Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Katinas
Phurriz rašė:
Katinas rašė:VIsi kloniko buvę vartotojai, kokie jo abstinencijos požymiai? Gali sukilti nerimas ar pykinti?

Nereiktu mest cloziko greit. Po truputi mazink. Gerk po puse. Po dar per puse. Jeigu tai nepades, pereik ant silpnesnio raminamojo, kad butu lengviau iskesti ta nerima, kuris kyla nuo clonazepamo metimo.
Abstinencijos pozymiai, bent jau man buvo, ziaurus Ziaurus nerimas. Kitiem buna neradimas sau vietos, judesiu sutrikimai, koju ar ranku judinimas, dantu trinimas.

Aš nemetu, tiesiog taip gavosi, kad vos ne kiekvieną dieną po 1mg išgerdavau miegui pastaruoju metu, ėjau šian 3 nakties miegoti, bet skrandis pradėjo ožiuotis. Bet jis gali būti tiek dėl nerimo, tiek dėl mano pastovių bėdų su juo. Tai galiausiai išgėriau kloniko, galvojau gal padės. Šiaip netaip po to užmigau. Tai taip ir nesupratau. Šiandien išgersiu, nes reikia rytoj anskčiau atsikelti, bet kitą dieną pamėginsiu negerti ir pažiūrėsiu ar jau pasikabinau ant jo ar dar ne :D Jokių kitų požymių nėra.
Vartotojo avataras
Parašė emar
#385885 Šitie dalykai dažnai paveldimi
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
Phurriz rašė:
Nereiktu mest cloziko greit. Po truputi mazink. Gerk po puse. Po dar per puse. Jeigu tai nepades, pereik ant silpnesnio raminamojo, kad butu lengviau iskesti ta nerima, kuris kyla nuo clonazepamo metimo.
Abstinencijos pozymiai, bent jau man buvo, ziaurus Ziaurus nerimas. Kitiem buna neradimas sau vietos, judesiu sutrikimai, koju ar ranku judinimas, dantu trinimas.
Labai geras patarimas. Aš taip dariau su Lexotoniliu , mažindamas dozę, keisdamas į kitus vaistus . O Lorafen visai atsisakiau ,nes pradejau gerti clonazepamą .Aš geriu dėl nemigos .
Vartotojo avataras
Parašė Katinas
Phurriz rašė:Jaunas esi, o jau su skrandziu bedos :))))

Man su skrandžiu bėdos jau nuo 10 metų :oops: Refliuksas, gastritas, kartais H.Pylori. Visa puokštė :verkiu

Nu va, ir maingirdas kloniką geria miegui :)
Vartotojo avataras
Parašė Rola Balčiūtė
#386172 Tik isklausykite mane,galite ir neatrasyti.Prie sertralino,coaxilio,kepitinoro dar paskirtas lorafenas,sklausteliuose parasyta palaipsniui nutraukti.Viespatie!!!O taip bloga,kratopurto is vidaus,mintys-noriu iseiti,isgeriau 2 lorafeno,2 clonzepamo-nieko.Bet as juos taip retai naudoju!Kas dar gali nuraminti mano suknista siela? :verkiu :death
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
Rola Balčiūtė rašė:Tik isklausykite mane,galite ir neatrasyti.Prie sertralino,coaxilio,kepitinoro dar paskirtas lorafenas,sklausteliuose parasyta palaipsniui nutraukti.Viespatie!!!O taip bloga,kratopurto is vidaus,mintys-noriu iseiti,isgeriau 2 lorafeno,2 clonzepamo-nieko.Bet as juos taip retai naudoju!Kas dar gali nuraminti mano suknista siela? :verkiu :death

Na tiek raminamuju tikrai turejo nuraminti warm Daugiau gerti jau pavojinga butu.
Jei jautiesi labai blogai, nuvaziuok i ligonine, ar paskambink i kriziu centra ar isikviesk greitaja.
Parašė mizantropas
#386223 jeigu kažką iš raminamųjų prirašo tai reikia imti, vat aš pusantro mėnesio be clonazepamo tai taip sakyčiau nerimas gerokai čiupinėja, tai dažnokai dabar pora alaus pasiimu kai negaliu tverti, ne pats geriausias dalykas aišku, bet tam kartui padeda.
Parašė mizantropas
#394695 Sveiki, jau kažkur apie keturis mėnesius klonazepamą vartoju po 2mg kasdien, bet šiandien nusprendžiau negerti jo, tai toks dabar pajautrintas jaučiuosi ar gali būti, kad nutraukimo simptomai tik aštrės ?
Vartotojo avataras
Parašė biggie
mizantropas rašė:Sveiki, jau kažkur apie keturis mėnesius klonazepamą vartoju po 2mg kasdien, bet šiandien nusprendžiau negerti jo, tai toks dabar pajautrintas jaučiuosi ar gali būti, kad nutraukimo simptomai tik aštrės ?

greiciausiai taip, jis ilgo veikimo benzodiazepinas, tai nebus taip astriai, kaip metus koki xanax'a, taciau ties 2-3 para vistiek bus nemaloniu pojuciu, bent man taip buvo
Vartotojo avataras
Parašė SecretOfSteel
#397187 Keičiu Clonazepamą į Lorafeną, Pm ką sudomino.
Parašėjustinas
#397677 Baisu skaityt kiek zmoniu vartoja si ta bruda(clonazepama) ne deprasijos klubas,o narkomanu :death
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
justinas rašė:Baisu skaityt kiek zmoniu vartoja si ta bruda(clonazepama) ne deprasijos klubas,o narkomanu :death

Geriausias vaistas nerimui. Nieko geriau nėra už Clinazepamą. O tie kurie juo piknaudžiauja, patys kalti. Protingai reikia vartoti vaistus ;)
Vartotojo avataras
Parašė emar
#397679 o čia kartais ne mielasis orange? :D