Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Giedrius Markus
#398086 Man tai patiko vasaryne. Daug užduočių duoda.

Viskas įrengta naujai bent jau kai buvau 2014m

Patinka meno terapija

Gal kas nesenei gulėjo ligoniniai sakė pasikeitė gydymas. Dabar taip vaistų nepumpuoja.

Kaip žinoma vaistai viena gydo kita gadina.
Vartotojo avataras
Parašė Giedrius Markus
#398127 Jo vasaryne geras krizių skyrius bet ten sake trumpai laiko.

Mane tai mažiausiai 6 savaites laiko.

Man sake hebra dienos stacionare kad jau taip nepumpuoja vaistų.

Aš tai kai buvau 2 metus visiškai girtas nuo vaistų ir dar perdozaves tai kazkoks siaubas. Nei gerti alkogolio nereik.

Vaiduk kokia tavo liga? Ir tu vyras ar moteris?
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduk
#398133 Sori, jus cia kalbat konkreciai apie vasaryna :achtung Galvojau, bendrai apie ligonines. Man sizo, vyras.
Vartotojo avataras
Parašė Crazy
Giedrius Markus rašė:Aš tai tam gulėjau kur per tris aukštus vienur ligonine kitur dienos stacionaras. Šeip viskas
normaliai gal kiek prastesnis personalas nei vileikoj 9 skyriuje.

papasakok prasau daugiau apie 9a skyriu? kokia ten tvarka? kiek vietu palatose? kaip gydytojai?
Vartotojo avataras
Parašė Giedrius Markus
#398183 Vileikoje 9 skyriuje daug seseliu nors prie manes buvo yra berods 9 palatos ten sake
gydosi ir seimo nariai. Telpa gal kokia 30 žmonių bijau
apsirikti nes paskutinį kart gulėjau 2012m.

Vasaryne irgi faina
Vartotojo avataras
Parašė Crazy
#398586 Gal kas neseniai gulejo vasaros g. krizese? :heart
Parašė Ethan
#399220 Sveiki, guliu vasaros 5 pirmam skyriui. Po savizudybes bandymo realaus. Taigi, ju priezastis kad laiko - savizudybes rizika. Mane cia atveze su policija ir greitaja. Pasirasiau kad savo noru atseit. Jau guliu savaite. Sake gydytojas pradzioj kai kalbejom 2-3 savaites, kad laikys.
Kas turi patirties ar ziniu: kiek mane cia dar laikys? Ar galiu ka padaryti kad greiciau isleistu? Galbut atsaukti savo parasa? Laukiu atsakymu.
Vartotojo avataras
Parašė biggie
Ethan rašė:Sveiki, guliu vasaros 5 pirmam skyriui. Po savizudybes bandymo realaus. Taigi, ju priezastis kad laiko - savizudybes rizika. Mane cia atveze su policija ir greitaja. Pasirasiau kad savo noru atseit. Jau guliu savaite. Sake gydytojas pradzioj kai kalbejom 2-3 savaites, kad laikys.
Kas turi patirties ar ziniu: kiek mane cia dar laikys? Ar galiu ka padaryti kad greiciau isleistu? Galbut atsaukti savo parasa? Laukiu atsakymu.

Esu pats gulejes po suicidinio bandymo, jei pats sumetei parasus ir pasiprasei gydymo, tai savo noru gali ir iseiti kada nori, tiek kad lyg metus laiko negalesi tame skyriuje gydytis.