastai_ Solmonolis, Relanium bandžiau.Miegu, bet sąmonė ne.Naktis labai ilga.Suteikit vilčių, kad padėtis pasitaisys :shock: Jei nepasikeis, ilgai neatlaikysiu.O dar kada nors bijosiu pradėt gydytis.Nerimo nebeturiu, viskas puiku.Norėčiau taip ir gyvent.
Parašė rimag
#396987 Praėjo 6 savaitės, sugrįžo miegas.Dabar gersiu po puse tabletes rytais Zoloft .Jaučiuosi gerai, bet turbūt reik nesustot.Kiek laiko reikia gert?
Vartotojo avataras
Parašė biggie
rimag rašė:Praėjo 6 savaitės, sugrįžo miegas.Dabar gersiu po puse tabletes rytais Zoloft .Jaučiuosi gerai, bet turbūt reik nesustot.Kiek laiko reikia gert?

Nesugalvok is karto mesti antidepresanto, nes viskas sugris su dar didesniu problemu bagazu. Cia jusu su daktaru reikalas aptarti strategija, kiek laiko antidepresantas bus reikalingas ir kaip jis bus nutraukiamas.
Vartotojo avataras
Parašė maumau15
#399937 antra diena geriu 100 mg. pries tai geriau 50 mg, po kiek laiko geriant si vaista pamazeja socialinis nerimas?
Vartotojo avataras
Parašė biggie
maumau15 rašė:antra diena geriu 100 mg. pries tai geriau 50 mg, po kiek laiko geriant si vaista pamazeja socialinis nerimas?

duok dvi savaites pasikeitusiai dozei. Visada yra galimybe iki 200mg kelt, bet reik ziuret ar manija nesivysto