- 2018 11 22, 20:26
SantaMonica rašė:Sveiki, padėkite, nes nebežinau ko griebtis. Po nesėkmingo 3 savaičių maratono su Cipralex (buvo užkilęs nerimas nenormaliai), pradėjau Trittico Retard po trečdalį tabletės nakčiai (iš 150 mg). Miegas kaip ir susitvarkė, bet dieną užeina galvos spaudimas - spaudžia dalim tai pakaušį, tai šoną, tai ausis, tai sukasi, tai dar kas nors, krupčioju nuo garsesnių garsų. Tai vakar net panikos priepolis buvo ištikęs dėl tos galvos, nors prieš tai Relanium 5 mg buvau išgėrus! Esu neviltyje, nors gyd. sako, kad čia toks gali būti šalutinis poveikis. Gal kam buvo taip ir susitvarkė? Geriu jau 1,5 savaitės. Nuoširdžiai būčiau dėkinga už atsakymą.
Panagrinejau forumus. Tai jie tiek pat konkretus kaip ir tavo gydytojos paaiskinimas. Gali but ir salutinis. Nu ziauriai konkretu. Panasiai kaip GALI BUTI IR AIDS. Arba.. gali buti kad tu nescia. Toks universalus atsakymas, placiajai masei sueinantis. Geriausia ju isvis nieko neklaust del salutiniu, nes linkses galva ir sakys jojoojo. Gali gali...
O forume daug kas skundzias, kad greit uzmiega, nakti atsikelia. Kiti miega pavirsutiniskai, kiti gerai. Vieniems sirdis sokina, kitiems galva skauda. Vieniems terrible, kitiems horible. As esu ji viena syki geres kazkada seniai, nuo sapnavau kosmarus, atsikeliau kaip sudauzytas, daugiau nebegrizau.