Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Milita99
#393998 Maniskis tai mete seroxata ta pacia diena kai prasidejo manja nuo jo tai jokiu brain zapsu ar nutraukimo sindromu nejaute bet turbut del to kad gavo ligononej ramiaku ir halperidolio belenkiek....
Vartotojo avataras
Parašė maumau15
#394730 kopinu is kito post ka rasiau apie si vaista.

ar gali buti lomkes,didelis pyktis (net neapykanta),liudesys nutraukus seroxata? galvoju neistversiu. geriu 1o mg kas antra diena. galvoju gersiu 2o mg kas antra diena. lomkes:prakaitas,sirdi permusa. vynas lomkiu nenuima. nors jis kelia serotanina???

o mano pyktis toks: prisiminiau savo e.x. ir galvoju kai jis mirs soksiu ant jo kapo ir prispjaudysiu :o :death :evil: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Vartotojo avataras
Parašė Milita99
#396313 Kokie pagrinde seroxato salutiniai? Gal kas keite cipralexa i seroxata? Man idomu jei ano dar yra kraujyje ir pavarysiu seroxato ar neisgriusiu visai :DD gal reik pirma mesti cipralexa?
Parašė Mersas
Milita99 rašė:Kokie pagrinde seroxato salutiniai? Gal kas keite cipralexa i seroxata? Man idomu jei ano dar yra kraujyje ir pavarysiu seroxato ar neisgriusiu visai :DD gal reik pirma mesti cipralexa?

:))) as keiciau. Gydytoja sake apmazinc cipralexso, kelias dienas po 2/8 pridet seroxat, po to 1/ 4 ir tt
Vartotojo avataras
Parašė Milita99
Mersas rašė:
Milita99 rašė:Kokie pagrinde seroxato salutiniai? Gal kas keite cipralexa i seroxata? Man idomu jei ano dar yra kraujyje ir pavarysiu seroxato ar neisgriusiu visai :DD gal reik pirma mesti cipralexa?

:))) as keiciau. Gydytoja sake apmazinc cipralexso, kelias dienas po 2/8 pridet seroxat, po to 1/ 4 ir tt

Tu gryzai prie seroxato? Kaip jautiesi kiek geri?
Parašė Mersas
Milita99 rašė:
Mersas rašė:

Tu gryzai prie seroxato? Kaip jautiesi kiek geri?

:))) grizau, kadangi atsibodo su tuo cipralexsu vargti. Man gydytoja sake, kad seroxat ramina daugiau, o cipralexsas aktyvina, tad man matyt netiko tas aktyvinimas, nes uzkniso tas blogas miegas.As geriu tik 2 savaites dar, kazko ipatingo nejauciu, nes mano doze maza. 1/4, paskui po puse, bet daugiau nedidinsiu,.
Vartotojo avataras
Parašė Milita99
#396338 :))) grizau, kadangi atsibodo su tuo cipralexsu vargti. Man gydytoja sake, kad seroxat ramina daugiau, o cipralexsas aktyvina, tad man matyt netiko tas aktyvinimas, nes uzkniso tas blogas miegas.As geriu tik 2 savaites dar, kazko ipatingo nejauciu, nes mano doze maza. 1/4, paskui po puse, bet daugiau nedidinsiu,.[/quote][/quote][/quote]
Jo mano miegas su juo ir blogas...o su seroxat kaip miegasi? Kelia nora valgyt jis?
Parašė Mersas
Milita99 rašė::))) grizau, kadangi atsibodo su tuo cipralexsu vargti. Man gydytoja sake, kad seroxat ramina daugiau, o cipralexsas aktyvina, tad man matyt netiko tas aktyvinimas, nes uzkniso tas blogas miegas.As geriu tik 2 savaites dar, kazko ipatingo nejauciu, nes mano doze maza. 1/4, paskui po puse, bet daugiau nedidinsiu,.
[/quote][/quote]
Jo mano miegas su juo ir blogas...o su seroxat kaip miegasi? Kelia nora valgyt jis?[/quote]
:))) man nuocioralexso ir valgyt norejos, taip kad panasiai. Tik svoris, kad neaugo. O dabar net nezinau. Dar trumpai geriu.
Vartotojo avataras
Parašė Milita99
Mersas rašė:
Milita99 rašė::))) grizau, kadangi atsibodo su tuo cipralexsu vargti. Man gydytoja sake, kad seroxat ramina daugiau, o cipralexsas aktyvina, tad man matyt netiko tas aktyvinimas, nes uzkniso tas blogas miegas.As geriu tik 2 savaites dar, kazko ipatingo nejauciu, nes mano doze maza. 1/4, paskui po puse, bet daugiau nedidinsiu,.
[/quote]
Jo mano miegas su juo ir blogas...o su seroxat kaip miegasi? Kelia nora valgyt jis?[/quote]
:))) man nuocioralexso ir valgyt norejos, taip kad panasiai. Tik svoris, kad neaugo. O dabar net nezinau. Dar trumpai geriu.[/quote]
Tai nuo seroxato auga is oro ar kaip? Gal kokie skysciai kaupiasi?ka jis daro?
Parašė Mersas
Milita99 rašė:
Mersas rašė:

:))) man nuocioralexso ir valgyt norejos, taip kad panasiai. Tik svoris, kad neaugo. O dabar net nezinau. Dar trumpai geriu.[/quote]
Tai nuo seroxato auga is oro ar kaip? Gal kokie skysciai kaupiasi?ka jis daro?[/quote]
:))) nezinau net, ne manau, kad visiems auga, kaip kam.
Vartotojo avataras
Parašė Milita99
#396349 As tai edu is nerimo nuolat visa diena galiu kramtyt tai jei dar uzkels nora est labiau...o siaip nuo depresijos tai valgau maziau kaip uzeina :achtung Mersai o koks tau sutrikimas nerimo? Jei galiu paklausti :o seniai kovoji?
Parašė Mersas
Milita99 rašė:As tai edu is nerimo nuolat visa diena galiu kramtyt tai jei dar uzkels nora est labiau...o siaip nuo depresijos tai valgau maziau kaip uzeina :achtung Mersai o koks tau sutrikimas nerimo? Jei galiu paklausti :o seniai kovoji?

:bloga nuo nerimo aisku valgyt noris, ne tik nuo vaistu. Man senokai jau yra.
Vartotojo avataras
Parašė Milita99
Mersas rašė:
Milita99 rašė:As tai edu is nerimo nuolat visa diena galiu kramtyt tai jei dar uzkels nora est labiau...o siaip nuo depresijos tai valgau maziau kaip uzeina :achtung Mersai o koks tau sutrikimas nerimo? Jei galiu paklausti :o seniai kovoji?

:bloga nuo nerimo aisku valgyt noris, ne tik nuo vaistu. Man senokai jau yra.

O kokios rusies tau nerimas? Oks ar nuo depresijos? Nepavyksta pagydyti?