Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė SecretOfSteel
#397147 Lorafenas man geriausiai veikė (Xanaxo nebandžiau - daug šalutinių ir ne toks pigus jis) o Clonikas nustojo veikt. Geriausiai man veikia Lorafenas, bet gydytojai nevisada nori benzų rašyt.
Vartotojo avataras
Parašė SecretOfSteel
Rolas rašė:Solian Amisulpride neblogas vaistas, neaugina svorio ir salutiniu beveik kaip ir nera :) :super

vartojau 600 mg. Efektyvus, bet libido labai numuša.
Parašė Malena Yra
#401946 mano patirtis.
Haloperidolis 2 m gerimo 0,75 mg svoris uzaugo +12 kg.
Olanzapinas 5 mg svoris auga.
Olanzapinas 2,5 mg svoris - 3 kg nukrenta.
Kvetepinas iki 150 mg svoris krenta - 6 kg.
Dabar pradejau gerti Ziprazidona, tai nuo jo sumazejo poreikis saldumynams.
Vartotojo avataras
Parašė biggie
Malena Yra rašė:mano patirtis.

Ar prie haloperidolio buvo vartotas parkopanas? Nes halo kaip ir neutralus svoriui
Parašė Baran
#417051 Sakykit, ka daryt del svorio, beveik nieko nevalgau, bet svoris dideja ir dideja, jau toliau niekur :(( Ka daryti, gal reikia tikrintis kokius nors hormonus? Ant akiu stambeju, jau man net del svorio baisu iseiti kur nors, nes atrodau ne kaip, vieni rubai liko i kuriuos telpu, ka tokiu atveju daryti? Jau ir mintys ateina mesti tuos neuroleptikus, bet i ligonine tada teks keliaut, vel blogai bus. Nu nieko beveik nevalgau, o storeju ant akiu! Jau ir verkt norisi. Nebezinau ( vartuoju Leponex ). :verkiu
Vartotojo avataras
Parašė biggie
Baran rašė:Sakykit, ka daryt del svorio, beveik nieko nevalgau, bet svoris dideja ir dideja, jau toliau niekur :(( Ka daryti, gal reikia tikrintis kokius nors hormonus? Ant akiu stambeju, jau man net del svorio baisu iseiti kur nors, nes atrodau ne kaip, vieni rubai liko i kuriuos telpu, ka tokiu atveju daryti? Jau ir mintys ateina mesti tuos neuroleptikus, bet i ligonine tada teks keliaut, vel blogai bus. Nu nieko beveik nevalgau, o storeju ant akiu! Jau ir verkt norisi. Nebezinau ( vartuoju Leponex ). :verkiu

Leponexas skaitomas kaip didziausia metaboline rizika turintis neuroleptikas, na kartu su olanzapinu.
Parašė Baran
biggie rašė:
Baran rašė:Sakykit, ka daryt del svorio, beveik nieko nevalgau, bet svoris dideja ir dideja, jau toliau niekur :(( Ka daryti, gal reikia tikrintis kokius nors hormonus? Ant akiu stambeju, jau man net del svorio baisu iseiti kur nors, nes atrodau ne kaip, vieni rubai liko i kuriuos telpu, ka tokiu atveju daryti? Jau ir mintys ateina mesti tuos neuroleptikus, bet i ligonine tada teks keliaut, vel blogai bus. Nu nieko beveik nevalgau, o storeju ant akiu! Jau ir verkt norisi. Nebezinau ( vartuoju Leponex ). :verkiu

Leponexas skaitomas kaip didziausia metaboline rizika turintis neuroleptikas, na kartu su olanzapinu.

Visus beveik neuroleptikus bandes, tai sitas man kazkaip labiausiai tinka, o jeigu is kitu neuroleptiku dar karta pabandyt koki nors kita, pvz.: is tipiniu ( senesniu neuroleptiku ) ( isskyrus Olanzapina, Aripiprazoli, Kveatepina ), kuris ne taip augintu svori? Koki?
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#417064 Cia isvardinai atipinius - naujesnes kartos. Jeigu is ju, tai risperidonas neaugina ir gal tiktu tau
Parašė Baran
LBJ rašė:Cia isvardinai atipinius - naujesnes kartos. Jeigu is ju, tai risperidonas neaugina ir gal tiktu tau

Bandziau Risperidona, augina ir tas labai svori. Galvoju gal pabandyt Flupentixoli ( Fluanxoli ), gal jis ne taip augins. Siaip nuo Risperidono taip jauciausi, kaip nuo Duloksetino, kazkas panasaus. Zodziu lauksiu pirmadienio, uzrasytas pas gydytoja, tai reikes skambinti ir kazka daryti, nes su svoriu nejuokai, priaugau kaip reikalas, valgau mazai, o svoris is niekur auga geriant vandeni.
Parašė Ramunyte
Malena Yra rašė:mano patirtis.

Sveiki,kaip jums ziprezidonas?nuo kokios ligos geriate ?