Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė western
maingirdas rašė:Anksčiau būdavo galima paprašyti ir kito gydytojo atsargai ,kai buvo popieriniai receptai .O el. receptų daugiau rašyti negali ,nes viskas matosi kompiuteryje ,nors dar gydytojai turi ir popierinių receptų jei neveiktų kompas. Kažkokią įtampą sudaro ,nors aš niekada be reikalo negeriu vaistų .

o kiek pagal ju taisykles zmogus gali gauti pvz kloniko tableciu? kaip jie gali nustatyt ta norma. Ar yra kokia nors instrukcija ar vadovelis ? :?
Vartotojo avataras
Parašė western
KunigaikštisMyškinas rašė:Jo... dabar yra... super Verygos instrukcija. :death "Sukis kaip išmanai" vadinasi... :bloga

O ten yra kazkokios aiskios kvotos? ar kiekvienas psichiatras burs is lempos, kam kiek jo reikia? Ar ne reiks grizti prie dovaneliu laiku:)
Keista, degtines nors ir priekaba gali nusipirkt, o kur kas maziau pavojingo vaisto nei velnio. Gelezine logika. Bet ar tai nera eilinis verygos komunikacijos fuck'up'as. Kad liaudis, iskaitant ir psichiatrus, vel ne taip kazka suprato :)
Vartotojo avataras
Parašė western
#399650 Jie net nezino kiek vienu ejimu galima xanax israsyt. Vienas man aiskina ir israso max 30 tableciu po 1mg recepta. Kitas 60 tableciu- ir jie abu teisus. O ir paaiskinimo jokio nera.
Vartotojo avataras
Parašė biggie
#399652 Kai man rasydavo tris dezutes lorazepamo menesiui ant vieno recepto, tai papildomai kampe pasirasydavo psichiatre, viena karta ir vaistininke prase, nenorejo duoti be paraso
Vartotojo avataras
Parašė western
biggie rašė:Kai man rasydavo tris dezutes lorazepamo menesiui ant vieno recepto, tai papildomai kampe pasirasydavo psichiatre, viena karta ir vaistininke prase, nenorejo duoti be paraso

Buvo ir man panasi situacija. Paklausiau ar man iseit, pasirasyt paciam ir grizt. Tai susitarem kazkaip. Cia buvo per ta pati buma, kai slapti pirkejai gaude ''farmacininkus niekadejus'':)
Vartotojo avataras
Parašė western
KunigaikštisMyškinas rašė:Reiks paklausti psi- spalio 31d. kai eisiu. :)

Kaip sekes, ka atsake ? Man privatus PSI israse su daina xanax. Dar daviau velniu, kodel tik po 30mg israsineja, o ne po 60 :) Sake, tie kurie po 60 raso, dar negavo per kepure:)
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#399924 Pamiršau paklausti. :D Ji tik sakė, kad viskas labai greit keičiasi, vos ne per kiekvieną patvirtinimą pvz. dėl kompensuojamų vaistų vis kaitalioja, parodė gal šešias vaistų žinyno knygas ant savo stalo. :bloga Ir dar sakė turėjo vaistinėj prašytis popierių dėl kompensuojamų, kaip suprantu nespėja spausdinti knygų. :kazokas Kompo ji savo kabinete neturi, tai...
Vartotojo avataras
Parašė Amelie
#400117 Taip taip taip... mano gydytoja grįžo iš susitikimo su mininstru ir pasakė, kad psichiatrai nebegali išrašyti clonazepamo, tik neurologai gali. Kaip fun toj mūsų Lietuvoj, kai dar valdžia ir gydymą uždraudžia, back to soviet uninio :))))
Vartotojo avataras
Parašė western
#400120 Nelabai itiketina, kad neurologas skirtu trankviliantus. Paskutinis neurologas is BAK, man is principo nepaskyre xanax, sake, zmogau, tai ne mano darzas, nepyk, bet NEGALIU..:) Manau tai tera eilinis verygos komunkacinis fakapas ir niek daugiau:)
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
Amelie rašė:Taip taip taip... mano gydytoja grįžo iš susitikimo su mininstru ir pasakė, kad psichiatrai nebegali išrašyti clonazepamo, tik neurologai gali. Kaip fun toj mūsų Lietuvoj, kai dar valdžia ir gydymą uždraudžia, back to soviet uninio :))))
Nesupratau , o tau clonazepamo neišrašė ? Man dar lapkričio mėn. psich. gyd. išrašė ir nieko nesakė .Iš tikrųjų psichiatrai nenori rašyti raminančiųjų ,bet aš jau seniai sergu ,tai gal padaro išimtį . :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Amelie
maingirdas rašė:
Amelie rašė:Taip taip taip... mano gydytoja grįžo iš susitikimo su mininstru ir pasakė, kad psichiatrai nebegali išrašyti clonazepamo, tik neurologai gali. Kaip fun toj mūsų Lietuvoj, kai dar valdžia ir gydymą uždraudžia, back to soviet uninio :))))
Nesupratau , o tau clonazepamo neišrašė ? Man dar lapkričio mėn. psich. gyd. išrašė ir nieko nesakė .Iš tikrųjų psichiatrai nenori rašyti raminančiųjų ,bet aš jau seniai sergu ,tai gal padaro išimtį . :bloga

Sakė, jei reikia paprašys neurologo, kad išrašytų, bet kadangi aš dar turėjau jo, tai sakau nevarkit :D
Vartotojo avataras
Parašė western
#400154 xanax pries savaite israse ir dar kitam menesiui israse, kad bereikalingai nereiktu vaikstiot. Be jokiu klausimu.
Vartotojo avataras
Parašė Amelie
#400157 Tai man pvz zolpidemą irgi išrašė, kitus irgi išrašytų, tik clonazepamo ne:)