Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė SecretOfSteel
#397339 Kokie yra stipriausi, efektyviausi ir veiksmingiausi..? Man geriausiai tinka Lorafenas, po to Clonazepamas, o kiti, kiek bandžiau, ypač Bromozepamas - išvis nesijaučia, kad išgėrei.

Xanaxo nebandžiau, nes brangokas, ir daug šalutinių reiškinių.

O kaip jūs..?
Vartotojo avataras
Parašė SecretOfSteel
#397344 Tai taip išeina, kad reikia 100 mg Diazepamo išgert, kad prilygtų 2 mg Clonazepamo tabletei..? :shock:
Ar tai galima..?
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
SecretOfSteel rašė:Tai taip išeina, kad reikia 100 mg Diazepamo išgert, kad prilygtų 2 mg Clonazepamo tabletei..? :shock:
Ar tai galima..?

Aš suskaičiuoju, kad 40 mg Relaniumo reiktų, kad 2 mg Clonazepamui prilygtų.
Taip išeina, kad Viena Clonazepamo tabletė, tokio stiprumo, kaip 8 tabletės 5 mg Relaniumo :)
Vartotojo avataras
Parašė SecretOfSteel
#397346 Tai jei mane vos Clonazepamas veikia, Valiumo net bandyt neverta..?
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
SecretOfSteel rašė:Tai jei mane vos Clonazepamas veikia, Valiumo net bandyt neverta..?

Na, aš tai nejaučiu Relaniumo išvis, beveik. Reikia kokius 20 mg išgert, kad pasijaustų kažkiek..
O nuo tabletės Clonazepamo aš jaučiuosi idealiai ramus ir su nuotaika 2 dienas. Clonazepamas yra dievas benzodiazepinų.

Manau neverta bandyt Relaniumo, jeigu net nuo Clonazepamo nenusiramini. O nuo Lorafeno 2.5 mg būna ramiau ?
Vartotojo avataras
Parašė SecretOfSteel
#397407 Nuo Lorafeno 2.5 mg buvo gerai, bet jau du metus jo negėriau.

Clonazapamo 2 gm išgeriu ir bent jau aiškaus nusiraminimo, nesijaučia. :?
Vartotojo avataras
Parašė Katinas
SecretOfSteel rašė:O kaip Fluanxolis lyginasi su raminamais..?

Nemanau, kad tikslinga neuroleptiką lyginti su benzais. Bet gal kas mane pataisys. Geriu kasdien ir vis tiek kartais benzų prireikia. Bet šiaip neblogas, tik ne visiems tinka.
Vartotojo avataras
Parašė SecretOfSteel
Katinas rašė:
SecretOfSteel rašė:O kaip Fluanxolis lyginasi su raminamais..?

Nemanau, kad tikslinga neuroleptiką lyginti su benzais. Bet gal kas mane pataisys. Geriu kasdien ir vis tiek kartais benzų prireikia. Bet šiaip neblogas, tik ne visiems tinka.

Manau, kad tikslinga, todėl, kad mažomis dozėmis jis naudojamas nerimui gydyti vietoj benzodiazepinų.
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
#397532 Nuima nerimą fluanxolis kažkiek, bet vistiek prireikia šalia benzodiazepinų. Man ligoninei kažkada skyrė fluanxolį + clonazepamą.
Vartotojo avataras
Parašė SecretOfSteel
#397533 Aš žinau, kad žmogam vietoj benzų Fluanxolį skirdavo...

O jei Clonazepamas nelabai veikia, ar verta Lorafeną vėl bandyt..?
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
SecretOfSteel rašė:Aš žinau, kad žmogam vietoj benzų Fluanxolį skirdavo...

O jei Clonazepamas nelabai veikia, ar verta Lorafeną vėl bandyt..?

Na taip, fluanxolis nuima nerima, bet kaip visada nuo žmogaus priklauso.

Verta bandyt manau, nes lorafenas irgi iš stipresnių. Tik lorafeno veikimas labai trumpas :(
Vartotojo avataras
Parašė SecretOfSteel
#397544 Aš ligoninėj 5 mg Lorafeno gerdavau, gerai nerimą numalšindavo...

Dabar 2 mg Clonazepamo - ir nieko. Tai būtų lygu 8 mg Lorafeno...
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
SecretOfSteel rašė:Aš ligoninėj 5 mg Lorafeno gerdavau, gerai nerimą numalšindavo...

Dabar 2 mg Clonazepamo - ir nieko. Tai būtų lygu 8 mg Lorafeno...

Aš esu gėręs 7.5 mg Lorafeno į dieną, kažkur apie mėnesį laiko. Tai žiauriai gerai jaučiausi :) Ryte-Per pietus-Vakare po 2.5 mg.
Nuo Lorafeno žiauriai geras jausmas būna, toks atsipalaidavęs, linksmas, su lengva euforija, nuotaika sukilus, viskas atrodo idealu gyvenime.