Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė biggie
SecretOfSteel rašė:Kas tave visą mėnesį lorafenu girdė? :? :achtung

Geriau ir as 2.5mg 3x dienoj lorazepamo gan ilga laika, tai galiu pasakyt nerima turbut iki galo sutvarko. Siek tiek paslopina, bet gyvenasi su daug maziau ikyriu minciu, chill'as. O kas liecia 2mg clonazepamo, tai jis tikrai nera lygu 8mg lorazepamo, greiciau 4mg lorazepamo.
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz

Pats susigalvojęs buvau :)
Vartotojo avataras
Parašė SecretOfSteel
Phurriz rašė:

Pats susigalvojęs buvau :)

Bet iš kur tie Lorafeno.? :? :king
Parašė mizantropas
#397646 na man irgi išrašė lorafeno, bet pavartojęs jo tris dienas supratau, kad man jo nereikia, kaip ir apskritai jokių benzodiazepinų man nereikia, o clonazepamo tai pusę metų vartojau ir mečiau ir beveik be jokių ''lomkių'' tik kažkur savaitę šiek tiek pajautrintas jaučiausi, tai nusprendžiau apskritai nieko iš raminamųjų nevartot.
Vartotojo avataras
Parašė Mellisa
#399263 Siandien suzinojau ponas ministras uzdraude benzodiazepinus. Ka darysiu be lexo, neisivaizduoju. :oops:
Vartotojo avataras
Parašė western
Mellisa rašė:Siandien suzinojau ponas ministras uzdraude benzodiazepinus. Ka darysiu be lexo, neisivaizduoju. :oops:

Negali buti. Cia gal kazkoks feikas:) Tolygu, uzdraude citramona ar panasiai.
Vartotojo avataras
Parašė Mellisa
western rašė:
Mellisa rašė:Siandien suzinojau ponas ministras uzdraude benzodiazepinus. Ka darysiu be lexo, neisivaizduoju. :oops:

Toks buvo daktares atsakymas. Bet ziuriu niekas neuzdrausta. ir negali uzdraust. Nenori rasyt! :bloga
Vartotojo avataras
Parašė western
Mellisa rašė:
western rašė:

Toks buvo daktares atsakymas. Bet ziuriu niekas neuzdrausta. ir negali uzdraust. Nenori rasyt! :bloga

Kabina jie savo makaronus, kaip dauguma. As xanax geriu, grynai del miego. Viskas labai gerai. Jei juos uzdraustu, vesciau is Lenkijos, JAV ar dar kur nors. Beprasmiska kurti juoda rinka, tai ekonomiskai nenaudinga :)
Vartotojo avataras
Parašė Morpheus
western rašė: Beprasmiska kurti juoda rinka, tai ekonomiskai nenaudinga :)

Pries savaite ar daugiau pirkau receptinius vaistus be recepto (ne sau). Jokiu problemu.. Vaistine akropolyje, atrodo turetu grieztai i tai ziureti, bet visiems dzin. Zodziu, kad ir kaip ten butu pritariu western minciai.
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduk
#399337 Debilas tas Veryga yra, viskas aisku su juo :D Yra benzai trumpalaikiui vartojimui zolpidem ir lorafen, kuriuos, kad israsytu ko gero komisijos ligoninej reiktu. O kad leksotanilio neisrase, tai debile ta tavo daktare, man ir taip buvo, pas kita daktare nuejau ir israse, taip daryk ir tu.
Vartotojo avataras
Parašė western
#399351 Tame ir kampas, kad jei ne vienas tai kitas, o jei ne kitas, tai privatus gydytojas visvien israsyt. Tik kad veltui zmogu taso is vienos vietos i kita ir gadina nervus bei laika.
As sau xanax gaunu paprastai - paskambinu i viena privacia klinika, gaunu tariama konstultacija telefonu, atvaziuoju vakare i vieta, pasiimtu xanax tiek kiek reikia ir baigtas zaidimas. Visos informacijos, pasalinius poveikius, studinas vertinimus ir ivertinimus galima pasisemt internete. Ten bent niekas neaiskina, kad susirask koki hobi ar pradek sportuot.
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduk
#399353 Daznai hobis buna gerimas, o kas geria nesportuoja, juolab, kad sportuot, net nevisi sveiki ir turi jegu, jei nesportiski. :death
Vartotojo avataras
Parašė SecretOfSteel
#399359 Aš tai net negaliu įsivaizduot savęs sportuojančio po ligos atsiradimo... :oops:
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduk
SecretOfSteel rašė:Aš tai net negaliu įsivaizduot savęs sportuojančio po ligos atsiradimo... :oops:

Ir as :death