Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė SecretOfSteel
Phurriz rašė:
SecretOfSteel rašė:Gal biggie noris pasidalint kas ir kaip, prieš pradedant vartoti Mirtazapiną..?

Biggie dingęs kažkur, reikės parašyt, kad užsuktų :D

Aha, rimtai - kur jis dingo... :?
Vartotojo avataras
Parašė biggie
#398012 Su mirtazapino pagalba praktiskai be problemu nulipau nuo 300mg venlafaxino, tai vis gi tie brain zaps'ai is tikruju yra noradrenerginis dalykas. Kas liecia vartojima, tai tikrai pradeciau nuo 15mg, mazesniu ir didesniu (45-60mg) doziu veikimas tikrai skirias, adrenerginius autoreceptorius jis stipriau judina aukstesnese dozese, tai kam reik tiesiog papildomo veikimo miegui, tai ir tie patys 15mg turetu pakankamai gerai uzmigdyt.
Vartotojo avataras
Parašė Giedrius Markus
#398014 Aš tai kaip sudaužytas keldavausi nuo šio vaisto. Nuėjęs pasiginčyti su gydytoja dar pakėlė dozę ir pasakė kad jie gydomieji. Tai aš iš to pykčio nustojau gerti. Dar girdėjau kad gerent šį vaistą negalima vairuoti. Vienu žodžiu žiaurus vaistas. Baisiau ryte negali būti ta prasme atsikelti :(
Vartotojo avataras
Parašė biggie
Giedrius Markus rašė:Aš tai kaip sudaužytas keldavausi nuo šio vaisto. Nuėjęs pasiginčyti su gydytoja dar pakėlė dozę ir pasakė kad jie gydomieji. Tai aš iš to pykčio nustojau gerti. Dar girdėjau kad gerent šį vaistą negalima vairuoti. Vienu žodžiu žiaurus vaistas. Baisiau ryte negali būti ta prasme atsikelti :(

Didesne doze turi stipresni antidepresantini veikima, slopinimas jo panasus ar tai butu 15mg, ar 60mg, tiek kad didesne koncentracija stipriau kelia noradrenalino veikla ir atsiranda papildomo budrumo diena.
Parašė vitamin9
#398156 Dieve sedejau daug metu ant sitos nesamones,negerkit...............atmusa mintis,atmusa seksa,galva durna.priaugi svorio normaliai,nu sitai man nekele problemos va pageriau pora men ir +12 kg yra bet keisiu trumpam tik paprasiau kad vel israsytu nes priestai po pora h miegojau o kad sita nesamone uzmigdys tikrai zinojau,nuo LABAI blogai iki blogai remeronas gali patvarkyt,atidurnins galva maziau emociju maziau galvoju,valgyt pradedi daug svoris auga vyram nieko jei nepatinka eik sportuot.Gal jei rukai nieko.jis jauciu tinka labai jautriem zmonem kuriuos reik numust naglai ta jautruma pasauliui o paskiau kai jau nori patapt normalesniu keist,turi savo pliusu bet turi ir daug minusu,daugiau minusu,bet is esmes ka savo del miego padaro ir maisto bet siaip sh,bet kaip sakiau,is labai blogai i blogai su remeronu galima pajudet.nes jei zmogus ten nemiega ir emociskai silpnas tai pradet gert koki vaista kuris ten issimiegot neleidzia norm ir toliau su pakrikusiais nervais vaiksciot bandant nauja vaista,nuprotejimas.tdl dbr kai keiciau vaistus pasakiau noriu remerono nes nemiegojau jau nuprotejes vaiksciojau.pirma diena remerono bam miegu kaip kudinis 8 valandas.bet sugryzo ir visi neigiami buvau jau net pamirses,galvojau susirgau jau kokia baise liga,uzgula galva.
Vartotojo avataras
Parašė biggie
vitamin9 rašė:Dieve sedejau daug metu ant sitos nesamones,negerkit...............atmusa mintis,atmusa seksa,galva durna.priaugi svorio normaliai,nu sitai man nekele problemos va pageriau pora men ir +12 kg yra bet keisiu trumpam tik paprasiau kad vel israsytu nes priestai po pora h miegojau o kad sita nesamone uzmigdys tikrai zinojau,nuo LABAI blogai iki blogai remeronas gali patvarkyt,atidurnins galva maziau emociju maziau galvoju,valgyt pradedi daug svoris auga vyram nieko jei nepatinka eik sportuot.Gal jei rukai nieko.jis jauciu tinka labai jautriem zmonem kuriuos reik numust naglai ta jautruma pasauliui o paskiau kai jau nori patapt normalesniu keist,turi savo pliusu bet turi ir daug minusu,daugiau minusu,bet is esmes ka savo del miego padaro ir maisto bet siaip sh,bet kaip sakiau,is labai blogai i blogai su remeronu galima pajudet.nes jei zmogus ten nemiega ir emociskai silpnas tai pradet gert koki vaista kuris ten issimiegot neleidzia norm ir toliau su pakrikusiais nervais vaiksciot bandant nauja vaista,nuprotejimas.tdl dbr kai keiciau vaistus pasakiau noriu remerono nes nemiegojau jau nuprotejes vaiksciojau.pirma diena remerono bam miegu kaip kudinis 8 valandas.bet sugryzo ir visi neigiami buvau jau net pamirses,galvojau susirgau jau kokia baise liga,uzgula galva.

Gan tiksliai ir nupasakojai, kam jis naudojamas. As irgi ji geriu tam, kad niekas kitas taip neuzmigdo, bet, is esmes, jis labai tinka tada, kai ivedamas koks nors SSRI antidepresantas, salutinius nuima, bet zmones greitai pasijaucia geriau ir jis buna paliekamas, kad negadint reikalu.
Vartotojo avataras
Parašė SecretOfSteel
#398569 Man nuo jo, atsiprašant, nusimyžt neišeina... Geriu 2.5 L vandens per dieną, ir beveik nieko. Iki jo vartojimo taip niekad nebuvo, ir Urine retention parašyta tarp šalutinių nuo Mirtazapino.
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduk
#398570 Mat kaip, man tai nuo jo skysti viduriai buvo, ir is burnos blogas kvapas eidavo, maisto skonis pakisdavo.
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#398582 Oi.. man buvo kad nusimyžt neina, tai bandydavau atsipalaiduot ir kad nukreipt dėmesį, tai barbendavau pirštais į skalbimo mašiną... :bloga
Parašė jurgita1983
#404049 Pradejau gerti mirtazapina 15mg 1/8dali jau 3diena vakarais ir toks idomus miegas nuo jo lyg ne miegas bet budravimas,pavirsutiniskas miegas,negilus,nesijauciu pailsejus,issimiegojus,bet sapnuoju daug,galeciau knyga parasyt,ir sunkokai keliuos,sunku akis pramerkt,burna sausa,nakti daug vartaus,be vaistu daug geriau miegojau,ar cia pageres ar cia salutinis toks efektas
Vartotojo avataras
Parašė biggie
jurgita1983 rašė:Pradejau gerti mirtazapina 15mg 1/8dali jau 3diena vakarais ir toks idomus miegas nuo jo lyg ne miegas bet budravimas,pavirsutiniskas miegas,negilus,nesijauciu pailsejus,issimiegojus,bet sapnuoju daug,galeciau knyga parasyt,ir sunkokai keliuos,sunku akis pramerkt,burna sausa,nakti daug vartaus,be vaistu daug geriau miegojau,ar cia pageres ar cia salutinis toks efektas

As tai kaip tik krentu kaip plyta nuo jo, be jokiu prabudimu 12h ismiegu. Viena ka patarciau, tai nepasiduoti su siuo vaistu kuri laika nepabuvus bent su tais 15mg. Mirtazapinas - vienas is tu, kurie tikrai gerina miego kokybe, ne vien tik prailgindamas miego valandas, is 2 mg isvadu tikrai nedaryciau apie vaista
Vartotojo avataras
Parašė tostancelis
#405114 Kątik pradėjau vartoti mirtazapiną. Man ji skyrė, nes Prozac apgadino mano sveikatą ir apetitą. Mėnesį laiko labai prastai maitinasi, tai sakė, kad mirtazapiną gerina apetitą. Pastebėjau, kad pakelia ir tai labai gerai. Geriu po 15 mg, teko pirmas dienas vartoti ir po 30 mg, kad apetitas atsirastų. Nu ne esmė, teko papiktnaudžiauti juo, bet dabar jau viskas tvarkosi.

Tai mano klausimas būtų, per kiek laiko jis veikia? Kokių efektų turėčiau tikėtis? Ir ar jis tvarko nerimą
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduk
#405138 Nerimui ar lomkems labai gerai. Taip pat labai gerai depresijai ir miegui. Bet daug kas atsisako, nes labai svori augina ir greit babute gali patapt. :D