Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Milita99
biggie rašė:Siaip yra racijos pacia maziausia pakenciama doze paroxetino keisti i SSRI su ilgesniu veikimo laiku, pvz. fluoksetina. As pats fluoksetina vartojau labai trumpai, bet jis, kiek teko informacijos matyt, nesukelia brain zapsu del to, kad labai letai iseina is organizmo, half life'as lyg 7 paros, o metabolito, norfluoksetino, lyg 14. Tai jei paroxetinas del serotonino trukumo sukelia brain zaps'us, galima minimalias dozes mesti su fluoksetino pagalba, aisku jie nera identiski vaistai ir kazkas truputi jausis, bet galima pabandyti.

Man atrodo sitai ne visiem gydytojam daeina :D maniskis isvis teigia kad per 2 sav nutraukia ne problemu seroxata zmonem...nu kazkaip nesitiki :o
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
#396449 Kaikurie daktarai mažai ką išmano, nes žmones nuima nuo antidepresantų ligoninėse ir net nemažina iš lėto. Staigiai nutraukus AD, būna Brain zapsai, raumenų spazmai, judėsių sutrikimai, nerimas, drebulys, jautrumas garsui/šviesai ir tt.

Reikia labai, labai daug pačiam žinoti, nes kitaip gali labai nukentėti. Kažkada kai gulėjau, man nuimė Seroxatą, nes teigė, kad viskas bus ok.. aišku nebuvo ok, o po ligoninės iškarto gryžau prie Seroxato ir tęsiau savo gydymą, tada iškarto palengvėjo.
Vartotojo avataras
Parašė Milita99
Phurriz rašė:Kaikurie daktarai mažai ką išmano, nes žmones nuima nuo antidepresantų ligoninėse ir net nemažina iš lėto. Staigiai nutraukus AD, būna Brain zapsai, raumenų spazmai, judėsių sutrikimai, nerimas, drebulys, jautrumas garsui/šviesai ir tt.

Reikia labai, labai daug pačiam žinoti, nes kitaip gali labai nukentėti. Kažkada kai gulėjau, man nuimė Seroxatą, nes teigė, kad viskas bus ok.. aišku nebuvo ok, o po ligoninės iškarto gryžau prie Seroxato ir tęsiau savo gydymą, tada iškarto palengvėjo.

O cipralex esi geres? Nepadejo?
Vartotojo avataras
Parašė Katinas
#396469 Aš dabar su venlafaxino nutraukinėjimu kankinuos, 3 diena be jo, zapsai, traukuliukai, brr. Kas gerai, kad tik nuo 37,5mg nulipinėju. :bloga

Phurriz, mano draugei nutraukė nuo 300mg iki 0mg iškart vnlfx, tai teko vežt vaistų, nes vopše tragedija buvo. Matos, kad kai kurie daktarai tikrai neišmano ką jie dirba.

Iš kitos pusės pažįstu vieną, kuri geria 20mg Seroxato ir gali kelias dienas negert ir visiškai jokių athodų.
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
Katinas rašė:Aš dabar su venlafaxino nutraukinėjimu kankinuos, 3 diena be jo, zapsai, traukuliukai, brr. Kas gerai, kad tik nuo 37,5mg nulipinėju. :bloga

Phurriz, mano draugei nutraukė nuo 300mg iki 0mg iškart vnlfx, tai teko vežt vaistų, nes vopše tragedija buvo. Matos, kad kai kurie daktarai tikrai neišmano ką jie dirba.

Iš kitos pusės pažįstu vieną, kuri geria 20mg Seroxato ir gali kelias dienas negert ir visiškai jokių athodų.

Kelios dienos negerti yra juokas, savaitė ar kelios savaitės, o tada prasideda nęsamonės.

Laikykis, parašyk kaip sekasi nutraukinėt.
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
Milita99 rašė:
Phurriz rašė:Kaikurie daktarai mažai ką išmano, nes žmones nuima nuo antidepresantų ligoninėse ir net nemažina iš lėto. Staigiai nutraukus AD, būna Brain zapsai, raumenų spazmai, judėsių sutrikimai, nerimas, drebulys, jautrumas garsui/šviesai ir tt.

O cipralex esi geres? Nepadejo?

Esu 20 mg gėręs, bet man jis nepatiko.
Vartotojo avataras
Parašė Milita99
Katinas rašė:Aš dabar su venlafaxino nutraukinėjimu kankinuos, 3 diena be jo, zapsai, traukuliukai, brr. Kas gerai, kad tik nuo 37,5mg nulipinėju. :bloga

Kodel nutraukinesi? Nekeisi i nieka?liksi be vaistu?
Vartotojo avataras
Parašė Katinas
Milita99 rašė:

Kodel nutraukinesi? Nekeisi i nieka?liksi be vaistu?

Jaučiu, kad užtenka :) Puikiai man veikia, tinka ir patinka, bet noriu pabandyt ir be jo, tuo labiau, kai šiek tiek side effects yra, kuriuos norėčiau nusiimti. Po to fluanxolį nuiminėsiu, kai athodai šitie baigsis.
Vartotojo avataras
Parašė Milita99
#396584 Kiek dar trunka seroxato poveikis nutraukus? Kelia manija tai teko nutraukti vyrui :bloga nors gere paskutiniu metu vos 10mg....
Parašė Mersas
Milita99 rašė:Kiek dar trunka seroxato poveikis nutraukus? Kelia manija tai teko nutraukti vyrui :bloga nors gere paskutiniu metu vos 10mg....

:))) man nieko nebuvo, palangva nutraukiau ir uzmirsau.
Vartotojo avataras
Parašė Milita99
Mersas rašė:
Milita99 rašė:Kiek dar trunka seroxato poveikis nutraukus? Kelia manija tai teko nutraukti vyrui :bloga nors gere paskutiniu metu vos 10mg....

:))) man nieko nebuvo, palangva nutraukiau ir uzmirsau.

Turiu omeny antidepresini poveiki dar kazkiek laiko.jis juk laikosi
Parašėazuolas
Phurriz rašė:

Kelios dienos negerti yra juokas, savaitė ar kelios savaitės, o tada prasideda nęsamonės.

As jau pagrinde 5m. geriu seroxat su kokiomis 1 savaites pertraukomis kai bandydavau kitus vaistus. Max seroxato buvau pasiekes 50mg bet tiek geriau neilgai, dazniausiai gerdavau 40mg. Is pat pradziu poveikis buvo labai geras ,noredavosi kazka idomaus nuveikti ne vientik guleti,tas geras poveikis budavo po 20min kai isgerdavau tablete. Dabar poveikio gero yra visiskas 0. Gal yra kazkiek.. dabar geriu 10mg kas antra diena nes negaliu numesti jo. O sumazinau tiek nes jis nebeveikia. Cia vienintelis vaistas kuris bent kokius 2m. man padejo. P.s. Buvo toks momentas kai nutraukinejau staiga,negeriau visa menesi. Tada galiausiai paluzau, isgeriau ir atsirado vaizdines haliucinacijos, gydytojui skambinau, sake cia nuo nutraukimo ir staigaus pradejimo gerti, tai israse haloperidoli, praejo ta pacia diena haliucinacijos ir daugiau vaizdiniu nebuvo. O siaip negeres seroxat dabar galiu istvert 2-3d nes po to svaigsta galva, alpstu ir pan.
Parašė Mersas
azuolas rašė:
Phurriz rašė:

As jau pagrinde 5m. geriu seroxat su kokiomis 1 savaites pertraukomis kai bandydavau kitus vaistus. Max seroxato buvau pasiekes 50mg bet tiek geriau neilgai, dazniausiai gerdavau 40mg. Is pat pradziu poveikis buvo labai geras ,noredavosi kazka idomaus nuveikti ne vientik guleti,tas geras poveikis budavo po 20min kai isgerdavau tablete. Dabar poveikio gero yra visiskas 0. Gal yra kazkiek.. dabar geriu 10mg kas antra diena nes negaliu numesti jo. O sumazinau tiek nes jis nebeveikia. Cia vienintelis vaistas kuris bent kokius 2m. man padejo. P.s. Buvo toks momentas kai nutraukinejau staiga,negeriau visa menesi. Tada galiausiai paluzau, isgeriau ir atsirado vaizdines haliucinacijos, gydytojui skambinau, sake cia nuo nutraukimo ir staigaus pradejimo gerti, tai israse haloperidoli, praejo ta pacia diena haliucinacijos ir daugiau vaizdiniu nebuvo. O siaip negeres seroxat dabar galiu istvert 2-3d nes po to svaigsta galva, alpstu ir pan.

:))) o,kaip svoris? Neaugo nuo vaisto? Miegas kaip?
Parašėazuolas
#396622 MERSAS Miegas buvo vidutinis, kartais zolpidemo isgerdavau. Svoris nei didejo nei mazejo nes nepaveike man apetito.
Parašė DeepCoffee
#396763 Sveiki. Pradejau vartoti seroxat, kokia trecia savaite, jau po pilna geriu, pykina, jauciuosi keistai, kartais galva sukasi ir kaip ne savas, sumises, valgant sendien net kazkaip pykino. Esu seniau vartojes juos 3men, pagerejo ir nutraukiau, taciau nepykino ir nieko panasaus nebuvo, taciau buvo, kad elektra per smegenis ejo, akis sukinejant irgi smegenyse kazkaip purtydavo, dar net kartais (ir uzsimerkus, ir atsimerkus) praeidavo toks spindulys geltonas desineje vaizdo, nors tu ir uzsimerkes. zodziu su smegenim nesamones vaistai daro, baisu.
dabar kadangi daugiau streso turejau, jauciuosi blogai, pradejau vel gerti, sakau reikia pasveikti. taciau kadangi su inkstais biski negerai ir dar tokie pojuciai, galvoju gal nutraukti juos ir paciam sveikti kazkaip, o ta proga dar pasidometi apie Seroxat ir panasius vaistus sugalvojau. Cia jus visi rasot apie juos gerai, o kazkaip video visai kitokie ir komentarai po jais.
https://www.youtube.com/watch?v=g13pRyBR-p8 Ka manot? Galima daugiau video rasti youtubeje. Dokumentika. Kazkaip atsoko fantazija tokiais gydytis.