Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#391853 Paveikslėlis Ar šis Pranas Puidokas medicinos psichologas ? Atrodo geras gydytojas.
Parašė Shelter
#391917 Taip, šis.

Teko kelis kartus pas jį apsilankyti. Iš tų kartų kiek buvau pas jį, man jis visai nepaliko jokio įspūdžio. Labai šaltas ir pernelyg formalus jo bendravimas mane nervavo :D Nu bet kiekvienam žmogui individualiai manau.
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#392032 Taip kiekvienam individualiai. Man jis pradžioj irgi atrodė labai atsiribojęs, bet vėliau ir pajuokaudavome, bet šiaip taip, jo stilius toks daugiau loginis, nei emocinis. Aš tai jam dėkinga už kai kuriuos prašviesėjimus mano galvoj. :D Bet čia vėl, kaip pažiūrėsi, nes, manau, iš bet kurio žmogaus gali paimt kažką gero, jei paieškai. :) Nu atmetant visokius psichopatus. :D
Vartotojo avataras
Parašė Crazy
#394813 gal kas tiksliai zino, kur rasti parasyta, kad psichiatras turi priimti be eiles jei labai blogai? :bloga
Vartotojo avataras
Parašė comes
#394830 Skubi pagalba teikiama visuose stambiuose kliniku priemimo skyriuose. Ir Pylimo g. visa para (Centro pol-ka). Kiek zinau, ambulatoriskai be eiles nepriima tokiais atvejais :( ir papildomo talonelio neduoda :( Dar priims centriniuose Psichiatrijos klinikuose ir gal net stacionarizuos.....
Vartotojo avataras
Parašė Mona
KunigaikštisMyškinas rašė:Ai jo, gerai, kad pas vyrus neisi... ten dirbo Pupeikis, tai nebent esi storos odos gali eit, nes jis gali aprėkt nei iš šio nei iš to. :D

Aš jau daug metų vaikštau pas Pupeikį, pritariu, reikia storos odos. Kiek kartų aprėkęs mane yra, apie raminamųjų skyrimą nekalbu, paprasčiausiai neišrašo, o kartais tikrai reikia. Nes pagrindinis mano simptomas nerimas.
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
Mona rašė:Aš jau daug metų vaikštau pas Pupeikį, pritariu, reikia storos odos. Kiek kartų aprėkęs mane yra, apie raminamųjų skyrimą nekalbu, paprasčiausiai neišrašo, o kartais tikrai reikia. Nes pagrindinis mano simptomas nerimas.
O gal jauniems raminamųjų mažiau skiria ,kad nepriprastumėt ? Man toks gydytojas netiktų , jei neišrašo raminamųjų . Reikia gražiai paprašyti ir gydytojas turi širdį .Kartais visiems raminamųjų prireikia .
Vartotojo avataras
Parašė comes
#395380 Šiaip, aš būčiau linkus keisti gydytoją, jei su juo sunku bendrauti. Psichiatrija labai subtilus dalykas. Bet kad psichiatrai prieš raminamuosius, tai faktas. Nuo nerimo yra kiti vaistai, tik reikia teisingai juos parinkti, plius psichoterapija.... nes klausymas kas sukelią tą nerimą :roll:
Parašėazuolas
#397607 O jus neikit tik pas Jolita Zurauskiene tiktais, nes man ir kiek girdejau daugumai kitu diagnozuoja sizofrenija iskart, nors pas mane depresija su stipriu nerimu.
Vartotojo avataras
Parašė comes
#397904 Gal kam teko lankytis Centro pol-kos Dienos stacionare? Kokia aplamai tvarka... ką reikės daryti.... :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduk
#397929 Diagnoze ar simptomas yra dvasiniai arba pataloginiai retais atvejais psichologiniai, yra ir somatiniai. Zodziu gali buti puokste priezasciu variantu. Klasifikuot manau nereikia bet kiek susiduriau daktarai to neskiria ko pasekoj buna netinkamas gydimas.
Vartotojo avataras
Parašė Giedrius Markus
#398019 Man irgi teko vasaryne gulėti tai gydžiausi pas Bičkiene tai buvo 2014 m.
Tai žiauriai gydo tiesiog daro zombius dabar sake gydymas pasikeitė.
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduk
#398034 Zombiu budamas dar labiau pavargsti :bloga